ארררררררררררר!

ארררררררררררר!

כבר שלושה ימים שהכפתור של ``הוספת תגובה`` עושה לי ברוגז!!! אררררר!!! אוף, אנשים מטומטמים בתפוז, מה לעזאזל עובר לכם בראש? איך אתם שוכרים את המתכנתים שלכם לעבודה? קמים בבוקר ואומרים ``או, היום נעצבן את דולצינאה וכל פעם שהיא תרצה להגיב על משהו נתקע איזו הערת ``ERROR %^&%^&#$^#113`` ונראה איך זה משפיע עליה?!`` ככה?! השפיע השפיע ניצחתם!! אני מתחננת, תנו לי להגיב!!! (ואם זה לא ישלח אז באמת חבל, כי הפורום הזה יפסיד מישהי עצבנית! ואולי ירוויח מזה שהוא הפסיד מישהי עצבנית. די.) יש פה איזו קונספירציה. ארז (זה היית אתה?), אם חיפשת, נראה לי ששווה לבדוק. ועכשיו לסוגיה אחרת: (אני לא הולכת להמר אם זה ישלח או לא, מה אתם חושבים, כבר שלחתי קודם איזו הודעה כדי לבדוק שאני לא אצטרך להוציא את עצביי המתוסכלים יותר מפעם אחת, יש גבול גם להודעות זועמות בפורום!) למה למה למה, תהרגו אותי, למה. אחת התופעות הכי מציקות שנתקלתי בה בתקופה האחרונה: למה כל הזמן באים אנשים עם אותו משפט מעצבן ``למה את בדיכאון כל הזמן?``. מה דיכאון, איפה דיכאון, גם מילה של פרחות מתבגרות שהחבר שלהן עזב אותן וגם עושה לי אסוציאציה לסתיו מ``זבנג`` (לא שזה רע אבל יש גבול לכל תעלול). לא שמעתם על עייפות? לא שמעתם על עומס? לא שמעתם על אנשים מסכנים שחוזרים הביתה פעמיים בשבוע בשבע וחצי בערב (זה שהם נהנים מכל דקה בימים האלה זה פרט שולי כי הם עדיין חוזרים עייפים ומותשים, ו``הם`` זה אני לכל הקשיי-תפיסה, כמו ה``הם`` בנבואותיה הנחמדות והמדויקות והלאה...) למה העובדה שאני לא מסתובבת כל היום עם חיוך מטומטם על הפרצוף, ויש לי איזו נטיה מדאיגה לזרוק הערות ציניות מאוד על כל חצי משפט שמישהו אומר (אבל אני באמת לא מתכוונת לרע), ובסה``כ מעצבנים אותי צחקוקים מציקים של פרחות טיפשות ואני לא סובלת את הקלות-דעת הזו, אז תגידו ``מתוסבכת``, תגידו ``צינית``, תגידו אפילו ``צריכה עזרה דחוף`` אבל למה דיכאון, למה?! רק אני נתקלת בתופעות האלו? ``למה את מדוכאת כל הזמן?``, לעזאזל מי מדוכא?! קר לי בכיתה, ואם לא אז המזגן מחניק ומרדים, ואני קמה בשש (שש!) בבוקר כי אנחנו לומדים כ-ל י-ו-ם משבע ורבע (שעת אפס אצלכם, בית ספר קיבוצי מטומטם) ובכלל השעון הביולוגי שלי הוא הפוך עוד מאז שנולדתי אז מה הפלא שהעיניים שלי צריכות להתאמץ ממש קשה כדי לא להירדם, יש לזה מילה- עייפות!! וכן יש גם תופעות לוואי של ציניות קטלנית ביותר והומור מרושע הגובל בהצקה לאנשים מסכנים וכל מיני תגובות של אנשים אחרים שקוראים לי מכשפה אבל תפסיקו כבר עם המילת-ספרים-של-סמדר-שיר- הזאת ``דיכאון``! אני לא מדוכאת!! רק שיבוא כבר הסופשבוע שאני אוכל לישון קצת והכל יהיה בסדר. וזהו. בינתיים. הודעות זעם זה לא התחום שלי, אני מצטערת מראש על העוינות. ואף, רק אני עייפה כל הזמן?! דולצינאה. (ואם היה פרצוף זועם הייתי שמה אותו כאן אבל עייפתי מההודעה אז תסלחו לי.)

LI$A

New member
זה לא רק את---נראה לי שכולם עייפים....

פשוט יש כאילו שעושים משהו עם זה-------- מבריזים....

N0

New member
זה לא עוזר...

למתכנתים של תפוז לא ממש איכפת מאיתנו N0 כבר התלונן עשרות פעמים (שחצי מהן פשוט לא נשלחו והחצי השני נעלם באופן מסתורי... מממ...) בכל מקרה גם N0 עייף כל הזמן (אבל אצלו זה בערך מאז ומתמיד) השנה זה רק החמיר הוא כיוון שעון מעורר ל6:20 שלא מצלצל (ראש המוסד טוען שהוא מעיר את כל הבית ) וכשזה לא עבד הוא גם התקשר להשקמה של בזק... הבעיה שN0 למד מהר שאפשר לנתק לה בפרצוף וזה ממש לא מפריע לה... אז N0 כיוון שעון מעורר השקמה ואת המחשב להפעיל MP על פול ווליום וזה עבד ! ליום יומיים. ואז N0 למד שלקום ולהנמיך קצת את המוזיקה זה לא נורא (היא אפילו עוזרת לו לישון ) הבחורה מההשקמה לא מתקשרת חזרה גם כשיש נחירות ברקע והשעון המעורר שלו עדיין לא מצלצל (הוא בטח עייף כמו N0 בשעות האלה). ואז N0 פשוט לא הגיע לשעות אפס ראש המוסד היה בא ב 7:20 לחדר שלו אומר ``N0 מתי אתה מתחיל ?`` -``7:15`` -``אתה מאחר`` וחוזר לו לישון... אבל אחרי כמה זמן (וכמהמכתבים מבית ספר N0 איחר 9 פעמים מתחילת השנה (רק שתבינו ששולחים כבר שיש 8 ) ) ראש המוסד החליט לקום ב 6:40 להעיר את N0 מה שמאפשר לו גם לאחר וגם להשתעמם בשעת אפס. ולקבל כל יום הערות מהמכנכת שפעם הבאה שהוא מאחר הוא ישעו אותו מהלימודים (תשעו תשעו למה אתם לא משעים ) ועונש שאסור לו לאחר יותר (נו באמת... חלאות! ). הקיצר תאחרי ותגידי שנשארת לישון ואת לא יכולה לקום בסוף (N0 מקווה ) הם יפסיקו להציק לנו . N0

דברים עם הגבות ותגובות של אנשים עייפים

עייפות. אני כבר לא בטוחה אם אני זוכרת מה זה. מאז תחילת השנה לא ישנתי יותר מארבע שעות בלילה לפני בי``ס- אין לי מושג למה. לפעמים יוצא לי לקום בשש אחרי שישנתי אולי שעה. המושגים שלי של שינה ועירות היתערבבו לגמרי- אני מודדת כמה זמן אני ישנה מהרגע האחרון שאני יודעת מה השעה עד לפעם הבאה שאני מיסתכלת על הווידיאו. לי זה מספיק- אחרים לא היו קוראים לזה שינה, אחרים כניראה לא בסדר. אפילו אין לי שקיות מתחת לעיניים [הילה קוראת לזה כריות], אם אני לא במחשב עד הבוקר, כי ממילא העיניים שלי עצומות. אני כבר מכירה כל נקודה בחדר שלי, הרי זה מה שאני עושה בלילה, בוהה בקירות. והיי- מה שפעם היה עייפות, הפך לכאב ראש מטריד שיכול להיפטר בקלות בעזרת מעט קולה סוכר ודקסמול חום עם קפאין נגד כאבי ראש. תגיד להם לא להגיד דיכאון! זאת מילה שאין לגרום לה אינפלציה- למה אף אחד לא מבין שאין לה תחליף? מה פתאום זה נעשה אופנתי להגיד דיכאון על כל שטות- ושלא לדבר על ``דיכי``- כמו שהצעירים אומרים. ואני רוצה להעלות בעיה שלי עם חברות שלי- אני לא מגיבה טוב לדברים שהן אומרות. פעם הן היו אומרות שאני גורמת להן להרגיש מטומטמות [לילך הנהיגה את התנועה הזאת], היום הם שיכללו את זה ל-אין לנו כח לספר לך, את סתם תעשי לנו דברים עם הגבות. מה זה? יש להן זכות לנתק אותי? אז מה אם אני קצת מציקה להן- אני לא שולטת בזה! יש כמה אנשים שמפחדים ממני, כי אני צועקת עליהם ומשתיקה אותם- זה בעיקר הילה. אלה לא אנשים שאני דואגת שלא יספרו לי דברים, הם הרי מטומטמים, אבל כמו שענת הגדירה את זה היום- החברות הלא מטומטמות שלי, פשוט מונעות ממני מידע. ולא אכפת לי כמה המידע מטומטם [או לא], אני רוצה וצריכה לדעת. תודה ושלום.

למעלה