ארר... פרק 14?

Yosh Yosh

New member
ארר... פרק 14?

אוי אוי אוי! אני לא טוב מספיק! אוי אוי אוי! הפסדנו ;-; כל כך שנאתי את הסוף של הפרק XD זה פשוט היה... מגוחך קצת איך שכו-לם התחילו לבכות. טויה? מילא. שינדו? אפילו, מילא, אבל סעמק, למה כולם? XD מהפרק הבא יהיה יותר מעניין, סופסוף *-* היה פריוויו!

eden242

New member
אופסע, פתחתי עוד שירשור

בטעות. לא נורא XP תסלחו לי נכון? אז ככה. כבר התרגלתי לראות את טויה בוכה, ואני אפילו מבינה אותו- הוא אובססיבי, רגיל לניצחונות... קשה לו עם זה *מבט של פסיכולוגית*. שינדו? לא יודעת. איזו סיבה יש לו לבכות? זתומרת, הקבוצה שלו אמנם הפסידה אבל הוא שיחק הכי טוב, כי הוא היחיד שניצח במשחק. אבל עדיין, הוא ילד כ"כ חמוט ואוליי קשה לו לראות את טויה בוכה או משהו. כשאקרי בכתה זה עצבן אותי משום מה, ועל טסוטסוי אני לא יכולה להגיד כלום כי הוא כ"כ בישי. נממ. חוצמיזה, הסדרה גם הראתה יותר את הבגרות של הדמויות, למרות הבכי, והיא גם מבהירה קצת את היחסים של שינדו/טויה, שלא היו ברורים עד עכשיו- מי שונא את מי, מי מפחד ומי מחבב. בסוף הם יהיו זוג *נסקלת*

Yosh Yosh

New member
לשינדו?

כי הוא מתוסכל שטויה מסתכל על סאי ולא עליו, והוא לא טוב מספיק כדי לגרום לו לחשוב אחרת. ומיטאני הכי חזק. שינדו הכי חלש שם כרגע

געע!!~

הגבתי לשירשור הקודם!! בלעעע יאללה חפיףף... באמת זה היה מגוחך איך שכולם בכו!! חעחעעחעח מה קרה? מלחמה? חעחעחעחע אבל עדיין מסכנים....

Meiko

New member
חתיכת פרק.

זה נכון מה שסאי אמר,אקירה מתעסק בלרדוף אחריו ומתעלם מהיקארו שמשתפר... היקארו הפסיד,מילא. טסוטסוי הפסיד,מילא. אבל כשמיטאני גם הפסיד,זה היה חתיכת מכה.
אני ריחמתי עליהם.

Noriko Chan

New member
X_____X היה פרק מעולה ../images/Emo142.gif

חבל שהם בכו בסוף כמו תינוקות

PENELO

New member
*~* \ ;~;

היה פרק נחמד ^^ ... לא יודעת למה .. אבל כל כך רציתי שסאי ישחק ;~; ואקירה ... *.* .. אני הייתי בטוחה שפתאום הוא יתחיל להרביץ להיקארו עם הלוח ._.;; הם הפסידו ...;; .. עצוב לי עליהם ..;~; ... אבל היה פרק טוב *.* שיר סיום נחמד .. אני מתחילה להתרגל אליו .. מתי יחליפו את השיר פתיחה ?^^ *חוזרת לטבוע בחומר למבחן בביולוגיה ._.*

*מדמיינת את אקירה מכה את היקארו

עם הלוח* אמ"ג!!! XDDDD *מתפוצצת מצחוק* [באמת התפוצצתי מצחוק :X ואז אימא אמרה- "אל תשארי עד מאוחר היום!"]

star_female

New member
XDDDD אקירה מרביץ להיקארו עם

השולחן... ענק. (אני חשבתי יותר בכיוון של "עוד שנייה הוא מתנפל עליו" ^^; )

star_female

New member
אה, את השיר פתיחה יחליפו עוד

איזה 15-16 פרקים. ^^; אני לא כל כך אוהבת את השיר פתיחה השני. אבל את השלישי כן *-*

ארג, הבכי של אקארי... היא כ"כ

מרגיזה! >__<; רציתי להכות אותה!! איזה בכי מרגיז @_@; ואני שונאת את הפרק הזה, כולם הפסידו ובכו~ מסכנים :< אע"פ שאני חושבת שזה נורא קידם אותם ההפסד הזה, נו, ניחא P= אקירה רעד!~ XDDD אני ואחותי התפוצצנו מצחוק~ *מצחקקת* אני לא זוכרת שהיה משהו כזה במנגה P= אני גם לא זוכרת שכולם בכו, אבל, נו.. קראתי את המנגה ממזמן והזיכרון שלי רעוע כמו גג דולף~ [יאיי, דימויים!] טוף, חוץ מזה- פרק חמוד, עד כמה שהוא יכל להיות P: [עודמעט וואיה! *מריירת*]

shui chan

New member
במנגה רק טסוטסוי בוכה ^^~

אז אין סיבה שתיזכרי שכולם בוכים :O

shui chan

New member
זה בסדר.. ככל שעובר הזמן

היא הופכת להיות פחות ופחות מעצבנת :) [נראלי]

star_female

New member
איך אני אוהבת את הפרק הזה *_*

טויה בוהה בהיקארו איזה 5 דקות בתחילת הפרק בלי להוריד ממנו את העיניים *-* ומתרגש בטירוף בתחילת המשחק, מפיל את המכסה של הקופסה (שהשם שלה ברח לי מהראש >.>), ורועד אחרי זה ולוקח לו מלא זמן להירגע ולאחל להיקארו בהצלחה XD ואז היקארו מחליט לשחק בעצמו... ומנפץ לטויה את החלום. ^^; אני אוהבת כשהוא צועק *_* מיטאני לא מבין למה טויה כל כך העריך את היקארו - ובצדק, הוא ראה את החוזק האמיתי שלו. ^^; קישימוטו ומיטאני נלחמים על האבן המסכנה
אבל בסוף מיטאני מפסיד באופן בלתי נמנע. לפחות זה היה משחק טוב. אה כן, קישימוטו אומר למיטאני שהוא תוקפני מדי והוא צריך להיות יותר עדין. אהבתי. XD זה היה מוגזם איך שכולם בכו בסוף, אבל הכל בגלל אקארי
מה היא קשורה? היא גרמה לטסוטסוי לבכות (אוקה קטן ומסכן ^^; ). לפחות מיטאני החזיק מעמד.

למעלה