אשה, מנסי, גלוק, מנסי, גולי והאחרים

גלוקי גם אתה../images/Emo10.gifאתגעגע....../images/Emo9.gif

תיהנה מאודדדדדדדד איפה שתהיה ותחזור מהר עם חיוך ענק

הבדואי

New member
אשה, מנסי, גלוק, מנסי, גולי והאחרים

נותנים לנו חופש מאורגן לשבועיים מהעבודה. יעני לא אהיה מחובר במשך השבועיים הבאים.. למה? כי באוהל שלי אין קו בזק, מא ענדי אנירנט פי אלבית (אוהל ליתר דיוק) יעני.. אני פה עד הערב, ואז, נהיה בקשר בעוד שבועיים.. תהיו ילדים טובים, תהנו לכם מהחיים.. מהמתנה השמיימית שניתנה לכם ו... תחשבו עלי. אמיר

הבדואי

New member
אהה, שכחתי לציין...

מנסי מופיע פעמיים כי הוא קיבל מקום כבוד בעיני... ו.. גם.. שסופ-סופ יתחיל להודות שהוא לא עד כדי כך מנסי. אהה אכוי? שאטר..

אוי בלי מחשב שבועיים הייתי מתחרפנת

חחחחחח אלא אם יש סידור אחר יותר מושך
נתגעגע אליך.. תנצל את החופש.. הלוואי שדווקא כעת הייתי יכולה להתבטל ולשבת רוב היום מול הים מחכה לגשם.. חחחחחחחחח-שרוטה.. שיהיה לך יום נחמד ושבועיים כיפיים אמירוש

הבדואי

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif

גם אני אתגעגע אליכם, אולי יהיה לי הזדמנות להתחבר לפעמים מאיזשהו קופי-ניט.. אהה.. אילת, חוף הים, להתבטל, ארטיק... לעצום את העיניים ולהסחף לתוך המים הרגועים המרגיעים של הים האדום... אולי אחר כך לבקר למעלה למעלה..לחיפה... את החברים.. בטח אשתף אותכם אחר כך בחוויות. ואשה עם אש, הכי כיף זה להיות שרוט.. אני עדיין לא משתכנע לאחות את האיברים שוויתרתי עליהם מרצון מזמן.. כמו "שכל"... תמשיכו להיות שרוטים... لربما كان الجنون ارقى درجات التجلّي אמיר.

מנסי

New member
געגוע בטוח!

اين ذاهب اخي؟اين يسير؟ اتتركنا لمن لا يحبنا.. اتتركنا لمن لا يعشق هوانا اننا ورودا ,ريحانا, ولا نرضى ان تقطف الوردة,, البضاء منا.... فان لونها يبعث الطمانينة والسكينة,في قلوبنا فلا تذهب بعيدا,فانك بقربك تزيل الهم عنا.. فان جلست امام الخيمة تذكرنا وان ذهبت الى مكان بعيد فاصطحبنا وان جلست امام البحر فاعلم, اننا,نحن الجليس ما بين البحر وبينك,, نرجوا لك السعاده ونامل من الله ان تكون لك عاده.. اهديها لاخي,باسمي وباسم اخوتي,ونقول ; عش هنيئا وكان العمر مره طبت وطابت نفسك الحره....

הבדואי

New member
יא אחלא מן אלעסל אינתי יא אכי מנסי.

קלאמק חילו, תמשיך להיות מקסים, תהנו לכם. אני כבר בדרך הביתה...

glock X

New member
ניפגש בדואי אחי../images/Emo24.gif

גם אני יוצא לכמה ימים ואהיה מנותק מהאינטרנט שניים שלוש ימים עד אז גם ממני להתראות לכולם אני אתגעגע, מנסי החמוד, אשה המתוקה והמקסימה, גלובל אחי היקר, יולי13 החביבה, עדאלה החומד, ג'וליה השרוטה במוח, ילדז, קוכולין אחי עוד לא הגבתי לך אני עובד על זה כתבת לי מגילת אסתר, לכולם ממש לכולם המשך גלישה נעימה אני באמת אתגעגע מתוקים שלי

מנסי

New member
הלב איתך אחי גלוק ס!

תהנה ממה אשר תעשה אבל תביא איתך בדרך איזה {ציפורה} שעושה זיג זאג!

uoli13

New member
glock x חופשה נעימה../images/Emo24.gif

חופש נעים תבלה ותהנה ,ואל תשכח את
כדיי ביום כיפור השמים רקים, כשאני אסתכל מחלון בתי ואבחין במסוק אחד שמטיילו בשמים אדע שזה אתה , ידידי אתה תחסר לנו ושוב חופש נעים

jolia roberts

New member
גם אני לא נכנסת

טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ערב יללא בשופקו בעד אלאמתחאנאת ביייי לכולם אני אתגעגע גולי

jolia roberts

New member
GG סמענא אנו ענדק גולף גאי תוכדנא

פיהא.... בס בשרטטטטט בתסרע יעני בתסקר אל speed ואןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ולק אמשי אסרע חחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה