ארץ המגף

dvm23

New member
ארץ המגף

שלום לחברים הפרום נירא לי נקודת התחלה מציונית למידע שאני מחפש תרגישו חופשי להגיב ולתת כמה עצות וטיפים שאתם רק רוצים . שמי מכיאל אני כמעט 24 בעל אזרחות איטלקית ועם אפשרות לתעודת תושב ומשפחה קרובה שגרה באטליה . אני מאוד אוהב את אטליה ומתחיל להתעניין בעובדה ומגורים בארץ המגף. איכן באטליה ?- עדיף רומא אבל כול עיר עם חברה שיש בא צעירים ,חיים ועבדוה טובה יוכל להתאים. לעבוד במה? – אני מחפש לעובד בתחום שבו אני עוסק קיום , תחום צילום , צילום סטילס , צילום וידאו בעיקר עובדת טלביזיה פחות קולנוע , מעוד חזק בתחום הטכני וחושב על השתלבות בתחום כאיש טכני ללא ידע קדמי . ניסיון שלי : 3 שנים צלם צבאי בצה"ל שנה של עובדה חברת עריכה גדולה בארץ ושנת לימודים אקדמית אחת בתחום הקולנוע במוסד אקדמי בארץ . אני די מחפש בתחום זה אבל אני די פתוח לשמוע עוד רעיונות . שפה? אני מתכננן לעשות קורס לסטודנטים ללימוד השפה האיטלקית במשך חודש וכך גם לצור לעצמי חברים זות פחות או יותר המחשבה שלי אשמח לשמוע כל מה שיש לכם לספר לי על ארץ המגף שוב תודה מיכאל

TrigATUSA

New member
באיטליה הפיצה מאוד טובה

ברצינות, השאלה שלך ממש ממש ממש כללית אני מנחש שיש לך מספיק ניסיון כדי למצוא עבודה אבל תצטרך לדבר בשביל זה איטלקית טובה קשה לי לראות איך לומדים איטלקית בחודש - זה נראה לי יהיה המכשול העיקרי שלך

dvm23

New member
אבל זו שפה קלה

את הקרוס אני לקוח רק בשבלי לקבל את הבסיס , בבית שלי בישראל מדברים אטלקית ואני יוכל להבין קצת שיחות אבל ממש קצת . אני לא רואה בזה מכשול אלה איתרון אני דובר אנגלית בטוח יותר טוב מאטלקים ואני יהודי שדובר גם עברית , חשבתי להתחבר לחברות הישראליות שעובדת באטליה

TrigATUSA

New member
חברות ישראליות בתחום הצילום באיטליה?

הציפיות שלך "קצת" לא מציאותיות

dvm23

New member
אני לא מצאה

אני רק מחפש קצת כיון עם אני עובד בחברה ישראלי התחום לא חושב לי

אני חושב שתצטרך בתחלה להתפשר על העבודה

הראשונה שתמצא כדי להתקיים ואז תתחיל לחפש עבודה בתחום שאתה רוצה תוך כדי.. גם כדי לעבוד בחנות צילום תתצטרך איטלקית מושלמת.. ככה שאכן כדי קודם כל לתרגל אותה.. אגב אני גם מתכנן לעבור לרומא וגם לי יש שמה משפחה קרובה (כל המשפחה שלי בעצם, סבתא דודים בני דודים) ויש לי אזרחות. אני מתכנן לעבור באיזור דצמבר.. מתי אתה? ובלי שום קשר אני מחפש פרטנר ללימוד איטלקית אם אתה גר באיזור המרכז..

dvm23

New member
תודה אבל אני רק מברר

עם אני יעבור זה עוד חצי שנה או 8 חודשים

למעלה