ארץ מתדרדרת......

darksideonline

New member
ארץ מתדרדרת......

החיקוי של סילבן היה גרוע ביותר לא הבנתי בכלל שזה הוא,הוא עשה את סילבן תימני ובכלל לא דומה,היה צריך לתת למריאנו לגלם אותו. בזמן האחרון מביאים כל מיני דמויות חדשות שיתפסו,אבל כלום לא תופס (חוץ מאורנה שמחקה את ההיא המתולתלת שאני לא זוכר את שמה,אולי כי היא לא ממש מעניינת אותי),העונה מתדרדרת לתהום,לפחות יש את עדי אשכנזי שמכפרת על השיעמום הנוראי הזה,תודה לך עדי את מה זה מותק
ואמיתית קלילה וקופצנית וכיף לראות אותך על המסך,המשיכי כך!!! כן,היכל התרבות תפסה תאוצה וזורמת לשחקים וכנראה לתוכנית השנה!! לא האמנתי שזה יקרה אבל זה כבר קרה. ארץ נהדרת הפכה לסתם עוד תוכנית ברצועת שידורים משהו בסגנון "תיק תקשורת". יש מצב שהחליפו את הכותבים?

אין כמו ארץ נהדרת

כדאי להשאיר את חלי ככתבת שמבקרת את מפלגת העבודה אולי אפילו בפיצול עם עצמה הרי לא ברור לנו עם היא באמת תחזיק מעמד

tomerona2b

New member
שיחקו אותה בתור חברת כנסת פמינסטית

יהיה יותר טוב יתחילו צעקות

ארץ נהדרת תוכנית טובה אבל מאיה חסרה

ארץ נהדרת תוכנית ארדירה אבל מאיה בוסקילה קצת חסרה כל מי שחושב כמוני להוסיף תגובה

tg151

Well-known member
אכן

מאיה בומבילה ואומלטה חסרות אך כריסטיאנה מצחיקה בטירוף!!!! להחזיר את מאיה בומבילה ואומלטה!!!!!! וגם תפסיקו עם זה "ארץ נהדרת" תכנית הבידור והצחוקים הכי טובה שיש בארץ. וגם הצבעתי לה במסך הזהב

bet20

New member
בקשר לאודי

וואלה באמת אודי לא מצחיק...אני מנסה להבין את ההומור שלו...אבל אני עוברת הלאה:) אין על אורנה בנאי..ואלי ומריאנו החמודים!!!

../images/Emo182.gifחחחחח מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ארץ נהדרת לא מצחיקה../images/Emo35.gif החיקוי של סילבן לא היה יפה../images/Emo35.gif באיזה עולם אתה חי../images/Emo35.gif זה תכנית ממש טובה והיא נשארה מבריקה ועם בדיחות מצחיקות ואני לא אתפלא אם זאת תהיה תכנית השנה ולא היכל התרבות שלא מצליחה לעלות על פניי אפילו חיוך... ארץ נהדרת היו ונשארו טובים../images/Emo70.gif תמשיכו כך../images/Emo70.gif

ytse

New member
ממש לא נכון

כל יום שישי אני כבר מחכה שארץ נהדרת תגיע , זה ממש מצחיק, ואני יכולה לומר שאני אישית מכירה המון אנשים שזה מצחיק אותם. הקטע עם עמיר פרץ חזק, והשחקני כדורגל ממש קורע....

1אדלרון

New member
מכיון שאני ראיתי את עונה מס 1 בלבד

היא יכולה להחליף את רררררררררררררררררררררררררררודריגו ותהיה נערת מזג האויר

למעלה