אשכולון

תפוזי

New member
אשכולון

תשמע. אני לא רוצה להתערב ולא רוצה להתעסק איתך ולכן לא אפרסם תחת השם האמיתי. אני גולש כאן בפורום. אני גם לא חושב שקיבו רב עם שרף - אבל נאי גם בטוח שהחברה בסל ניוז לא המציאו את זה סתם. יכול להיות שהטעו אותם - אבל למי לעזאזל אכפת?? למה אתה חייב להזכיר את זה כל שניה? אתה לא מבין שאתה נשמע יהיר ושחצן ככה? אני מאוד נהנה מסל ניוז וגם אתה כנראה כי אתה חוזר כל יום. אני מעריך את מה שהם עושים במסגרת המגבלות שלהם. אז אולי תנסה לפרגן קצת לאחרים? אם אתה אומר שאתה כזה מומחה בכדורסל זה מקובל על כולנו. אבל די כבר. הבנו שאתה לא אוהב את סגל סל ניוז. שמענו כבר ויצא לנו מכל חור. עכשיו מספיק. אם יש לך עוד בעיות איתם תדבר איתם בפרטי.. יש אי סי קיו, יש אי מייל. אני בטוח שגיל יסכים לתת לך את שניהם. בואו נסכים - סגל סל ניוז מבטיח לא להתנגח באשכולון.. ואשכולון יורד מהסיפור הזה של הביקורת על סל ניוז שאף אחד מאיתנו בכלל לא יודע מה קרה שם. מקובל?

אשכולון

New member
תגובה תרבותית לפניה תרבותית

מודה לך על התגובה התרבותית. לצורך העיניין אני חייב להבהיר שאין לי דבר ו/או חצי דבר נגד אנשי סל ניוז. אני לא מכיר אותם , לא יודע מי הם ואין לי אתר מתחרה.קשה לי לקבל ``התחלקויות`` בעיתון, ברדיו ו/או באתר אינטרנט. כשאני נוכח שפירסום כל שהוא אינו נכון ו/או מצוץ מן האצבע אני מגיב על הפרסום. במקרה של קיבו שני הפירסומים כאחד היו לא נכונים!!! (הדגשה שלי על 3 סימני קריאה)עיתון כמו אתר אינטרנט לא יכול להתבסס בפירסומיו על ``אוהד תורכי`` . מה עוד שלעיתים מדובר בעתיד של אנשים! זה שסף התגובה של החברה הצעירים מסל ניוז הוא קצר , זה בעיה שלהם. תודה על הפניה התרבותית.

תפוזי

New member
אוקי. התלוננת

כולהו שמענו. לא ברור לי מהו הפרסום השני שעליו אתה מדבר. אני ראיתי בסל ניוז רק את הפרסום הישן על קיבו ושרף. בכל מקרה. כולנו שמענו את התלונה, מי שמצדיק ומי שלא. אז בואו נשים סוף לזה. אי אפשר לנהל דיון תרבותי כאן כשיש כל יומיים ויכוח אם סל ניוז אמין או לא. אז יאללה מעכשין טענות באי מייל או באי סי קיו? גיל אני מקווה שזה מקובל גם עליך וכתביך.

תפוזי

New member
רועי הביע כאן משהו

שבכלל לא פורסם בסל ניוז. לתשומת לבך. אני מקבל שיהי מקום לביקורת על הכתבה ההיא, אבל הביקורת הושמעה באותה העת. עכשיו זה כבר לא רלוונטי. לגבי הנושא השני - רועי כתב בפורום אבל זה לא היה בסל ניוז. שמישהו יתקן אותי אם אני טועה. ויאללה גיל ואשכולון - יש לנו מספיק צרות מבחוץ. בואו לא נתעסק בדברים פעוטים

MegaYellow_

New member
הזבוב כבר מזמן לא פיל

הוא כבר צי של פילים. אני באמת מתקשה להאמין שהדיון בסוגיית קיבו-צביקה עדיין כל-כך בוער. רב איתו, לא רב איתו, למי בכלל אכפת? אשכולון, עם כל הכבוד לך - אתה ממש מגזים בעניין הזה. עתיד של אנשים?? הרי העיתונים מלאים בספקולציות, רכילויות וליחשושים, ולא מהיום. גם אם הידיעה לא הייתה נכונה בזמנו, יש מרחק רב בין הודעה שגויה לאיזו מזימה נוראה להעפתו של קיבו מירושלים. אני בהחלט מצטרף למחמאות שחולקו לראשי סל ניוז כאן. גם אני חושב שסל ניוז הוא אחד מאתרי הכדורסל הטובים ביותר, אם לא הטוב מכולם, ויש לזכור שמדובר בחבר`ה צעירים שעושים את עבודתם בהתנדבות ולא מתוך שיקוליי רווח. צריך להצדיע להם ולא למצוא בכח עיניינים פעוטים כדי לנגח. יש ביקרות, וגם לי היתה ביקורת (ועדיין ישנה), אבל אי אפשר שלא להגיד כל הכבוד לאנשי סל ניוז, ובמיוחד לגיל שעושה עבודה נהדרת.

למעלה