אשכול הידעת - LOST

arthurz15

New member
אשכול הידעת - LOST

אני יתחיל ושכל אחד יוסיף את מה שהוא יודע :
הידעת? בפרק הפיילוט המקורי שצולם ג'ק מת!
הידעת? השחקן דניאל דה קים (ג'ין) שיחק בסדרה 24 לצד קיפר סאת'רלנד
הידעת? לדמויות סעיד, צ'ארלי וקייט אין שם משפחה (בסדרה כמובן)
הידעת? איאן סומרהאלדר (בון) שיחק תפקיד לא קטן בעונה השלישית של סמולוויל וגם שיחק בפרק של CSI מיאמי וגם CSI המקורי
הידעת? טוב זה כולם יודעים - דומיניק (צ'ארלי) שיחק בשרה"ט, מת'יו פוקס (ג'ק) שיחק בשולחן לחמישה והרולד פולינאו (מייקל) שיחק בOZ

arthurz15

New member
עוד אחד נחמד.

הידעת? נאבין אנדרוס השחקן שמגלם את סעיד הוא בכלל לא ערבי, הוא הודי שנולד בלונדון.

joeys pizza

New member
דווקא כן

לקייט וצ'ארלי יש שם משפחה. צ'ארלי פייס. וקייט ריאן.

joeys pizza

New member
מוסיף../images/Emo27.gif

שאנון(מגי גרייס) סוייר(ג'וש הלוואי) ג'ין (דניאל דה קים) מופיעים גם הם בCSI רגיל ומיאמי.

joeys pizza

New member
הנה הפרקים המדוייקים...

שאנון(מגי גרייס) משחקת בCSI מיאמי עונה ראשונה פרק 21. סוייר(ג'וש הלוואי) משחק בCSI המקורי עונה 4 פרק ראשון. ג'ין (דניאל דה קים) משחק בCSI מקורי עונה 2 פרק 10. בון(איאן סומרהלדר) משחק בCSI המקורי עונה 3 פרק 1. וגם בCSI מיאמי עונה 2 פרק 5. אה ושכחתי לציין שגם קלייר(אמלי דה ריוון) משחקת בCSI מיאמי עונה 3 פרק 5.

רינת4

New member
עוד...

הידעת
איאן סומרהלדר (בון) שיחק בסדרה "אמריקאים צעירים", וגם בסרט "החיים כבית" הידעת
Daniel Dae Kim (ג'ין) שיחק ב"אנג'ל" את גאוין (בדיוק בפרקים של ימים אלו שמשודרים בערוץ 3). הידעת
גם סוייר (ג'וש) שיחק באנג'ל, תפקיד קטנטן (הפרק הראשון בהחלט של הסדרה)
(סורי על התמונה הקטנה/מטושטשת ולא ברורה אבל זה מה שמצאתי...)

P o i s o n ivy

New member
מה הקשר לאנג'ל?

מי זה ג'ין? ומה הקשר שלו לאנג'ל? אולי אני מתבלבלת בשמות אבל אני לא זוכרת שמישהו בלוסט שיחק באנג'ל.

נו.. ג'ין הקוריאני בעלה של סאן

דניאל משהו קים הוא שיחק באנג'ל את גאווין פרקס אם אני לא טועה (בשם משפחה) עובד בוולפארם והארט, מהעונה השניה או השלישית, היריב העיקרי של לילה מאז שלינדסי עזב.

neo 2

New member
עוד הוספה...

השחקן שמגלם את ג'ון לוק שיחק גם בג'אג. התמונה של לוק עם השפם בתחילת השירשור היא מג'אג.

למעלה