ארץ נתזים / מאיר אריאל

ארץ נתזים / מאיר אריאל

ארץ ניתזים/ מאיר אריאל לחן וביצוע: דודי לוי ואהובה עוזרי ארץ ניתזים כל כך רחוק בניה / אל האפלה כלים גיצי האש ארץ קפיץ אדיר דורכת בבניה / ארץ אין ברירה, ארץ זה מה יש ארץ לחץ, לחץ היא דוחסת בבניה / ארץ רעש מתאבך בערפילי אבק ארץ עד לאן צריך לברוח מבניה / בשביל לראות צלול, בשביל לשמוע דק בוא הבל הבלים. בוא הבל / בוא חרוז לנבל לחסל לסבל (נגן בנבל זרוק חבל הקל סבל) הבל פה הבל חן הבל רוח הבל שטות / אולי ראיתם בסיבה טעות בשוטטות בוא הבל הבלים, בוא הבל / בוא הבל נחיריים, בוא הבל זבל בוא האד העולה ממעבה האדמה / ספר לי אתה, כי בי אין חכמה איך התבלבלו לי מטרות ואמצעים / עיקר וטפל רוב ומיעוט איך התערבבו לי פרט וכלל / צורה ותוכן, שוויון וייחודיות איך התערבלו לי טעם וריח / קל וחומר מין ואהבה איך התהפכו לי רעיון ודרך / גדול וקטן, זכר ונקבה איך איך הסתבכו לי טוב ורע/ חיים ומוות, אמת ושקר/ ברכה וקללה, צדק ויושר בוא הבל הבלים, בוא נבל קשור חבל על חבילת הסבל וזרוק אותה לערימת הזבל

בחסות פרקי אבות

"אל תיקרא בניה אלה בוניה שים שלום בחילה ושלווה בארמונתיה" שיר מדהים אור

האמת התכוונתי למצב בארץ

אבל על ראש הגנב... וג'ו. ואם תיטיב, שאת. ואם לא תייטיב לפתח חטאת רובץ. אני אשמח לקבל אותך מתון, שקול ומפיק מרגליות.

ידידיי את מי מכם אפגוש ביום שני../images/Emo35.gif

אנא התפקדו. מגיע
לא מגיע

רינה8

New member
מעוז של תימנים

אמרת צנעני ואני ככה.. נזכרתי שלפני מספר ימים הייתי בחתונה חתונה תימנית (איזה כייף). וחשבתי לעצמי מעניין אם יש פה בפורום ימנים. אז צברי או צוברי חבני , הברי, צערי, צדוק זכריה, סבא יחייה, סבתא חביבה וכך הלאה ייאלה יד ביד מעגל צעד תימני מיד גם כאלה שהם לא ימנים אך יודעי צעד תימני מוזמנים להצטרף בכיף. בחסות זוהר אתה מלך

חיבוק

מה לגבינת 9 אחוז {אשכנזיה} ולסחוג תימני {חריפה} אני דווקא מת על סחוג אבל הפלפל בגבינה הזאת הורג אותי חיבוק זה הוגש לך בחסות אגוזים חריפים שנאמר אל גינת אגוז ירדתי.........

that's what i'm lalking about!

גמרתם עלי עם פילפולי המילים! חייבת מקלחת קרה ומהר! עם מאיר ברקע, או לאונרד- עוד לא החלטתי...

למעלה