ארקדי גאידמק:

AmiTutiT14

New member
ארקדי גאידמק:

"המאמן והנהלת ירושלים לא ברמה הרצויה". זה מתחיל לעורר בי חשדות. פיני גרשון עוזב את מכבי ת"א, כנראה שגם מאימון. כבר כמה פעמים צצו השמועות על כך שארקדי רוצה את גרשון כג'נרל מנג'ר של הפועל. אנחנו כבר יודעים שארקדי לא מרוצה מאדלשטיין אבל הוא אף פעם לא אמר שום דבר מסוג כזה על ההנהלה. אולי הוא מרשה לעצמו להתחיל ולזרוק רמזים כנראה לגבי גרשון, עכשיו כשהעונה הסתיימה?

RAFI THE NIGGER

New member
תגידי מה ארקדי שולט במועדון??

כי אם כן.זה רק יעשה טוב להפועל. ופיני לא יהיה בירושלים אל תידאגי

AmiTutiT14

New member
לא רק פיני-

כל שחקן/יו"ר/מנהל מחסן/נער מגבות שארקדי יביא להפועל ממכבי- אני לא קונה מנוי בעונה הבאה.

Scott Evil

New member
חמודה ../images/Emo6.gif

אני רוצה לראות שלא תשמחי אם וויצ'יץ' למשל יבוא להפועל. פיני גרשון ? חחחחחח הוא בכלל לא צריך לחיות. אחד היצורים היותר גועלים בארץ. צריך לקחת אותו יחד עם היצור השני זהבי שבגללו אני לא אראה את המונדיאל ולשים אותם בכלוב בגן חיות שיזרקו עליהם בננות עד שימותו.

AmiTutiT14

New member
תתפלא, אני לא אשמח אם יביאו את

וויצ'יץ'. לא חסרים שחקנים טובים אחרים שאפשר להביא בסכומים שארקדי מוכן להוציא, אז חייבים להביא דווקא שחקן צהוב???

Scott Evil

New member
יקירתי, השיקולים שלך לא נכונים ...

וויצ'יץ' שחקן צהוב .... ופיני גרשון ? הוא לא אימן בעונה שירושלים לקחה גביע ? כמובן שהוא לא דוגמא כי נראה לי שהוא כבר שרוף לגמרי בקבוצות האדומות אבל זה מראה כמה אנשי מקצוע וקבוצות ספורט זה דבר נזיל. דייויד בלאט אימן בגליל, אימן במכבי, ועכשיו מועמד למכבי. ודורון שפר ? הוא לא צהוב ? הוא היה גם בהפועל תל אביב וגם בירושלים. שחקן מפתח בירושלים. וגיא גודס ?? הוא הרבה יותר צהוב אפילו משמעון מזרחי וקראתי פה שתשמחו אם הוא יבוא לאמן בירושלים. אולי להביא את פארקר או שאראס או את מוני פנאן שיקפל מגבות במלחה זה קצת מוגזם. אבל וויצ'יץ' הוא אחד הסנטרים הכי טובים באירופה ולדעתי יהיה עדיף אם תקחו צלחת ראשונה מאשר להתעסק בקטנות ....

AmiTutiT14

New member
השיקולים שלי נכונים לדעתי.

אני לא אומרת שוויצ'יץ' לא שחקן טוב, אני מודה שהוא אחד הטובים באירופה. קראתי לו צהוב כדי להמחיש שיש מספיק שחקנים טובים אחרים שגאידמק יכול להרשות לעצמו להביא לכאן, אז למה דווקא אותו? מה זה יעזור לי אם השחקנים של מכבי יתחילו לחתום פה? אני לא אגיד לך מה אני חושבת על איך שהכל מתנהל שם כי לא ממש יפה להגיד בפורום מילים כאלה, אז מן הסתם שאני לא ארצה קבוצה כזאת בהפועל. את מכבי אני לא אוהדת מתוך אידיאולוגיה ולא מתוך העבודה שצבע צהוב לא מתאים לגוון העור שלי. הנקודה שלי היא, שבכסף שיש לנו אפשר לבנות קבוצה שונה ממכבי שלא מורכבת מהגועל ששם ולא פחות טובה ממנה. אולי וויצ'יץ' הוא לא הדוגמא הטובה ביותר, אבל אתה נתת אותו כדוגמא. עכשיו, לגבי שפר וגודס: שפר עזב את מכבי תטובת הפועל. זה אומר לי הרבה דברים עליו. גודס הוא מאמן נייטרלי לחלוטין. אתה בחיים לא תשמע אותו אומר "אני מוכן לוותר על 2 מליון דולר לעונה בראשון בתמורה ל100 אלף דולר לעונה במכבי". לכן, כמאמן אני כן אשמח לראות אותו כאן ביום מן הימים (עקרונית, כי כרגע זה לא ממש מעשי). אותו כנ"ל לגבי קטש לדוגמא.

למעלה