אשכול גיוסים!!

אשכול גיוסים!!

טוב לנו בדרור יש גיוסים לקייצות שעד עכשיו התעקבו ברמות אבל נדמה לי בחצי שבוע האחרון עשינו הרבה אלפים! לא יודע איזה גיוסים ואם בכלל יש לשכבות אחרות. בכל אופן היה גיוס מעולההה ביום שישי בשנקין של קן חוף השרון ועוד כלמיני. והם עשו 1200 ש"ח ממכירה של עוגיות שוקלד צ'יפס בלבד, ותוך 4 שעות. אבל הגיוס שאני הייתי חלק גדול ממנו ביום רביעי היה כמובן יותר מאגניבבב. אז היה משהו במטעיי אפרסמון בחצור (צפית) תודה לאוריה ובכללי לצפית. היה יופי וגם אירגנתי בכוחותיי שלי בעצמי עוד 4 חבר'ה שבאו מבחוץ. יריב יבנה מעיין מבואות הנגב ואילנה וגל אשקלון אפרידר. עשינו קרוב ל 1500 ש"ח בפחות או יותר 4 שעות! גדוללל... אחד הדברים היותר כיפים שעשיתי החופש. וגם בתחנה מרכזית בתל אביב בדרך חזרה, סיפרתי להיא ב"מאפה לי", למה אני נראה כמו פועל בדואי ביום רע. והיא אמרה לי שאני ילד טוב ונתנה לי בקבוק גדול של נסטי מתנה. ואמרה שהצופים הם סתם וחבל שיש כלכך מעט מאתנו! וזהו דרורניקים בעקר. אבל גם אחרים. תעדכנו בנושא! נ.ב. אתמול נערך גם גיוס בראש פינה של עינות, שהם הרבה, לא יודע מה נסגר.

כל הכבוד!

נשמע שאתם מרוויחים מלאן וזה ממש חשוב וטוב, גם אצלנו שנה שעברה היה איזה קטיף בחצור שלא התבצע בגלל המכונות שהתקלקלו..בכל מקרה, אני ממש שמחה בשבילכם שהרווחתם =] ויצא חמודה ההיא מהתחנה המרכזית, ועוד פירגנה לך בנסטי חינם חחח =]

למעלה