ארץ תשוקה.....

ארץ תשוקה.....

ארץ תשוקה נכבשת במגעים הקולפים כסות איש ואישה , ידיים חוקרות גוף כאדמת קדושה שאליהם נחשפה בתאוות חזה נצמד אל חזך תשוקה מלחכת עמק נכסף ומיבשת פה הנישא אל פיך מבקש ללגום מעיין יצרים מתפרץ..... מתפתלים בין אלפי כוכבי שלהבת דלוקים ונסחפים במדרונות תשוקה נסתרת ונגלת למגע בתוך כל זעקת אנחה הנשמעת ומסתלסלת לשחקים ובסכר ביאת איש ואישה בארץ תשוקות חווה ואדם נמלאו רעד במעמד....... <>

ר ו ח

New member
חלום בהקיץ...

מבעד להמון אנשים מבטינו נפגשים היה משהו באותו מבט שהסעיר לי את הלב בלאט לסדר את המחשבות ניסיתי אוי כמה שטעיתי האם היה זה רק חלום או שמא תעתוע של דמיון?

נשית~37

New member
ובמבט שלך..

במבט שלך אותי כבשת בעינייך המרצדות אותי לחשת כשכעסת...ראיתי כשצחקת...חייכתי כשאהבת...הרגשתי
איזה כיף לרקוד איתכן

שלשלאות....

אותך שאהבה נפשי , נאסרת בשלשלאות זמן על לוח לבי , המחברות למטווי חיבוק נשיקה ערגה תשוקה ובעיניי תחינה למפתח שאת לבך פותח...... <> ערב...

לראות פנימה.....

.ברגעים של לראות פנימה אל תוך הבור שנפער חושבת עלייך.... בזמנים שאל עצמי נאספת מרסיסים של חץ תועה באוויר אותך מדמיינת..... בערטולי נפש שאותי עוטפים ואל תוך נשמתי מתכנסים אלייך נכספת...... בפסיעות של מבטים אל תוך עיניי המנסות לחקור את תחושותיי נפרס לבי אלייך.... <>

../images/Emo23.gif

על כיסא עץ אשב במרפסת והאגם מולי כמראה אליך אהובי, מחשבתי נודדת והאהבה התעוררה משנתה...

../images/Emo29.gif

יום שחלף תולש מעצמו עוד דף , מפנה בתוך עצמו מקום לאותו מלאך שעוטף אותנו ממרום . עוד תקווה משילה דמעה התוגה שעל פנינו חלפה , חלום בתוך מקווה טבילה מבצע את הסף כקורבן הוא מצלע . <>

למעלה