ארררררררר

ארררררררר

אבא שלי כל כך מעצבן אותי! אני לא מסוגלת לחיות איתו באותו בית! ואני לא מגזימה, פשוט עכשיו אני יותר מדי עצבנית כדי לפרט!!!

אושר מ

New member
מוכר כל כך

אצלי זה בדר"כ אמא. אם כי גם אבא לפעמים.. לאמא שלי היתה את היציאה הכי מעצבנת בעולם היום. לומדים להתעלם מזה. אין בררה ואני מדברת בתור משיהי שבמשךש נים היה לה תיק ארוז מתחת למיטה בשביל לברוח לסבתא..

מממממממתוסבכתממממממממ...../images/Emo8.gif

תיק מתחת למיטה... לי לא הייתה סבתא כשהייתי קטן(לא שעכשיו יש לי...),ככה שאני ברחתי לרחוב ...כמה פעמים... כל פעם למדתי ושכללתי את הנושא. בתור ילד קטן הייתי בעל תושייה
אבל אני לא אפרט,מפאת (אני מקווה שככה כותבים את זה...) חוסר עיניין הציבור. פייד!

מיטללל

New member
היי היי

הציבור מתעניין
ובאשר אליך שירה.. נשימות עמוקות. לספר עד 10. ואז עד 100. ואז עד 1000. זה עובד.

בלי להמעיט מחומרת המצב

אני מציעה שכולכם תשמרו איפשהו את ההודעות האלה. בעוד 10-20 שנ (עם או בלי ילדים משלכם) אם ההודעות האלה לא יצחיקו אתכם עד מוות, לפחות הם יעלו איזה חיוך קטן בזווית הפה.

אושר מ

New member
אה

הן נשמרות בתפוז יקירתי... בהנחה שלא יקרה לתפוז מה שקרה ליואל, שכל הארכיון שלונ מחק לפני יומיים..

nutmeg

New member
שיואו, אפי!!

איזו תיבת פנדורה פתחת עם הסקר "התמים" הזה. הורים זה נושא כל כך טעון... שרוב הפסיכולוגים מתפרנסים ממנו יפה שנים על גבי שנים. אבל למי שרוצה לעשות קצת עבודה עצמית, להבהיר את ערכיו ולחדד את תהיותיו אפשר לעשות זאת גם בגלישה כאן.

nutmeg

New member
אההה.. שכחתי

עוד אתר שעשוי לעניין... וסליחה על ההפנייה "החוצה" אבל אני מאמינה גדולה בידע ומידע. חשוב (בעיקר כשההורמונים סוערים)לשקול לפחות שתי אופציות לפני שאורזים תיק. בבקשה:

חומר מרתק !!!

רק התחלתי לקרוא, ועל פניו אלה שני קישורים מומלצים בהחלט. נוטמג, אין כמוך ! (את לא מבקשת על זה תשלום, נכון?)

אושר מ

New member
טוב שכתבת

שהיית בעל תושיה. וספר ספר. זה המטרה של הפורום הזה.

tali_le

New member
הורים.... הזוועה...

מסכימה שהם נוטים לשגע גם אצלי זה בעיקר אבא אבל אני הגדלתי לעשות, לקחתי תיק - והלכתי ולא חזרתי במשך שנתיים וחצי הטירוף חוגג טלי מאושרת!

מאטריקס

New member
צודקת...

בעיות משפחתיות הם בהחלט אחד מן הדברים המעצבנים (ולמרות כך, גם החשובים ביותר!), וצריך ללמוד להסתדר איתם ולהתרגל אליהם... לי אין הרבה בעיות כאלו, בייחוד אחרי שאימא שלי היא האימא הכי הכי טובה שאני מכיר. ואני מעדיף לשמור איתה תמיד על קשר... היא היחידה שנשאר לי מהמשפחה. אין סבתא, אין סבא, אין אבא, אין אח/אחות, אין כלום...
(דודה יש אבל היא באמריקה מאפרת את דניס פינץ´ וווין בריידי, איף יו נאוו וואט איי מין) טוב, אני לא רוצה לשעמם אז... gotta go מתחיל השידור על המשחק ההיסטורי היום.

מיצה

New member
ובכן, הנה הסיפור

רגיעה תקפה אותי, שכן אבי החליט ברוב טובו להתחפף מהבית לפגישה ולאפשר לי מעט שלוות נפש. אני לא יכולה לסבול אותו! וזוהי מגמה של השנה האחרונה, בקושי. פעם, הייתי במובהק "ילדה של אבא". אני ואמא שלי היינו מתכסחות נון- סטופ, ואבא שלי היה מאד קרוב אלי. אבל זה השתנה בתקופה האחרונה. אני אעיד על עצמי, שאני מסוגלת לראות את המצב באובייקטיביות גם כשאני מרוגזת מאד והרגשות עולות על גדותיהן. ולכן אני אגיד, שכל ההסלמה היא באשמתו! הוא נהיה בתקופה האחרונה אדם בלתי נסבל. הוא מאד חסר סבלנות ומפרש כל מעשה תמים כקונספירציה נגדו. זה מאד מפתיע בהתחשב בעובדה שזה אדם עם 4 ילדים, שניים מהם קטנים. הייתי מצפה שיגלה יותר סבלנות! הוא מתפרץ על כל שטות, וכל בני הבית הולכים על "קליפות ביצים" כדי לא להרגיז אותו. חוץ ממני, שלא מהססת להתעמת איתו. אני ב-א-מ-תלא סובלת אותו... אני יודעת שזה לא פוליטיקלי- קורקט להגיד את זה על אבא שלי, אבל הייתי מרגישה הרבה יותר טוב אם ההורים שלי היו מתגרשים ולא הייתי צריכה לראות אותו יותר לעולם! חוץ מזה, לאמא שלי גם ככה מגיע טוב מזה.

nutmeg

New member
יכול להיות

שהוא עובר משהו - שלא קשור אליך אבל יוצא עליך. נסו (את ואמא) להשיג לו עזרה. שינוי פתאומי בהתנהגות בהחלט מצביע על כך שמשהו קרה לו. אין סיבה שאתן תסבלו ואין סיבה שהוא ימשיך לסבול... כלומר אני מניחה שהוא לא ממש מאושר כשהוא נובח.

מיטללל

New member
אוקיי שירה

אני אנסח את הדברים מאוד עדינות מהסיבה הפשוטה שאת באת לפה מתוך תקווה לקבל עצות. תראי, נתחיל בזה שהוא אבא שלך!!! והדרך בה את מתבטאת עליו פה, מוכיחה שלא רק הוא אשם. גם ההורים שלנו הם בני אדם! גם הם עוברים כל מיני תקופות וכל מיני מצבים. ויכול מאוד להיות שהוא עובר בימים אלו משהו שגורם לו להיות מאוד עצבני ורגיש לסביבה. ואולי אם בימים הקרובים תנסי קצת יותר להתחשב, קצת יותר לעזור, קצת יותר לתמוך דברים יסתדרו. בקשר לשני המשפטים האחרונים אני לא אגיב, בתקווה שלא התכוונת אליהם. אבל שירה, שוב, אני במקומך הייתי מנסה להתקרב לאבא שלי שוב. חבל שמערכת היחסים ביניכם תהרס עד כדי כך שלא יהיה אפשר לתקן אותה.

למעלה