ארץ ישראל שלי

ארץ ישראל שלי

טוב ....אז אני רואה שרוב ההודעות פה זה על טיולי תרמילאים בחול ...אני רציתי לדעת אם יש למישו רעיון לטיול שאפשר לעשות בעונה הזאת בארץ ישראל החביבה שלנו....הזמנים זה יום ראשון שני ושלישי האלו...והתקציב הוא 200 עד 300 שקל...עדיף שזה יהיה כולל נסיעות...זה אני וחברה שלי ..אין לנו בעיה לישון בשטח במקום שהוא בטוח ושאפשר להדליק בו מדורה להתחמם... בקיצור אם יש לכם רעיונות טובים...או רעים...תגיבו!:) תודה רבה.. זרובל´ך! נ.ב - יש עדיפות לטיול עם נוף מדברי ואנחנו יוצאות מהתחנה המרכזית תל אביב

syair

New member
טיול בישראל

אז ככה כמו שבוודאי ראית אנו מנסים לארגן מין טיול דומה, אבל לא בזמן שאת רוצה. יש לי שני טיפים בשבילך. 1. באתר של החברה להגנת הטבע רשום איך ומתי לפנות אליהם, בקשר למידע על טיולים, אני בטוח שהם יודעים איפה לטייל הרבה יותר טוב ממני. 2. ראיתי מסלול בן יומיים באתר של למטייל באזור הרי אילת. אני מקווה שלא צריך סיסמא בשביל זה, אם כן פשוט תרשמי באתר שלהם, ואז תנסי את הקישור. התכוונת ל-200-300 ש"ח לאחד או לשתיכם? נראה לי שהמחיר היחיד עם תשני בשטח הוא עבור האוטובוס שלא נראה לי שיותר מ-150 ש"ח מת"מ בת"א, ואולי תצטרכו להגיע לתחלית המסלול, לזה אולי תצטרכו לשכור מונית, תתמקחו זה מה שאני יכול להציע. הרבה בהצלחה, ונשמח לשמוע ביום רביעי, חוויות מהטיול.

lady_anne

New member
וגם בפורום טיולים

כאן אפשר למצוא המון הצעות על מסלולי טיול בארץ. (פרגון לקולגות הוא צו השעה, לא?
)

למעלה