אשכול הכרות:)

ליאור ג

New member
אשכול הכרות:)

אנחנו פה הרבה אנשים בפורום שהולך וגדל לו גם בגלל הצלחתו של אריק שלנו אז שכל אחד ישים פה פרטים ותמונה ונתחיל להכיר את האנשים הפועלים וכך נדע עם מי יש לנו עסק ונתגבש לנו פה בתור פורום שאלות מנחות: שם: משפחה: גיל: עיר: תחביבים כלליים ועיסוקים עיקריים: תמונה: תאריך לידה: שיר אהוב של אריק: אני אתחיל: שם: ליאור משפחה: גוטמנוביץ גיל: 21 עיר: רמלה תחביבים כלליים ועיסוקים עיקריים: מחשב צבא ספרים ותרבות בכללי תמונה: מצורפת תאריך לידה:12/11/86 שיר אהוב של אריק: הבחורה עם החתולים, המלכה

I מ י ר ב I

New member
ממשיכה..

שם: מירב גיל: 28 עיר: רמלה תאריך לידה:20.3.79 שיר אהוב של אריק: יום חדש נפלא,אהבה באור וצל

I מ י ר ב I

New member
טעות שלי..אני לא גרה ברמלה

שכחתי לשנות את זה.אופס אני גרה בחדרה.שזה לא מקום יותר טוב,אז אין מה להתגאות בזה.חחח

ady18

Well-known member
אממ

שם: יעל משפחה: גיל:23 עיר:מרכז הארץ תחביבים כלליים ועיסוקים עיקריים:מוסיקה בעיקר תמונה: תאריך לידה:17.3.84 שיר אהוב של אריק:זה לא שאני אור הגשמה עצמית יום חדש נפלא ועוד...

ליאור ג

New member
תשובות ושאלות

א) המלכה- כן אני אהבתי את כל הסיפור של השיר ואת השינוי בלחנים ב) למה אתן לא שמות תמונות? איך נזהה בהופעות?? איך נכיר:)

../images/Emo13.gif

שם-נופר. גיל-15\: עיר-באר-שבע. תחביבים-מוזיקה.. תאריך לידה-14.9 שיר אהוב של אריק-ממ.. המתוקות האחרונות.

romki

New member
אני חשבתי שאני לא הכי קטנה כאן,

ומסתבר שאני כן ^^"

Lp Fairy

New member
[=

שם: רעות משפחה: התות..[= חח גיל: 19 וחודש..! עיר: קרית חיים/ קרית שמונה... (לא זה לא קרוב אחד לשני..!) תחביבים כלליים ועיסוקים עיקריים: כרגע חיילת בצהל, אוהבת לכתוב סיפורים ולצאת לאלפנט..[= תמונה: תאריך לידה:20.10.88 שיר אהוב של אריק: זה לא שאני אור

Soulforged1

New member
תשובות ..

שם: דניאל משפחה: פרנסקי עיר: באר שבע גיל: 16, בקרוב 17 תחביבים: לנגן תמונה: מצורפת שיר אהוב של אריק: קשה, אבל אני חושב ש "זה לא שאני אור" ..

romki

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שם: רומי גיל: 13 עיר: דרום השרון תאריך לידה: 3.10.94 שיר אהוב של אריק: ג'וני, יום חדש נפלא, תשמח.
סופשבוע נהדר לכולם.

TALLL11

New member
עונהנהנ

שם: טל משפחה:קרונברג גיל:16 עיר:רמת ישי חור איפה שהוא...חח תחביבים כלליים ועיסוקים עיקריים:אמממ להיות בתל אביב חח ולשמוע אריק ברמן!! תמונה: תאריך לידה:8.3.1992 שיר אהוב של אריק הככלללל אבל בזמן האחרון ג'וני

למעלה