ארץ נהדרת - בוטלה?!

PopPy

New member
ארץ נהדרת - בוטלה?!

"קשת, זכיינית הזהב, התכוונה להעלות לעונת החורף תוכנית בנוסח "סטרדיי נייט לייב"- מערכונים שיבצעו טובי הקומיקאים, שהבולטת ביניהם היא אורנה בנאי. שהתפנתה מ"רק בישראל". אולם לאחר כמה שבועות של ניסיונות וחזרות החליטו כי הקונספט קשה מדי להשמה, ועל כן מתכננים שם לרדת מההר {שאם מישהו זוכר, ניסו כבר בגילגול הראשון של ערוץ 10 לטפס עליו, ללא הצלחה} וללכת על תוכנית של חדשות קומיות. המנחה, איל קיציס, יארח באולפנו אורח שונה בכל שבוע, ובין לבין ישולבו מערכונים". ותודה לאלינה על הציטוט, מתוך פנאי פלוס. אני כמובן עושה הכל כדי לברר מה קורה עם זה. פנאי פלוס לא תמיד הכי אמינים בעולם, ואני משערת שאם התוכנית הייתה מבוטלת - לפני שפנאי פלוס היו יודעים משהו, היו טורחים להודיע למי שכבר הוזמן לצילומים ולהוריד את העמוד בקשת ואת ההזמנה להשתתף בצילומים. מה דעתכם?

PopPy

New member
זו חייבת להיות טעות! הפרסום

עדיין מופיע בעמוד הראשי של קשת, אם היו מבטלים את התוכנית היו מורידים אותו!

Rakbeisrael

New member
אתר האינטרנט המסכן הזה מעודכן בערך

כמו לוח השידורים שלו, כלומר בכלל לא. חוץ מזה, אם באמת הם חושבים על לבטל את התכנית הדבר הראשון שהם עושים זה לא לפרסם את זה, הם לא עיתון רכילות, אלא מחליטים סופית ואז מפרסמים..

יכול להיות שזו סתם צהובונות של פ"פ

אבל במקרה מקרה האתר הוא לא המקורי לטעמי לסמוך עליו...

../images/Emo45.gif אתר קשת בעבר../images/Emo16.gif

השאיר את מיקי חיימוביץ' בערוץ 2, נתן לרק בישראל עונה חדשה, ועוד ועוד...
ניר

מה?! ../images/Emo16.gif

הם לא יכולים לעשות לנו את זה!
יכול להיות שחטפו פחד מאי-ההצלחה של "המופע המרכזי". לפחות שיצלמו עונה נסיונית קצרה של 5 פרקים, שיראו איך זה הולך. אני בטוח שזה יצליח.
ניר

alinali

New member
יכול להיות..

יכול להיות שהם צילמו אז {את הפיילוט} אולי הם ישדרו את זה במתכונת החדשה של התוכנית..כאילו בין לבין.. אני מקווה שלא..הכי מבאס.. אבל עדיין אי אפשר לדעת כלום..כי ברייטינג דווקא רשום שתהיה תוכנית.. אבל אי אפשר לדעת.. אתי- תנסי לברר מה קורה עם התוכנית ואני אברר גם דרך כמה אנשים שקשורים לתוכנית..אני אדע ביום שני אם יש או אין את התוכנית.. אם מישהו יכול לברר לפני זה..מוזמן..

רק לי אין קשרים בקשת? ../images/Emo3.gif ../images/Emo16.gif

הפיילוט זה פיילוט, זה לא לשידור בדרך כלל. לפעמים הפיילוט הוא אפילו בלי תפאורה הולמת
. אולי באמת ישדרו משם קטעים, אבל לא נראה לי שמפיילוט אחד קטן אפשר להסיק אם התוכנית קשה מדיי לביצוע או לא... אבל. בלע.
ניר

Piglett

New member
שנייה, אני אשאל את אורנה.

ומדי פעם אני פוגש את תמר בביצפר, אז נראה.

זה לא יכול להיות!!!

היו אומרים לך משהו אתי-ובכלל הם לא יכולים לעשות את זה לנו-ולאנשים שכבר הזמיינו כרטיסים

למעלה