אררררר, למה היא לא מטפלת בי

BiGuy3000

New member
אררררר, למה היא לא מטפלת בי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כבר מיום שישי אני מצוי במיגרנות, כאבים בבטן ובגרון, והקאות כל כמה שעות. כהרגלה, החליטה אימי שזה "לא משהו מיוחד", ושזה נורמלי לחלוטין. מה
פור פאק סייק, כל מה שנכנס לי לבטן בימים האחרונים-יצא החוצה
ולא מהדלת הנכונה
וזה נורמלי
היום יש לי ריצת 3 קילומטרים בבצפר...
בגלל שהיא החליטה שהיא לא מטפלת בי יותר, לקחתי את עצמי בידיים, נכנסתי למיטה (אחרי שהיא יצאה לעבודה...
), לקחתי כדורים, ונחתי. עכשיו אני בהפסקה קטנה, ובגלל שיש לי כל כך הרבה מצבים כמו הנ"ל איתה (לפעמים יותר קשים, לפעמים פחות...
), אז החלטתי להצטרף אליכם
אז שלום, אני גיא...
13.5... תל אביב... מקווה לכתוב פה עוד הרבה, ולעזור ולייעץ לכולם
בוקר טוב

n u l i t

New member
חח, בחורצ'יק !!

אתה כבר ילד גדול!! תרים ת'תחת לרופא...
תגיד, וכשהיא חולה- אתה מטפל בה ... ?

BiGuy3000

New member
תראי...../images/Emo3.gif

זה התחיל לא-כל-כך מזמן, אבל זה נראה כאילו היא מנסה לאמלל אותי
היא שולחת אותי לבצפר, אפילו שאנ'לא שורד שם יום אחד במצב כזה, ועוד ביום שיש לי ריצה חשובה
כאילו, אני אמור לרוץ 3000, בלי להקיא ת'נשמה
וכן, אני אכן מתכוון ללכת לרופא היום...
וכן, כשהיא חולה אני מטפל בה, כמה שאפשר... סה"כ, היא גדולה ממני ב30 שנה, אז הייתי אומר שבד"כ היא מסתדרת, אבל אם היא צריכה עזרה- ללא היסוס.

יערה13

New member
מסכן...

ריצת 3000??? ועוד כשאתה חולה... אני ריצת 2000 לא מצליחה לעבור גם אם אני מרגישה הכי טוב שבעולם... טוב, בקשר לאמא שלך אין לי ממש מה להגיד, כי אני בנאדם חולני (ברצינות!!!! אני אלרגית וכל התוספות שבדרך...) אז ככה שמאז שהייתי בת 9 אני צמודה לתרופות...

BiGuy3000

New member
חחחח, הזכיר לי קטע...

כשרצנו 3000 בפעם הראשונה, הבנות רצו לידנו 1000 או משו כזה...
כולן חוזרות, מיוזעות כמוני-אחרי ריצה של 7000...
משעשע. בכל מקרה, ריצת 3000 די קטנה עליי, כבנאדם שגדל על משקולות ושכיבות סמיכה, והתחיל לרוץ אחה"צ ביוזמתו 7000 מ'...

אוליאני

New member
יואו כמה זמן לא היה לי שיעור ספורט

כאילו... אולי איזה שנתתים לא היה לי וגם כשהיה לא היו לנו ריצות כי אולי איזה אחד היה רץ(הולך באדישות) וכל השאר היו מחכים לו באולם.... א נ ח נ ו ע צ ל נ י ם !!!!!!!!!!!!! ריצת 3000 ווואוווו הייתי מקיא רק מלחשוב על זה בלי קשר למחלה ,... הסטלן השנון...

אוליאני

New member
חח כה

עזבתי בצפר לפני איזה שלוש 4 שנים משו כזה אני כבר לא זוכר אפילו מתי לא חשוף

LCA

New member
תשמע,

מניסיון, גם כשאני לא הרגשתי טוב, שהרגשתי שאני עומדת להתעלף ההורים שלי שלחו אותי לבית הספר. לא נתנו לי להשאר בבית אפילו יום אחד. זה לא מפני שהם לא אוהבים אותי, לא אכפת להם ממני וכו', הם כנראה חשבו שזה לא ממש רציני, שאפשר לקחת כדור לכאבים וזה יעבור במשך היום או שאני סתם עושה הצגות בגלל מבחן או סתם כי בא לי להשאר בבית. רק אחרי שהלכתי להית הספר והתקשרתי להורים שיבואו לקחת אותי אחרי שעה שהייתי שם הם הבינו שזה רציני. הם לא נמצאים בגוף שלך, לא יודעים איך אתה מרגיש. אין צורך לכעוס עליהם ולקפוץ למסקנה של אי אהבה. כל דבר יש לקחת בפורפורציה נכונה! אבל, ברוכה הבאה! שמחה שהצטרפת אלינו!

BiGuy3000

New member
טוב, תראי...

סה"כ, זה לא כאילו אמא שלי לא ראתה אותי חמש פעמים מקיא את הנשמה...
סה"כ, מספיק שהייתי רואה את הבן שלי ככה, ואף פחות, והוא היה כבר יושב ונח בבית... פאאק, אני כבר רוצה להיות אבא
חחח...

LCA

New member
חחחחח

שב בשקט.. זמנך כהורה יגיע! חחחחחחחחחחחחח

flowers girl

New member
איזה חמוד../images/Emo70.gif

בחיים לא ראיתי בן שאומר שהוא כבר רוצה להיות אבא

למעלה