ארץ ייצור גלקסי

roki27

New member
ארץ ייצור גלקסי

שלום,

אני מתכנן לקנות מכשיר חדש, וחושב על גלקסי j7 prime (מופיע כאן).
שמעתי ממישהו שכשאני קונה את הדגם הנ"ל, יש לוודא שמדובר בדגם שיוצר באירופה ולא בסין. אבל דיברתי עם מוכר של חנות כלשהי בנוגע לעניין- והוא אמר לי שכל הדגמים של גלקסי מיוצרים בסין.

יכול להיות שאותו אחד שדיברתי איתו (לצערי כרגע לא יכול לשאול אותו שוב) התכוון לחלקים מסוימים שמיוצרים באירופה?
ובאופן כללי, מה כדאי לוודא אם אני מתכנן לרכוש את הסמארטפון מחנות פרטית?

אם זה משנה- אני מתכנן לבצע את הרכישה מסניף של go-mobile ברמת גן.

BobboVilla

New member
לא נראה לי שלסמסונג יש מפעלים באירופה

זה בטח יעלה להם יותר מדי. יש להם מפעלים בסין ובקוריאה, אבל כנראה שלא במקומות אחרים בעולם.
&nbsp
בכל מקרה, ארץ הייצור כשלעצמה היא חסרת משמעות כמעט לחלוטין, אלא יותר חשוב שהמכשיר עצמו יהיה טוב (ואין לי דעה לגבי המכשיר המסוים הזה). כל המכשירים של אפל מיוצרים בסין, ואף אחד לא אומר שזו סיבה לא לקנות אותם (מצד שני, יש מספיק סיבות אחרות למה לא לקנות אותם
).

YosMan1

New member
נראה שלא הבנת את כוונתו, הוא התכוון שתבדוק את הארץ אליה

מיועד המכשיר ולא הארץ שבה יוצר (אין משמעות לארץ היצור)
הארץ אליה יועד המכשיר (האם להמכר באנגליה/גרמניה/פקיסטן/ארה"ב) קובעת גם את התדרים של המכשיר וגם את סוג הקושחה שמתקינים עליו (ובהתאם את השפות והאפשרויות שיש למערכת ההפעלה) , ולפעמים אפילו את סוג המעבד.

roki27

New member
אז בעצם הוא התכוון שיש לוודא שהמכשיר מיועד

למדינה באירופה?
זה מה שיש לוודא?

YosMan1

New member
J7 PRIME 2016 הוא מכשיר שלא נמכר באירופה או בארהב.

וגם לא מיובא באופן רישמי לארץ. רק על ידי יבואנים מקבילים.
יש לו הרבה תת דגמים שנמכרים באסיה, מזרח הרחוק ובמזרח התיכון.
Versions: G610F (EMEA); G610F/DS (EMEA & Asia); G610F/DD (India, Pakistan); G610M (LATAM); G610M/DS (Brazil); G610Y/DS (Taiwan, Philippines)
זאת בניגוד ל J7 PRO 2017 שכן נמכר באופן רישמי בארץ.
המכשירים כמעט זהים... בפרו יש יותר זכרון ומצלמת סלפי עם יותר פיקסלים וכן יש לו גוף מתכתי.

למעלה