ארץ נהדרת........

ארץ נהדרת........

לפני כמה שבועות- אולי אפילו חושדים התפרסם סיפור על מורה שהטריד מינית תלמידים שלו. המקרה קרה בעמק הירדן- הוא היה מורה של ילידם מהכיתה שלי, ילדים מבית הספר שלי נפגעו ממנו. זה כל כך קרוב. כל כך הרבה אנשים בבצפר שלי הכירו אותו. גם גן- מחנך בישראל.... אני לא יודעת למה, אבל כמעט כל שבוע שומעים על איזה פדופיל אחר- זה ממש מזעזע! זה בלתי יאומן! הענישה לדעתי לא מספיק חמורה בארץ. לא יכול להיות שפדוליפים יסתובבו חופשי. ולא רק הם- אנסים, רוצחים, כל פושע אחר.... זה ממש מתסכל....

kedeman

New member
ובקיצון השני

לפני כמה זמן ראיתי בטלויזיה, אני חושב אצל יאיר לפיד, מורה שתלמידה האשימה אותו שהוא תקף אותה מינית כנקמה על משהו. הוא ישב בכלא ונלחם הרבה כדי לשכנע ולהוכיח שהוא באמת לא עשה כלום העניין הזה הוא כל כך קשה להוכחה ובקטע של בין מורה לתלמיד - ילדים קצת יותר אכזריים שפוגשים מורה שמעצבן אותם יכולים להתלונן עליו ולדפוק לו את החיים ולמי אפשר להאמין???? ככה אנשים גם הורסים את האמינות פעם אחת תבעו מורה על לא עוול בכפו פעם באה יתבעו מורה על מעשה שהוא עשה אבל יקלו ראש כי לא בטוחים אם הוא אשם או לא

נו, כמו במקרה של כל החבר'ה...

כל החבר'ה עברו בתוכך, כאילו שאת רכוש ציבורי, אבל הם... לה לה לה, אתם מכירים את השיר לא? חוצמזה שלא רק שיש פדופילים בעולם, אלא גם מחבלים מתאבדים, טרוריסטים, ילדים מתעללים, הורים מכים, אנשים, רוצחים, פסיכופתים.. ומה לא?! הכל בא מהחינוך...

למעלה