ארקופל/קורנינג?

ליהיS

New member
ארקופל/קורנינג?

מחפשת לקנות מערכת אוכל של ארקופל-האם הם שינו את השם לקורנינג? מדובר באותו המוצר? אני לא מוצאת "ארקופל" בשום מקום.

נירהמ1

New member
אני חושבת ש"ארקופל" מתוצרת צרפת

ו"קורנינג" מתוצרת ארה"ב. יש לי כלים של ארקופל מחרסינה. הם מעולים. הרבה זמן לא ראיתי אותם בחנויות לכלי בית - הם פשוט פינו את מקומם למוצרים אחרים, זולים יותר. מתוצרת קורנינג אין לי כלים.

נירהמ1

New member
את צריכה המלצות לגביהם? - אם כך

ממה ששמעתי עליהם (מחברות שיש להן), הן טובים. אני עצמי לא השתמשתי ב"קורנינג". מ"ארקופל" יש לי: צלחות למרק, ספלים לקפה, ועוד. עליהם אני יכולה בהחלט להמליץ.

mishmish101

New member
ליהי, שלום.....ארקופל חברה צרפתית,

אם את גרה באזור כפר סבא, כדאי לך חלקפוץ ליצחק כהן, הוא בטח יפנה אותך איפוא משווקים את הכלים שלהם. קורנינג, תוצרת ארהב...נהדרים, אני משתמשת בהם כבר 30 שנה, בארץ הם יקרים לא יודעת למה, נוחים קלים ונעימים. בהצלחה. וכמו שאומרים בחנויות כלי בית יוקרתיים ,ניתן להשיג קורנינג, ולחנוכה בדרך כלל יש להם פה בארץ הנחות כדאיות, וגם אצל יצחק כהו, יש להשיג, או תחפשע באתר של כלי בית, בגוגל, או פשוט להקיש קורנינג יעלה, כבר משהוא וגם את הארקופל....

ליהיS

New member
תודה מישמיש. גם הקורנינג עמידים כמו

הארקופל? אני מתכוונת בפני שברים וסדקים.

mishmish101

New member
ליהי, טוב בואי נתחיל, לא ולא,

אני טוענת שאלו שטויות וסיפורים ולמה : בארהב, או בעיר אם לא טועה אני, ניו גרסי, שהמפעל קורל של קורנינג, ולשאלה עצמה, בארהב אין מרצפות כמו אצלנו הרצפות או מעץ או עם כיסוי עליהם של סוג של גומי או משהוא כזה כך כשנופלת צלחת קורנינג היא פשוט לא נשברת, אבל סיר של קורנינג נשבר כי הוא כבד, ולא ככ קל כמו הצלחות, בארץ שברתי ונשברו לי כמה צלחות, פשוט כי הן נפלו על המרצפות שלנו, ואם תנסי לזרוק צלחת על הפרקטים שלנו אני חושבת שהיא לא תישבר, אנחנו בארץ התרגלנו להתמש בפורצלנים למיניהם, שביניהם יש את הקרמירה או חימר איך שקוראים לחומר, הן כבדות מאוד, ואם יש צלחות קלות אז הן עוד פעם תלוי איזה חימר משתמשים. יש פה בארץ את הדנבי, טוב זה כבר סיפור אחר, פירמה מאנגליה, שהכלים עשויים גם מחימר אבל אין מה להשוות, נהדרים יפים, ומחירים לא לכל כיס. אז בהצלחה, וכשתקני לא חשוב איזו פירמה, או מותג בעברית תודיעי....להתראות..

למעלה