ארררררררר

ארררררררר../images/Emo46.gif

יש גבול לפראייריות? באמת, אבל באמת שאני מנסה, בולעת צפרדעים, שומרת על מערכת יחסים טובה עם הגרוש בשביל הילדות, מחכה בסבלנות לכספים, מזכירה לו כל הזמן לגבי תורים לרופאים, שולחת איתן בגדים ונעליים, קונה לילדות חולצות בי"ס שהוא לא מסכים לקנות ועוד ועוד. התגברתי, מתגברת, לומדת צניעות וענווה ובאמת עושה מאמץ אבל הגיעו מים עד נפש. בשבוע שעבר השאיר תיק בגן של הקטנה עם נעליים חדשות חדשות שקניתי להן ומעילי גאפ שההורים שלי הביאו מחו"ל, מטריות ועוד בגדים. רק מה, "שכח" להגיד שהשאיר שם תיק. התיק לא נמצא עד עצם היום הזה. נמאס לי. באמת. הגנון נסגר והפראיירית התורנית מתפטרת לאלתר. את הלקח שלי למדתי. איפפפפפפפפפפ. בוקר טוב.

אם התיק לא נמצא בגן...

יש סיכוי גדול מאוד שהוא יימצא אצל הגרוש שלך. הגבול הדק בין להיות פראייר לבין לעשות דברים למען הילדים. לא קל.

כן צודק המנהל

כתב לי הגרוש במייל שיש סיכוי שזה בכלל אצלו אבל הוא לא נמצא עד אמצע החודש ולכן כולנו נכסוס ציפורניים בציפיה.

יש גבול לפרייריות? יש גבול לנישואים!

את מתנהגת כמו אישה נשואה. את אמנם ראויה להערכה על הצפרדעים שאת בולעת, אבל זו גם אשמתך כי איכשהו אולי נוצרה בינך לבין הגרוש סוג של "מיני מערכת יחסים" שהיתה נוחה לשני הצדדים - הוא מקבל מיני-רעיה, ואת מקבלת מיני-שליטה. בתור נשוי, אם אני שוכח או מאבד משהו, איני מסכים לקבל נזיפות מהסוג הזה מהאישה שגרה איתי. ברור שלא הייתי מסכים לקבל נזיפות ממישהי שלא גרה איתי. יש הרבה קושי בגירושים. למה לך להוסיף להם כמה קשיי נישואים?

חחחחחחחחחחח

יקירי- יש לך ילדים? אתה נשוי נכון? מציעה לך ללכת ולסמן גבולות במקום בו אתה מבין עם "האשה שגרה איתך" ובמקום שאתה מבין אותו. כך יהיו תגובותיך מועילות ומדוייקות שכן "אל יתהלל חוגר כמפתח" ו"אל תדון אדם לפני שהגעת למקומו" אמרו חזלינו ולא יספו. בהצלחה.

אל יתהדר חוגר כמפתח?

כמו שקורה הרבה, את קודם כל מחפשת ללכלך על המגיב, מבלי להתייחס למה שהוא אומר. נניח שמישהו שמן יתן לך הערה, אני בטוח שקודם כל תחפשי איך לרדת עליו... נניח במקרה הזה תצעקי "יא שמן", וכך הלאה, נכון? ולערוותך - אם הייתי נשוי בעבר והתגרשתי, ואחרי כמה שנים שבהן הייתי גרוש, התחתני בשנית... אז עכשיו יש טעם לתגובתי? כי אני יודע מה זה להיות גרוש? ואחרון לעניין עצמו - הרי העצה שעצתי - להרפות, היא אותה עצה שנתת לעצמך. אה, כן שכחתי... יותר חשוב לך מי אומר מאשר מה אומרים... סליחה ששכחתי איך זה אצלך...

ערוותך, ערוותי, ערוותינו

מציעה ללכת ולחפוף כמה שיותר מהר או לשטוף היטב בסבון ואקונומיקה ואולי אחרי זה תהיה ראוי לתגובה. מקלחת נעימה.

עברית שפה יפה

הביטוי "ערוותך נחשפה" אינו ביטוי מלוכלך בשפה העברית, אלא ביטוי מקובל ולגיטימי מול מישהי שיוצאת פארש... למשל מישהו כמוך שמתקיפה על סמך עובדה, שמתברר שאיננה נכונה. זו נחשבת שפה נקיה. בנוסף לשפתי הנקיה, אני מדבר רק לעניין עצמו. לעומת זאת התגובות העוקצניות והציניות שלך אינן נקיות כלל וכלל. אפילו שאינך משתמשת בשפה גסה, אופי תגובתך מבטא התנהגות גסת רוח.

זה

לא רלוונטי אם בעבר היית גרוש או לא לאור התשובה שלך כאן הגיוני ביותר שלא היית גרוש כי אם כן היה לך ברור שהתשובה שלך היתה קצת לא הגיונית <בלשון המעטה> יש דברים בסיסים שאמא ואבא צריכים להיות שם בשביל הילדים גם אם הם לא חיים ביחד ובמקרה שלה האבא לא בדיוק ממלא את המקום הזה ומכאן מגיעה המצוקה שלה כשכתבה את ההודעה

אולי את מכירה אותה

את בוודאי מכירה אותה ולכן את מתייחסת לדברים אחרים שאינם כתובים. אבל אני לא מכיר אותה. לפי לשון ההודעה, מה שהיה הכי אכפת לה זה שהוא בנאדם מפוזר, לא אחראי ושהוא מאבד דברים. וזה מכעיס אותה. לכן הרושם של אנשים <הגיוניים> הוא שהיא סוחבת חשבונות, והיא גם קצת בקונטרול פריק, וקשה לה להרפות. זה הרושם ההגיוני. אם כמובן מותר לי להעיז ולבטא היגיון אחר מעבר להיגיון ה<מוחלט> שלך

ושוב

זה לא רלוונטי לעניינינו כאן אם אני מכירה אותה או לא מעבר למה שכתבה, והתייחסתי רק לכתוב, ואני משתדלת תמיד להפריד בין הכתוב לבין הכותב, על פי הכתוב הגרוש שלה מזלזל לאורך זמן ברכוש ובציוד שהיא קונה לילדות ולא טורח להתייחס אליהם כמו הציוד שהוא קונה לילדות ומן הסתם על פי הכתוב אפשר גם להבין שזה מעבר לזה בעיקר בענייני כספים בכל הקשור לילדות <ואני בהחלט מתייחסת רק לכתוב> והרושם שלך הוא סוג של ספקולציה שלאו דווקא נכונה במציאות <ייתכן שכן אבל לא מסתכלת על זה בכלל ולא מנתחת אנשים על פי הכתוב> מותר לך תמיד להביע דעה מן הסתם יש דרך לעשות זאת בצורה נאותה שלא תיפגע וההיגיון שלי דרך אגב הוא כלל לא מוחלט, רק בעיניי :))

אחותי המתולתלת ../images/Emo24.gif

את לא באמת יכולה להתפטר לאלתר נכון? הרי את עושה את הכל למען הילדות שלך בלבד ולא למענו זה מעצבן, זה מרתיח, זה מתיש ועוד הרבה זה אחרים נשימות עמוקות בתקווה שהוא ישכיל לשתף איתך פעולה למען הילדות שהן גם שלו

כפרה עליך

לחיבוק שלך חיכיתי. טוב לדעת שהוא שם.
האמת- נרגעתי שעה אח"כ כבר. הרי אני מכירה אותו , עולם כמנהגו נוהג- הייתי נשואה לו ואני כבר שנתיים גרושתו ככה שהרבה הוא לא יכול לחדש לי....בכל מקרה- למדתי לקח- לא שולחת דברים חדשים יותר, אשלח משומשים שאם יאבדו לא אוכל את הלב ואם לא ימצאו הפריטים- הוא יצטרך לקנות הפעם חדשים או להחזיר לי את הכסף.

אני בעד שיחת תיאום ציפיות ../images/Emo88.gif

עם הגננת, לא עם הגרוש שלך
תסבירי לה שעקב המצב של "אריזת תיקים לתווך ארוך" יתכנו מקרים כמו שקרה לך ושתשמחי אם היא תוכל לשים עין על הדברים של הבנות, אם משהו נשכח אז לשים בצד, להזכיר להן לקחת תיקים בסוף היום וכדומה... אצלי זה עובד תותים
לא בטוח שזה פתרון סופי אבל יש מצב שזה ימזער נזקים

ציפיותתתת

נו שוין, צודקת לגמרי. אקח את הגננת לשיחה צפופה. ולגבי השמיכות, אני עוד צריכה לארגן כמה.

יערית

New member
המבט לא צריך להיות

מבט של פריירית, אלא יותר דרישה לאחריות לגבי ציוד שמגיע יחד עם הילדים ואמור לחזור איתם. אם תסתכלי על דברים שמרגיזים אותך כעל פריירית, התסכול תופס את המקום ומשם דברים טובים לא צומחים. א'- אם התיק לא נמצא בגן, על הגננת להוכיח שאין גנבות בגן ולבקש מהורי הילדים "תיקים אבודים". ב- אם זה אצל הגרוש וכך הבנתי שיכול להיות, למה לכסוס ציפורניים? תחכי שיחזור ואם לא יימצא, אז אולי להתבאס ולנסות שוב לחפש דרך הגן. לגבי יתר הדברים שאת בולעת <באסה :))>יכולה לעודד אותך שתמיד יש גרוע יותר, תמיד, אז תסתכלי על חציו המלא של הכוֹס, יש אבא בתמונה וזה הרבה :)) מעבר לזה לא הכי מעודדת כרגע, מלאי העידודים שלי נגמר הבוקר חחח. בוקר נפלא

../images/Emo25.gif

טוב שניקדת אחרת הייתי כבר מפתחת ציפיות ואז שובפם היה צריך לעשות שמיכות ועוד כל מיני בלאגנים.

למעלה