"אשדוד השקטה"....

מיס קיי

New member
"אשדוד השקטה"....

עד היום הייתי בטוחה שזו העיר הכי מוגנת בארץ.... שאין בה רע....אין מחבלים אין אנסים אין תאונות כלום... והיום באחת עשרה בבוקר התנפצה ההשלייה שלי....וברח הבטחון שלי.... שתייי כפות רגליי עמדו לחצות את הכביש כאשר נהג מטורף הגיע מהצד במהירות ונכנס באוטו שהיה מולי והיה אמור לתת לי לחצות את הכביש..... המכוניות עפו לי מול העיניים והרסיסים של הזכוכיות כמעט חתכו את כולי... הייתי בשוק...לא יכלתי להאמין....רציתי להתעורר ולחשוןב שכל זה סיוט אחד קטן ושזה יעבור...אבל זה לא!!! בערב...החלטתי שאני חיבת לצאת לסיבוב....במסלול הריצה הקבוע שלי... ונחשו מה...? הייתי עדה לגבר מנישה לאנוס בחורה בכח באוטו שלו....היא ברחה... הוא רץ אחריה.....ואני הזמנתי משטרה וכמו מפגרת...רצה אחריו... באזור מסויים איבדתי אותם.....ויצאתי לצומת לחכות למשטרה.... כשראיתי אותו יוצא מסטמה חשוכה....הוא ברח עם האוטו... רשמנו את המספר ודיוחתי למשטרה....ונחשו מה...המשטרה לא עשתה כלום !!!!!!!!! לא חיפשו אחר הבחורה.....לא כלום!!!!! ואני חזרתי הביתה....במחשבה שאשדוד הקטנה....היא כבר לא מוגנת!!!

S h a m i

New member
מותק...

אנחנו חיים בג'ונגל עירוני שהדבר שמפריד ביננו לבין הג'ונגל האמיתי הוא חוסר הצמחיה והשקט של הג'ונגל... מטורפים, פסיכופטים, אנסים, רוצחים, גנבים ושאטר חולירות יש בכל מקום. אבל בעיקר יש אנשים טובים ונפלאים שיוצרים סביבה דומיננטית יותר. מאחל לך לחיות במציאות הטובה של הג'ונגל.

amet

New member
איזה טראומה

ראשית העיקר שאת בריאה. שנית אני לא ממליץ לך בפעם הבאה לרדוף אחרי אנשים מטורפים, זה לא יהיה נעים אם הוא ייראה אותך רודפת אחריו ויליט לפגוע גם בך. לכן שימרי על עצמך קצת יותר להבא. שני מקרים כלכך מזעזעים ביומים נראה לי שזה מעמיס על הנפש שלנו, אולי כדאי שתלכי קצת לים לראות היום את השקיעה, זה תמיד מזכיר לנו שמחר יהיה יום חדש. שנית אולי כדאי שתכתבי על מחברת או סתם דף שאחר כך תזרקי אותו, את כל מה שראית ומה בדיוק את מרגישה, וגם מומלץ להוציא את העצב, או החשש על הדף ובעיקר את הכעס שהצטבר הנפש הקטנה והעדינה שלך. זה בהחלט יכול לעזור לשחרר את העומס שהצטבר בתוכך, אני חושב שאשדוד יכולה להישאר אותו מקום בטוח יפה ונעים כמו שאת מכירה. אני לא מאמין שבגלל שני מקרים, אשדוד תהפוך להיות מקום לא בטוח. לפעמיים המציאות חובטת לנו בפנים, המקום שלנו זה להיות חזקים, ולא לעשות הכללה בגלל שני מקרים ולהמשיך לחיות האותה תחושה והרגשה נעימה, רק עם קצת יותר זהירות וקצת יותר "מציאות". הרבה אור ואהבה

למעלה