ארנק דיגיטלי

ארנק דיגיטלי

הנושא חדש עבורי. האם יש עבור כרטיסי סוני ? לאיזה מחיר צריך להתכונן ? איכן משיגים ? תודה רבה !!

idohal

New member
תסתכל בבקשה בתגובות לשאלות

אחרות שנשאלו בימים האחרונים בנושא כבר עניתי על העניין כמה פעמים בדיוק על אותו נושא

ארנק

תודה עבור המידע קראתי והבנתי את שרציתי. ברשותי מצלמת SONY מדגם DSC-V1 ומי שמחפש המלצות והערות, בבקשה.

../images/Emo92.gifאם אפשר סיכום קצר לגבי

ההתרשמות שלך מהמצלמה הזו? היא אינה מוכרת - ורבים ממשיכים להמליץ על ה717 , ולדלג על 'זו' בדרך. אם אתה רוצה - אפשר גם בפיסקה קצרה - בלוח המתאים של הפורום > מצלמות דיגיטליות - כוונת.עם קישור לדף המאפיינים.

Aדי

New member
על Sony Cybershot DSC-V1..

לפני שקניתי את ה-G5 הייתי בדילמה גדולה לגבי ה- Sony DSC-V1 למרות שה-G5 לפי המון מבחנים נחשבת להכי טובה מבין הקומפקטיות, ל- DSC-V1 היה מחיר יותר אטרקטיבי, והיא גם יותר קטנה (הרבה יותר) ויותר קלה דבר שהיה חשוב לי מאוד. מה שהביא אותי לבסוף לקנות את ה-G5 ולא את ה- DSC-V1 זה: א. ה-G5 יותר נוחה לשימוש. ב. יש שליטה מלאה על כל התכונות שלה (ואפשר לשמור את זה בפרופיל שלי). ג. אני לא כלכך אוהב את כרטיסי ה- memory stick. ד. מסך ה- LCD נוח, וגם מוגן. ה. המלצות של ה-G5 מול ה- DSC-V1. היו עוד כמה סיבות שבזמנו (כשהשוותי בינהם) גרמו לבחור את ה-G5 אבל כרגע זה הבסיס. לגבי ה- 717 היא יותר טובה מה- DSC-V1 ומשווים אותה יותר ל-G5 אבל המינוס שלה, למי שהגודל כן קובע (
), שהיא לא קומפקטית.

למעלה