אשכול דיווחים 27.10.02

אשכול דיווחים 27.10.02

ב"ה דליקה בחיפה - במבנה ברח´ הגיבורים 54 דליקה - שלושה צוותי כיבוי פעלו במקום. במקום טופלו ע"י מד"א 4 אנשים שנפגעו משאיפת עשן. הכוחות השתלטו על האש. (תודה לגרשון) דיווחים נוספים, בהמשך היום בעזרת-ה´. יום קסום לכולם Kיציק

קצת פרטים + תיקון טעות.

ב"ה הדליקה התרחשה ברח´ הגיבורים 51 ולא כפי שציינתי, סליחה על הטעות. מדובר במקלט שנדלק. והציף את הבניין בעשן סמיך. שאלה לי לגרשון. לאחר המציתים הסידרתיים שהציתו מכולות אשפה, האם מדובר בתופעה חדשה של הצתת מקלטים? זהו המקלט השני שהוצת בחיפה בשבוע האחרון. מה אתם עושים בנידון? תודה מראש על התשובות Kיציק

פיגוע קשה בכניסה לאריאל

ב"ה בתחנת דלק סמוך לאריאל פיגוע קשה מאד. מחבל מתאבד שחדר לתחנת דלק, זוהה ע"י חיילים שהיו שם, נורה בראשו, נפצע הפעיל את המטען. כתוצאה מכך, דליקה במקום - שכובתה מיד. ארבעה הרוגים - שלושים פצועים 15 קשה/אנוש 15 במצבים לא ברורים. מס´ החרום: מס´ חרום בלינסון 1255134 תל השומר 1255131. לא אמשיך לעדכן כאן, היות וערן לא ממש אוהב דיווחים שלא קשורים לפורום.

fireman

New member
איציק

היות ובפיגועי תופת מעורבים גם שרותי הכבאות אני אשמח אם תמשיך לדווח בנושא. אני מעביר עדכון קל מדובר ב3 הרוגים כ30 פצועים שמתוכם 15 במצב בינוני עד קשה כל הפצועים הועברו לבתי החולים בלינסון ותל השומר מספרי החירום בהודעתו של איציק שנדע ימים טובים יותר

למעלה