אשה רגילה

• פותח הנושא ophra
  • פורסם בתאריך

ophra

New member
אשה רגילה ../images/Emo68.gif

שיחת
אתמול בלילה עם איש אחד... שניסינו... ולא כל כך הצליח לנו...
הוא מתנצל על דברים שעשה (ולא עשה) הוא מבקש למעשה הזדמנות נוספת לנסות ולתקן את התקשורת בינינו שלא כל כך עבדה לראשונה מאז החל הקשר הזה הוא למעשה מעז מעט לחשוף ולגלות על התקופה שעוברת עליו עכשיו בחיים נמצא כרגע באחד מאותם הבורות שכולנו הגענו אליהם לא פעם... הוא לא מבקש שאעזור לו לצאת משם הוא רק מבקש שלא "נתמוסס" זה לזו מבקש שננסה ליצור תקשורת שתצליח שתפרה ותהיה נעימה לשנינו ואז זה מגיע: הוא אומר משהו כמו "אני מרגיש שזה קצת חוצפה מצידי לרצות להיות עם אשה כמוך, אשה רגילה כמוך, לצפות שתסכים להיות איתי" ואני חייכתי מאוזן לאוזן מעברו השני של הקוו
פעם המילים האלו, "אשה רגילה" היו פוגעות ופוצעות כמו סכין משוננת פעם להיות "רגילה" היה גרוע יותר ממוות... פעם ההצדקה לקיומי היתה "להיות מיוחדת". היום - זו מחמאה
כי אני יודעת שבמילים "אשה רגילה" הוא למעשה אמר: אשה שלא מסוכסכת עם עצמה אשה שחיה בשלום עם עולמה הפרטי והכללי אשה שלא חוששת לחשוף, לפתוח, להיפגש אשה שיודעת לזהות מקומות בחייה שלא יזיק להם שיפור או שיפוץ אבל בסך הכל - הכל טוב...
אני אשה רגילה איזה כיףףףףףף
עפ
(אשה רגילה)

ואוו עפרה

אני חושבת שזו באמת מחמאה אדירה מהמקום בו הוא נתן אותה ... חושבת שאולי לפני שיתמוסס אפשר לבדוק אולי דוקא ה"רגילות" שלך תתן לו פוש לתקשורת? אולי באמת כדאי לתת צ'אנס?

רקעים

New member
אם אכן זה מה שהתכוון...

אז איתך אני בדעה...להיות מיוחד {או להתפס ככזה}זה לרוב ממש ממש לבד.{לא בהכרח עובד הפוך}. לא מתחרה איתך בפרשנות של נפשות ושיחות שלא היתי חלק מהם...רק שבמידה וצמד המילים "אישה רגילה" היה יוצא מפי,לא היה זה ההיפך מאישה מיוחדת.גם לא היה מכסה את שכיסה זה אצליך...קשה לראות זאת יושב לי בראש אם קונטציה חיובית...יתכן שלכן,לא מרבה להשתמש בהם.שלא לדבר על,לשמוע אותן...

רקעים

New member
בקריאה שניה...

לא נראה לי בכלל...איך שהוא יצא שלילי,למרות שלא היתה זו כוונתי...בשבילי את מיוחדת בין לא מעט מיוחדים.בלי שפיטה של טוב או רע,בלי לחשוב לרגע שיש לי כזו יכולת.או חשיבות.רק בשם העובדה שהסתכלתי ימינה וגם קצת שמאלה,ולא מצאתי אחת שדומה היא לך.כמו גם העובדה שאת לא דומה לאחרת.

יהודה א

New member
עפרה

סליחה על השאלה אבל לפי מה שאני קורא אותך כבר לא מעט זמן מי אמר שאת לא אישה רגילה ???????????????

*יערית

New member
עפ בע"מ......./images/Emo24.gif

להגיד לך שנשים מפרשות תמיד אחרת את מה שנשמע מפי מוצא פי הגברים? לא...חס וחסה...מה אני יקלקל לך את הרגשת הרגילות?
אבל..תיזכרי שבעצם זה שאת רגילה את עדיין ניחשבת מיוחדת..מיוחדת בעיניי אותם עיניים מתבוננות. עכשיו..תגידי לי עם הוא לא היה אומר לך "אישה רגילה כמוך".....האם היית רואה את עצמך כך מבעד למראה
אשה שלא מסוכסכת עם עצמה אשה שחיה בשלום עם עולמה הפרטי והכללי אשה שלא חוששת לחשוף, לפתוח, להיפגש אשה שיודעת לזהות מקומות בחייה שלא יזיק להם שיפור או שיפוץ אבל בסך הכל - הכל טוב... זה לא בא ממנו יקירתי.... זה בא אך ורק ממך
אז אישה רגילה/מיוחדת....או כל מה שתיבחרי.. העיקר את שלמה עם עצמך וזה כבר הישג לכשעצמו

*יערית

New member
ביקשת הסבר לדבריי?

או לדבריה של עפרה? המסקנה שלי לא מיקצועית אלא אנושית, היא פירשה את המילה שנאמרה לה רק מתוך מה שהיא מרגישה...{כמו שאמרה..פעם היא היתה נעלבת מהמשפט הזה}מאמינה..מודעות עצמית
זו המסקנה שלי ומותר לי לפרש זאת כך... כל אחד לוקח מה טוב לו ומה נראה לו וקריא לו בעיניים! מקווה שהבנת

מקסים איך שכתבת את זה

מקסים לעפ שהיא ככה חשה עם חייה. בהחלט אני מסכימה איתך שלהיות "רגילה" כזאת זה משו מיוחד. והאיש שם בצד השני של הטלפון מזהה את הקסם של הרגילות הזאת ורוצה לדבוק בו. איזה יופי.

ophra

New member
בנוגע לפרשנות

מרגישה צורך לענות לכולם בנושא הזה דווקא. את החיוך שלי אני הרגשתי מיד כשהמילים נאמרו כמה שניות אחר כך גם קיבלתי (ממנו) את ההסבר שלו למילים שהיה זהה לחלוטין ל"פרשנות" שלי. "רגילה" במקרה הזה אינו ההפך של "מיוחדת" עדיין מאמינה במילים כמו: "את לא כמו כולם..." "כל אחד הוא מיוחד מאד..." אבל זה לא העניין פה. ואולי בעצם זה כל העניין... ופתאום חושבת - אם הבנו זה את זו כל כך נכון אולי בכל זאת יש שם תקשורת שכן עובדת....
עפ
(...)

אישה רגילה...

לא פשוט להיות פשוט....אישה רגילה ולא מיוחדת במן אלף ואחת שריטות עמוקות יותר או פחות.
לחייך אישה רגילה

למעלה