ארררררר ..

אם ..

רק היה לי כוח לענות \= ובכל זאת- כל הודעה או תגובה שניה כאן כל כך מתנשאת, רוב השירשורים מלאים בעקיצות מרגיזות ... אפילו ההסטלבטויות ה"פופאלריות" על כל מיניי "מחפשים" מיסכנים כבר לא מצחיקות! אני כבר לא יודעת מי יותר פטאתי, מי שכתב את ההודעה או מי שהגיב לה \= אני לא כותבת כדיי לפגוע, אני כותבת כי חשוב לי לומר את מה שאני מרגישה .

Z o d i a c

New member
ובכל זאת הגבת

תראי, אין לי בעיה לקבל פידבקים, ליישם ולהפנים. נהפוך הוא. הודעות מסוג זה אני לא אוהב. התכנים אינם נראים לך? חסר לך משהו במאמרים/גלריות? קומי תשני
גם כמנהל אני לא מתחבר לכל תגובה ולכל נושא, ולכן אני גם לא מגיב על הכל. כן חשוב לי לשמוע את אשר את מרגישה ואם זאת דרכך להתבטא אני מכבד אותה, אבל בטרם נגדיר איש את רעותו כמעוררי רחמים אני חושב שיש מקום לבדוק כל אחד את תרומתו למצב כפי שהוא.

למה תמיד חייבים כותרת??!?!!

אוקיי, אני אבהיר כמה דברים: אין לי בעיה עם המאמרים גם לא עם הגלריות אפילו לא עם התכנים (להפך)... יש לי בעיה עם הגישה \= עם התרומה הכי גדולה + הכי הרבה רצון טוב שאני יכולה לגייס .. את זה אני לא אצליח לשנות . אז כן, ככה שזה משאיר אותי עם אפשרות להודעות אינפנטיליות שלא ממש יעזרו במשהו, שאוליי שניים וחצי אנשים יבינו וגם הם- לא ממש יפנימו (או לחילופין יסכמו שאני סתם מזיינת בשכל). זהו ... ישר כוח :)

למעלה