אשי מהבית של mמוש

אשי 100

New member
אשי מהבית של mמוש

אשי חבר טוב שלנו- חיפאי מלידה שהיגר לאזור המרכז. בעל ותק בקומנדו ארמון והיום הסביר לי את כללי הלבוש המדוייקים: שרוולים מקופלים שלושתרביי צוארון מורם מאחורנית ומיושר מקדימה, פיאות לחיים וחבילת תקליטים מתחת לזרוע חובה אלביס קליפ האבנים המתגלגלות והפלטרס. והוא מבקש לציין בגאווה שהייתה להם גם להקה משלהם=מישהו זוכר אותם? האם יש פה מישהו שלמד בתיכון חדש בשבתאי לוי בין השנים 64-68? אני מפנה את הבמה . אשי- אל תשכחו.

magy

New member
נכנסתי גם לחבר´ה

לחפש אותם. www.hevre.co.il מקווה שדייקתי בכתובת

אם הוא היום, בן 100 ?../images/Emo7.gif

אז, כנראה, למדנו יחד בגן...

אישי, שלחתי לך מסר-אש ../images/Emo117.gif

סתאאם! אם אישי היקר היה כאן לקרא זאת...

magy

New member
היו כמה להקות

רני לב רצה להקים להקה.... והיו "הקדושים" גם גיסי היה בלהקה אבל בבת גלים. ניגנו על גיטרות. קומדנו ארמון.......ילדים טובים לא התקרבו אליהם. כשראו אותם על הברזלים.....ועברו לצד השני של הרחוב.

אורניהו

New member
ואני הייתי בא מנשר,לעמוד כאן בערב ש

בערב שבת הייתי בא לכאן,פשוט הכרתי כבר אז כמה חיפאים[שאולה מרחוב הרצליה,ואלדורי,מחנות הדגים והציפורים ,באבן סינא]מכנסיים לקחו אותי לתפור לפי מידה אצל חייט מול המסעדה המזרחית שנקראה אז 1001 ליד קולנוע פאר.זאת היתה הפעם הראשונה שקניתי משהו בהדר,מבלי להעזר באמא.נעליים קנינו אצל נעלי גורביץ בחלוץ.כבר עבדתי חניכות בשנים האלה,וכסף היה קצת למרות שאת רובו נתתי בבית[לירה וששים ותשע לשעה]שכר נוער עובד[רחוב עקיבא]לשם היינו שייכים.שלוש שנים עבדתי במכשירנות של שעוני מים,לפני בית התעשיה[מונטג ושות´].וחלק מהזמן למדתי שענות אצל משפחת קאופמן בהדר[שענות וצורפות]מול ארמון כיום,פעם החנות היתה ברחוב הרצליה,בכלל המשפחה רצתה אותי לעסקי השעונים והתכשיטים[רכטמן ושות´]שכחתי רק להזכיר שאנחנו קרובי משפחה.זוכרים את רונית רינת?מלכת יופי לשעבר.ידעתי שזה יוסיף לי מנדטים!

ארניהו-בקר טוב!הזכרת לי לקחת ת´שעון

השעון לתיקון-תודה! רונית רינת - בלונדינית.. שנות ה-70, לא? וכמה שנים לפני בחירה ראשונה של ישראלית -רינה מור היא נבחרה כסגנית ראשונה/שניה למיס תבל? -או שאני מבלבלת אתה עדיין זוכר/מיומן לתקן שעון?

staam

New member
על רינה מור הנ´ל אמר כבר דן

בן אמוץ הז´ל - - נו מה הפלא שהגיעה לחצי הגמר, גם אני כשראיתי אותה הגעתי לחצי הגמר

mמוש

New member
סתם משהו מצחיק

אז אתמול בערב תחקרתי את אשי מה יצא מהפושטקים האלו שליד ארמון שכל אמא שיהודיה שמרה על בתה הבתולה שלא תתקרב אליהם. אז ככה: שניים נהיו רופאים (ועוד פסיכיאטרים) עוד אחד רופא אבל משהו אחר - שכחתי ושאלימיניום לא יצעק שאני לא מדייקת :) עוד אחד עורך דין (הוא היה ראש הלהקה) ואחד מהנדס. יבול לא רע- הא? ואני חושבת שאנחנו האמהות היהודיות הגאות צריכות לבחון מחדש את מערכת השיקולים שלנו.

גל-עמית

New member
ולא לשכוח, החולצה-משובצת...

והראש, מלא "ברילנטין"...או משחה שנקראה: ENDEN...בצנצנת מצועצעת...עם פקק גדול כחול....ומסרק ארוך (רצוי מאלומיניום.................), תחוב בחריץ של התחת מאחור.....וקצה מכנס ה- LEE - מקופל גדי שיראו את ה"מנג´טים"........התחת על ה"ברזלון העליון"...רגל אחת על השני ורגל אחת על המדרכה....ה"שריקה" הייתה - הנעימה "טאקילה"........ זו השריקה של החבר´ה שלי..מאז ועד היום..... שלי ושל זוגתי (ואח"כ גם של הילדים שלנו): "זה טוב, זה טוב, זה אוסם".....

אורניהו

New member
גל-כבר שנים שאני מחפש ברילנטין..

אין היום,הכל ג´ל מחורבן כזה ודביק.אבל למשחה ההיא קראו ´´גומינה´´או זמיר,נכון?

גל-עמית

New member
נכון....אבל "גומינא" הייתה...

מתוצרת הארץ....מגעילה כזו....שנים הסתובבתי עם ריח של ברילנטין סביבי....אבי - היה ספר...
.....מהזן הישן....שגם עשה מסג´ים...וכוסות רוח...("באנקעס")....נותר היום עוד אחד בלבד מהמחזור שלהם: בינדר-יבל"א, ברח´ נורדאו......

למעלה