ארר, כמה שאלות...

ארר, כמה שאלות...../images/Emo175.gif../images/Emo3.gif

המפ, אני יודעת ש(לאאאא!)העונה הנוכחית נגמרת בקרוב, עוד 3 פרקים
. אז רציתי לשאול, קודם כל, אם ערוץ 3 כבר קבעו תאריך לתחילת שידורי העונה הבאה
ארר, אני מתארת לעצמי שזה יהיה עוד הרבה זמן, כי אפילו בארה"ב לא התחיל את השידורים (
). והאם בכלל התחילו לצלם את העונה הבאה
אני מחכה לתשובות...

KerenWelling

New member
תשובה

תהיה עוד עונה. הם עכשיו מתחילים לצלם אותה... וישר כשערוץ 3 יקבלו את הסדרה הם ישדרו אותה....אני ממש בטוחה כי היא מביאה מלא רייטינג.... נ"ב אני אשלח מכתב למערכת ערוץ 3 שימהרו!

mishmesh

New member
כבר צילמו את כולה ../images/Emo70.gif

מתחילים לשדר אותה בארה"ב בספטמבר, כך שסביר להניח שאם לא צילמו את כולה את צילמו כמעט את כולה. וקרן, ערוץ שלוש הם לא ערוץ מסחרי, ולכן הם לא צריכים רייטינג, מה עוד שהם לא יתחילו לשדר את העונה הבאה כל כך מהר אחרי העונה הנוכחית.

KerenWelling

New member
זה לא קשור

כל ערוץ רוצה רייטינג... אפילו אם לא יוצא לו מזה כסף....(אנשים יעשו מנויים לכבלים) תאמין לי שרייטינג זו לא מילה גסה...(אוף עם הפרסומות של החינוכית!!!!!!!!)

Gal-Mo0D

New member
אנשים

(חזרתי, אבל עדיין אין סיכום פרק מוכן) - ודרך אגב, לא מצלמים עונה אחת ואז משדרים את כולה - זה יהיה מטומטם מאוד וסופר-קצר. מצמלמים פרק בשבוע-שבוע וחצי ומשדרים אותו לאחר שלושה שבועות. (עכשיו כנראה מצלמים את הפרק הראשון של העונה השניה ולא יסימו לצלם אותה עד שבועיים לפני שישודר הפרק האחרון בארה"ב!)

ד י י ז י

New member
תראו , זה הולך ככה

יש שני זמני שידורים : סתיו , וקיץ (אבל זה מתחיל באביב..) סדרות כמו דוסון קריק , סמולוויל , בנות גילמור וכו משודרות ביץ , בגלל זה זה לא משנה כמה תשלחו אי מיילים והודעות , הם ישדרו סמולויל רק בעוד חצי שנה!

זה זמני השידור של ערוץ 3...

בWB, זה בדיוק ההפך.אצלם סמולוויל, ב"ג וכל זה משודרות בסתיו, ואצלנו זה משודר בקיץ. מובן? ככה שאחרי פרק סיום העונה אצלנו, יתחילו השידורים החוזרים, בינתיים העונה השני בארצות הברית תתחיל, ועד שהיא תיגמר היא כבר תשודר אצלנו. אז אל תדאגו, תמיד יהיה לנו על מה לדבר כאן...

למעלה