---==== אשכול הסיבות ====-----

LittleJAck

New member
---==== אשכול הסיבות ====-----

פה אתם רושמים למה אתם חושבים שמגיע לכם את הפרס השבועי.
בהצלחה!

Duke Of Luck

New member
פליז

1. כי אני מעריץ די חדש של מטליקה והספקתי לשמוע את רוב החומר שלהם 2. כי זה רק פעם שניה שאני שומע תתוכנית שלכם ופעם ראשונה שאני בפורום 3. כי מטאליקה שולטים!!!! חחחחחחחחח פליז, METALLICA ROCKS!!! DUKE OF LUCK

THE FATRIX

New member
מגיע לי כי

איבדתי את הבתולין בזמן ששמתי מטאליקה ברקע

שקר החן

New member
לא מגיע לי

כי אני מנהל את הפורום של התכנית... (פסיכולוגיה הפוכה, לפעמים זה עובד...)

Gooolan

New member
מטאליקה בדם

אני שרוף על מטאליקה ומכיר בעלפה כל שיר שלהם מהראשון ועד האחרון באלבום החדש. יש לי בחדר 51 פוסטרים של מטאליקה (חלקם יפים , חלקם יותר...כולל כל הציורים של האמן פוסהד שמציר עבור מטאליקה). אני מנגן על גיטרה בס ואני למדתי בס ע"פי ניוסטד , ובארטון. רוב טרוחילו הפך לאליל בשבילי , ובתור חייל בצבא ההגנה לישראל , הדיסק או כל אחד מהפרסים האחרים ישמחו אותי מאוד ויתוספו לאוסף האביזרים שיש לי של מטאליקה החל מ11 חולצות , מחזיקי מפתחות , תמונות , פוסטרים. יש את כל הדיסקים של מטאליקה , מקוריים ולא צרובים! אני מכיר את קורות החיים שלהם בעל פה , מהאתר שלהם , ומחר , אני צריך לקום ב-5 בבוקר שזה עוד 4 וחצי שעות , לצבא , אבל בגלל מטאליקה , אני לא הולך לישון!!!!!!!! בבקשה מכם , שלחו לי את הדיסק , תאמינו לי שמגיע לי אותו מאוד!!!!

berale25

New member
אז ככה-

למה מגיע לי ולאיליה החבר היקר לזכות בדיסק החדש... קודם כל בגלל שמטאליקה היא עדיין הלהקה הכי בת זונה שקיימת, ולמרות כל הביקורות המסריחות של החברים המטומטמים שלנו מסביב אנחנו חושבים שהדיסק החדש נותן בראש בטירוף. ולא רק זה!!!!!! קירק המט היא הסיבה שבגללה קניתי גיטרה בגיל 11, הדיסק החדש יעזור לאיליה החבר שלי להיגמל מאלכוהול(הוא אמר שאם אני אזכה בשבילו בדיסק הוא לא שותה יותר ב-ח-י-י-ם!!! והוא רוסי זה יהיה לו מאוד קשה) :) בקיצור-אנחנו לא מתיימרים לדעת הכל עליה, האמת היא שאנחנו לא. אבל אנחנו אוהבים אותה בדם, באמת. אז תנו לנו את הדיסק, תעשו מצווה ותהיו יהודים טובים, וככה יהיה שלום בעולם. זו הסיבה האמיתית. יאללה תראות. ואי אפשר בלי ליקוקי תחת קצת-ג'קי אוהבים את התכנית, תעשו ספיישל גאנז אנ רוזס! אתה נותן בראש. אמיר ואיליה מחולון נ.ב-תנו לנו כרטיסים להופעה של גאיידנס והיורשת!

berale25

New member
ועוד משהו!

יש לנו בגרות בספרות מחר ואנחנו לא יודעים כלום! באמת! פה יותר שווה האמת...ואנחנו מבטיחים שאם נזכה בדיסק ננתח שיר של מטאליקה בשאלה הפתוחה בשירה מודרנית. יאללה תנו לנו בראש!

Duke Of Luck

New member
בהחלט מסכים

מתאים לי לנתח שיר של מטאליקה בספרות... :) במיוחד את master of puppets או one בהצלחה לכולם

Gooolan

New member
מי שמדבר על גאנס אנד רוזס בפורום

אסור לתת לו מטאליקה

berale25

New member
אחי מטאליקה ראשונים אצלנו בהכל...

ומה זה השטויות האלה?

Gooolan

New member
Master of puppets!!!!

השיר הזה חייב להגיע מתישהו! אני חייב את הדיסק הכפול הזה!!! חייב!!!! בבקשה....

berale25

New member
קיבלת אחי!!!!!!!!!!!!!!

איZה שיר גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו רוצים את הדיסק!!!! פליז!!!!!

berale25

New member
ד"א..אני לא אמיר שזכה עכשיו בחולצה!

...אני אמיר אחר חולון!

roron

New member
מגיע לי כי

יש לי מבחן באוניבריסטה ואני שומע את התוכנית במקום ללמוד כמו שצריך, כי אני לא מספיק להתקשר בזמן כי אני שומע את זה מהאינטרנט (זה לא פייר!!!!!!) וכי אני מנגן כל שיר של מטאליקה לפחות כמו קירק האמט ;)

HELLrider

New member
לי לי לי!!!

מגיע לי כי אני רק בן 16! וכי מגיל 1.5 אני שומע מטאליקה הכל ביזכות אח שלי ששומע מגיל 8.5 מטליקה (הוא בן 23) לכו התחלתי לישוע עוד מהעריסה שלי והיתפתחתי עם השירים שך מטאליקה וגדלתי עליהם ושמעתי כל שיר שלהם! ויש לי את כל האלבומים שלהם! (המוצאים בארץ...) ויש לי את ההופעה שלהם בארץ על קלטת! e-mail: [email protected]

למעלה