``ארקדי`` חלק א`

``ארקדי`` חלק א`

החשיפה התקשורתית המהירה סינורה את איל ההון הרוסי-ישראלי, ארקדי גיידמאק. אחרת לא ניתן להסביר את העליהום שלו על כל דבר שזז, כולל המאמנים שלח עצמו. חדשות ``ליגה`` 18 במרץ. ביולי 2005 נחתה הפצצה על עולם הכדורסל, כאשר במסיבת עיתונאים רבת עוצמה, הוצג הספונסר החדש של הפועל י-ם, ארקדי גאיידמק כשהאיש האלמוני נחבא אל הכלים. מיעט לדבר וכל מדינת ישראל תהתה אודותיו, שמונה חדשים חלפו להם ביעף ומאז ועד היום נדמה, שיום ללא כותרת חדשה או אירוע שבו גיידמאק לא משתתף, זה יום שלא קיים על לוח השנה וטעות אופטית. אלי אוחנה היה הראשון לחוש את נחת שפתיו של המיליארדר, שעה שגאיידמק רמז רמז עבה של פיל על ‎``שביעות רצונו``, אוחנה הבין את הרמז והלך, בין מסיבת סילבסטר וצעקות ``החזיקו אותי לפני שאני בורח`` לבין נשיאה על כפות האוהדים במלחה וחקירות היחב``ל, הופיע גאיידמק בכל מקום אפשרי בתקשורת. אבל נדמה, שגם לחשיפה והד תקשורתי יש גבולות שאותה החביב ממש לא יודע. >

המשך

התבטאויות כמו אחרי גמר גביע המדינה בכדורסל שיצאו מפיו, דרך המיקרופנים וכלה ב``חמישיות``, לא היו עוברות על סדר היום במדינה מתוקנת, כפי שאמר רענן כץ, מבעלי מכבי ת``א; במעריב. זה מיליון דולר קנס עוד לפני שמבררים את הנושא הלאה``, ארקדי, בלהט המקורופנים החליט שהשופטים נתנו למכבי את הניצחון ואף הדגיש, שדני קליין סיפר לו. שמראש מכבי מקבלת 10 נקודות פור ביד אליהו, באיזו מדינה עם מעט כבוד לאיגוד הכדורסל התבטאות כזו עוברת לסדר היום? קודם כל קנס ואח``כ העמדה לדין, על גבול הוצאת הדיבה אבל למה להלין אם זה שמתחתיו, דני קליין כבר רמז שהשופטים מושחתים? לאחר מכן, יממה אחרי הכריז גיידמאק שהוא יעביר חלק משחקני מכבי לירושלים בעונה הבאה שכן ``לכל שחקן יש מחיר ואם נותנים להם תנאים הם ישחקו עבור י-ם``. מדוע מרכוס בראון ותיווס אדני שקיבלו הצעה של מיליון דולר פלוס לא במלחה? באותה נשימה הכריז המיליארדר. שהוא יביא גם את גרשון למלחה, כי הוא מאמן מצוין, עכשיו >

המשך

קחו את ארז אדלשטיין לפני משחק העונה של י-ם מול דינמו מוסקבה ותארו לכם כיצד הוא מרגיש , עם ``אמון`` נפלא כזה של הבוס? ארז אדלשטיין יוכל להכין שחקנים למשחק כזה קריטי? כשמאחריו הלחישות על גרשון ומלפניו השחקנים שגם כך לא ממש שועים להדרכותיו של המאמן, ובדר``כ משחקים ע``פ גחמת ליבם? נראה לגיידמאק ששחקן כמו ג`נקינס יתן כבוד למאמן שלו אחרי שהבוס לא? עם כל הכבוד לארקדי ויש כסף זה ממש לא הכל ובטוח לא קונה תהילה, כבוד או השגיות וברגע שגיידמאק ילמד זאת, תבוא הישועה על עיר הבירה. נ.ב שאלה לעופר שלח: ראיון מענין ערכת עם גיידמאק אבל כשהאשים ישירות את השופטים בהפסד י-ם, היכן היית ולמה הנהנת בהסכמה. כשאתה מאלו שפירשנו את המשחק וראו מול כל העולם, שמכבי הובילה 23 הפרש לא בגלל השופטים וי-ם חזרה למשחק הרבה בזכות אותם שפטים ועייפות של מכבי? היכן השופטים שדפקו את י-ם?

מצד שני

הוא גורם לשמעון מזרחי ואוהדי מכבי לשקשק, אז נסלח לו על הכל ואל תטעה, אני לא כותב את זה בציניות.אף אחד לא מושלם, ארקדי אולי בשל אופיו,העדר הניסיון,המנטאליות האחרת והזרות, יותר גמלוני ופחות ישר בהתנהלותו מאשר שמעון מזרחי, אבל גם למזרחי כידוע לכולנו, אין קריירה נקייה מכל רבב ואני לא נוטר לו טינה על זה, פשעו היחיד הוא בכך שהקדים את כולם עם רעיונותיו ודאג לאינטרסים של עסקיו בצורה הכי טובה שאפשר. כשלאף אחד לא היה מושג מה פירוש המונח "זר" בכדורסל הוא כבר הביא אותם בצרורות למכבי תל אביב. אני לא מאשים אותו בשום דבר כמו חלק מאוהדי הפועל חסרי הכבוד העצמי שאחרי כל הפסד חוזרים על אותה מנטרה לעוסה ומאוסה "אוי,כמה אנחנו מסכנים,כל הזמן דופקים אותנו ..." אני מאוד מעריך אותו על הישגיו ובטח שמעדיף אותו כאדם על פני ארקדי השחצן, אבל הגיע הזמן לשינוי המיוחל, וכל עוד לא הוכח שארקדי גנב,רצח או הלבין כמו שחלק מאוהדי מכבי היו רוצים, הוא יזכה לתמיכתי.

z dead

New member
אתה פתטי

יש 3 אפשרויות לגבי ארקדי גאיידמק. 1.)הוא סוחר נשק. 2.)הוא העסיק אנשים בתנאי עבדות ובו בזמן גנב את אוצרות הטבע של המדינה שלהם בצוותא עם לב לבייב. 3.)לא 1 ולא 2,אלא פשוט אוליגרך שגנב את כספי עמו. תבחר,אחת מהאפשוריות נכונה. ונעבור עכשיו לדון. אתה מעדיף את שימון מזרחי על פני גאיידמק מפני שהוא אדם יותר טוב. שימון מזרחי שאתה כ"כ מעריך הורשע בבהמ"ש על הדחה לעדות שקר,עדיין אדם טוב? שימון מזרחי שלח את העוזר מוכה הכלבת שלו מוני פנאן כדי שיישב עם שחקן של הפועל ירושלים ערב סדרת הגמר ב99',במקרה הטוב מדובר במו"מ עם שחקן בחוזה,במקרה הריאלי מדובר בשוחד,את אותו דבר הוא עשה גם עם לבן מרסר בהפועל ת"א,שימון שלך איים על גור שלף שאם יחתום בי-ם יאבד כל סיכוי להגיע למכבי ת"א,שימון מחלק כרטיסים בחינם למשחקי היורוליג לשופטי כדורסל בפרט ולשופטים אמיתים בבהמ"ש ולאנשים משפיעים בכלל,ואם אין פה חשד לשוחד כשעו"ד מחלק מתנות לשופטים אז בסדר. אצל שימון זרים מקבלים אזרחות ובמקרה של פרי ומרסר מקבלים עול מצוות לאחר תהליך התגיירות של שבועים,אין כאן בכלל חשד להון-שלטון. יש עוד עשרות דוגמאות למעשיו הנלוזים של הדון,אלו רק על קצה המזלג. אתה ושכמותך מביישים את מי שקראו לעצמם פעם אוהדי הפועל ירושלים,בגלל אנשים כמוך וכמו האספסוף הצהוב הכדורסל הישראלי נראה כמו שהוא נראה,והמדינה הזו נראת כמו שהיא נראת. ונסיים במנטרה שלי מאז הגיע מאיידנק למלחה - אין הפועל ירושלים כדורסל.

ומה אתה?

"שימון מזרחי שאתה כ"כ מעריך הורשע בבהמ"ש על הדחה לעדות שקר,עדיין אדם טוב?" אתה בטוח ? זה משתנה מאוהד לאוהד, חלק טוענים שהוא הורשע על מתן שוחד. מוזר,כי אם אני לא טועה, הוא ממשיך לשמש כעו"ד פעיל... "שימון שלך איים על גור שלף שאם יחתום בי-ם יאבד כל סיכוי להגיע למכבי ת"א" שמעון לא שלי ויש לך הוכחות ? "שימון מחלק כרטיסים בחינם למשחקי היורוליג לשופטי כדורסל בפרט ולשופטים אמיתים בבהמ"ש ולאנשים משפיעים בכלל" אלו האשמות קשות ביותר, אנשים הרבה יותר חזקים נפלו על דברים הרבה יותר פעוטים.אם ניקח בחשבון את העובדה שיש לו לא מעט אויבים וכוחו עדיין לא משתווה לזה של ראש הממשלה או לחלק משרי ממשלתנו, איך זה שמעולם לא הוגשה נגדו אפילו תלונה אחת קטנה ומסכנה ? ולמה שאתה, כאזרח הגון וישר דרך , לא תעשה משהו בנידון (בהנחה שיש לך הוכחות חותכות) ? בכל אופן, אני בטוח שמזרחי לא שה תמים וגם לא ארקדי או קליין שאוהב להביע בכל הזדמנות את דעתו המקצועית על השיפוט בישראל, או לחלק דרכונים צ'כים כשצריך,ושלא מפריע לו שירושלים נמצאת באחד המקומות האחרונים בשיתוף ישראלים בליגה, שלא לדבר על ייבוש ישראלים מוכשרים על הספסל.. (מזכיר לי קבוצה אחרת...) אבל זה המשחק ואלו החוקים, שמעון מזרחי פשוט שיחק טוב יותר עד כה. אני אזרח שומר חוק, עובד למחייתי ומרוויח את כספי ביושר, מעולם לא שיחדתי או גנבתי מאף אחד. למרות ההאשמה המחמיאה, המדינה הזו לא נראית כמו שהיא נראית בגללי. אבל אולי היא נראית כמו שהיא נראית בגלל אנשים צבועים ודו פרצופיים שהפכו את הבכיינות למקצוע ולתירוץ עלוב לנחיתותם, אנשים שהקנאה אצלם הפכה לשנאה, שבמקום לשאוף להשתוות לטובים ביותר, הם רוצים להוריד את הטובים ביותר לתחתית.הפועל ירושלים כבר מזמן הולכת בדרכי מכבי, הרבה לפני עידן ארקדי. לאוהדים זה לא מפריע, הם רוצים ניצחונות בכל מחיר(תרתי משמע) ובצדק,מדובר בליגה תחרותית,לא בלשכת הסעד, להנהלה ולשחקנים בטח שלא... אז הרשה לי להפנות אליך את השאלה ששאלת אותי לפני כמה זמן, מה אתה עושה פה ? שומר אמונים לסמל ? שומר אמונים לקבוצה בעלת 4 הזרים הדומיננטיים ביותר בליגה ומשקר לעצמך שהם רק 4 אז זה בסדר ? שומר אמונים למאמן הזר או לשחקני מכבי שיביא ארקדי בשנה הבאה ?

z dead

New member
אתה פתטי 2.

מה קרה פתאום אין איך להתייחס לעובדה שגאיידמק כן פושע אז פשוט לא מתייחסים? כן דון שימון הורשע בהדחה לעדות שקר בשנות ה80' ורשיון עריכת הדין שלו נשלל לשנה. כן,גור שלף הודה בכך שאיימו עליו. "שימון מחלק כרטיסים בחינם למשחקי היורוליג לשופטי כדורסל בפרט ולשופטים אמיתים בבהמ"ש ולאנשים משפיעים בכלל" כן,זה ידוע ששופטי בהמ"ש קבלו כרטיסים מהדון,ולא רק שופטי בית משפט אלא שופטי כדורסל,אם תרצה לינק לכתבה על כך ועל פסק דין נגד שופט בהמ"ש שקיבל מהדון כרטיסים בחינם,תקבל. אין הפועל ירושלים כדורסל והקבוצת מגדל מעניינת לי את התחת אבל שימון שלך לא שיחק יותר טוב,הוא שיחק מלוכלך,הרס קריירות,שיחד שחקנים,וכו' וכו'..להשוות את שימון לדני קליין זה כמו להשוות בין מוסוליני לאביגדור ליברמן. אתה אזרח שומר חוק ועובד למחייתך שלא מעניינת אותו הדרך,חסר אידיאולוגיה שמוכן להצליח בכל מחיר גם על חשבון רמיסת סמלים,אנשים,וערכים. אתה ושאר אוהדי מגדל שנשארו למרות מאיידנק מייצגים את הישראלי המכוער והדורסני. לך תצביע קדימה.

שiש

New member
איתן

בבקשה תפסיק לקרוא לו מאיידנק. לא משנה מה ומי הוא, הקונוטציות הן נוראיות. אתה אלוף בלהעיר ולבקר את כל העולם, נסה קצת צנזורה עצמית לפעמים.

z dead

New member
את אלופה בלהעיר ולבקר את כל העולם

בפעם הבאה שמגיע לכאן אוהד של מכבי אל תבקרי אותו. יש לכם הרבה במשותף.

adi das1

New member
מה הקטע?

למה לך מותר להגיב ולה לא? זה שאתה לא מסכים איתה, זה עדיין לא אומר שצריך לסתום פיות. הבעיה שלך, לדעתי, שאתה אומר דברים שחלקם נכונים, אבל אתה כל כך בוטה, כך שהאימפקט שלהם הולך קצת לאיבוד. חוצמזה, כל אחד מאיתנו הוא אינדיבידואל, כך שיתכן ששוש, או כל אחד אחר לצורך העניין, יסכימו עם הטיעונים שלך, אבל לא יסכימו עם המסקנה, וזה עדיין לא אומר שאסור להם להגיב. למען הסר ספק, אני חושבת שחלק גדול מהטענות שלך כלפי הפועל מוצדקות, אבל אין סיכוי שאני אפסיק לאהוב את הקבוצה וללכת למשחקים. אתה אולי תקרא לזה צביעות, אני קוראת לזה אהבה, וכמו שאתה יודע (או שלא) אי אפשר להפסיק סתם ככה לאהוב קבוצה. לסיכום - דווקא בגלל שאתה רוצה להביע עמדות שהן די חריגות במחוזותינו, ויתר על כן - אתה רוצה שיקראו אותן, אסור לך למנוע מאחרים להביע את עמדתם, קל וחומר להורות להם שלא לבקר אוהדי מכבי. קטונת...!

z dead

New member
לה מותר להעיר ולי אסור?

היי אי אפשר להפסיק לאהוב קבוצה למרות כל המעשים הנלוזים והצבועים אז מי אתם לעזאזל שתבקרו את אוהדי מכבי? קטונתם.

adi das1

New member
היא לא העירה לך על המהות והתוכן

אלא רק על הדרך. למה לך לעשות שימוש במונחים האלה? אתה רשאי להעביר ביקורת ואפילו לשנוא כל אחד, אבל למה לנסות להקצין את זה למקומות שלא רק שלא ראויים אלא לא קשורים (אלא אם כן אתה יכול, באמת ובתמים, להסביר לי את הקשר בין הימלר, שהקים מחנה השמדה בפולין לגאיידמק, שפעילותו, שנויה במחלוקת ככל שתהיה, לא מתקרבת ולו במעט לפשעים נגד האנושות שהתבצעו שם).

z dead

New member
היא לא הצנזור הראשי של הפורום

ולפני שהיא מבקרת אותי שתעשה חשבון עם עצמה. לא היתה השוואה בין פשעי הנאצים לבין סוחר הנשק...וזה מופרך לעשות את הקישור הזה כאילו אני משווה בינו לבין פשעי הנאצים. גורי אלפי היה הראשון שקרא למיידאנק,מיידאנק גם בטלוויזיה וגם ברדיו ואף אחד לא עשה את הקישור המופרך הזה.

שiש

New member
"היא" אכן לא הצנזור הראשי של הפורום

אבל "היא" יכולה להעיר לך, בדיוק כשם שלך מותר להעיר לאחרים. איתן, אין לי שום כוונה להכנס איתך עכשיו לעוד ויכוח כי איתך אי אפשר לצאת ראש. כמו שעדי אמרה - גם כשאתה צודק, הדרך בה אתה מביע את עצמך יוצרת התנגדות כללית. אז אתה צודק. אין קישור מופרך יותר מאשר הקישור בין מאיידנק לבין פשעי הנאצים. מאיידנק היה בעצם מקום פורח ומלבלב שעשה רק טוב לאנשים, למרות שאיזה יהודי תחמן סחר שם בנשק, אבל חפיף. זה לא כאילו שהיתה שם השמדה המונית. אני מתנצלת על החלחלה שאחזה בי לשמע השם, ועל הקישור המופרך שעשיתי. טפשי מצדי!

z dead

New member
דמגוגיה בשקל.

אוהדי מגדל לומדים את העבודה היטב מחבריהם מצפון ת"א.

דמגוגיה בגרוש

התייחסתי לסוגית ארקדי כמה פעמים, אולי לא הבחנת כי אתה יותר מדי עסוק בלהאשים אחרים בכך שהם לא עונים על שאלותיך. עו"ד עם רישום פלילי? נראה לי מוזר...דווקא פה הייתי מעוניין בלינק. גור שלף הודה שאיימו עליו ? טוב, גם אני מודה שמזרחי איים עלי. אני מכיר את הסיפור עם חריפאי שהיה לפני יותר מ15 שנה.אז מכך הסקת שמזרחי משחד שופטים מכל הסוגים והמינים ואנשים בעלי השפעה? האם יש לך הוכחות נוספות פרט למקרה הנ"ל או שזה פשוט "ידוע" ? ושוב אני אשאל,איך זה שמעולם לא הוגשה נגדו תלונה ? אל תגיד לי, כולם בכיס שלו, הבג"צ, היועץ המשפטי לממשלה, אפילו ראש הממשלה(אריאל שרון התקשר לברך את פיני גרשון אחרי הזכייה באליפות אירופה, הרי ברור שמזרחי המושחת קנה לו עדר כבשים "כמתנת יומולדת" ,איך אני יודע ? זה פשוט "ידוע"..) אתה אוהב לבקר את כולם מלבד את עצמך, סובב את הראש, תראה שם דבשת ענקית. אתה טוען שהפועל ירושלים מעניינת לך את התחת והכסף של ארקדי דוחה אותך, אבל אתה בין המשתמשים הפעילים ביותר בפורום ולפני כמה הודעות אף הגדלת לעשות ופירטת איך ירושלים צריכה לשחק כדי לנצח והצהרת חגיגית שהיית מאוד רוצה לראות את הגביע בירושלים. אתה מבקר את שמעון מזרחי ופיני גרשון על התבטאויותיהם , אבל אתה גס, בוטה, יורה רעל לכל כיוון, מקלל, מגדף, ממהר להאשים ולהרשיע, משתמש במילים וביטויים מן השואה וגם כאשר מבקשים ממך בעדינות ובנימוס לעדן את מילותיך, אתה מתקיף וטוען שמותר לך הכל, ולמה זה? כי לגורי מותר...מצוין. בסך הכל אתה סוג של פרובוקטור לא מאוד מתוחכם, ספק אם אתה מחזיק באיזושהי דעה מגובשת או אידיאולוגיה, ואם כן, הן בוודאי מחוררות מכל הכיוונים, כמו דפוסי ההתנהגות שלך.חבל שכך, אנשים כמוך מוציאים שם רע לאוהדי הפועל ירושלים.

z dead

New member
שוב טיעונים גאונים...

כן אני כמו הדון הסטתי נגד ציבור שלם,אני כמו הדון התבטאתי בתו"ר של קבוצה בצורה אלימה ונתתי לגיטמציה לאוהדים של הקבוצה שלי לנהוג באלימות,או כמו הגזען הגיתי תורת גזע ועשיתי דה-לגיטמציה לקהל שלם. מגדל לא מעניינת לי את התחת,רציתי שמכבי שלך פשוט לא תקח עוד גביע זה הכל,אבל מצד שני כשאני רואה שאוהדי מגדל הם תואמי מכבי מצדי שמכבי תקח עוד 30 שנה גביעים ואליפויות. אתה ושכמותך פשוט מבזים את השם הפועל..עם אוהדים כמוך וכמו 90 אחוזים ממשתמשי הפורום הצבועים לא ממש אכפת לי עם מכבי 2 תקח תארים או מכבי המקורית. לא התייחסת לסוגית ארקדי מאמי שלי. עו"ד עם רישום פלילי?! מוזר..הרי עורכי דין הם אנשים ישרים.. למה שגור שלף יודע שאיימו עליו? יש לו אינטרס? ביטויים מהשואה? אתה פתטי ודמגוג כמו קודמתך הצבועה. הלינק לגבי שימון בקרוב יעלה,אל תדאג. בנתיים לינק לגבי חלוקה של כרטיסים בחינם לשופטי כדורסל,כשאני אמצא את הלינק לגבי שופטי בהמ"ש גם תקבל. אגב שוב לא התייחסת לכל הטענות אלא רק למה שנוח לך אבל סבבה מותק,התרגלתי כבר לאוהדי מכבי ומגדל הדמגוגים.

למעלה