ארנונה

טללוי11

New member
ארנונה

פתאום אני רואה שחשבון הארנונה קפץ במאות שקלים. האם ישנה תוכנית למאבק ציבורי בנושא.? אני מניחה שהדבר מטריד משפחות רבות בישוב.

טללוי11

New member
כתבה של עו"ד ימין

ראיתי כתבה של עו"ד ימין בנושא בשבשבת. משהו מכיר אותו?

סמדר54

New member
אם לא תתחיל לא יקרה....

יוקר המחיה עלה באופן כללי והשכר נשאר. ארנונה, מים, נסיעה ברכבת, דלק ואפילו הקטשופ והקוטג'. לצערי מכורח הנסיבות הכלכליות גם בתי הקפה והפצוציות העלו מחירים דבר שמביא בהפחתה גם בשעות הכיף למבוגרים ןלילדים. מדינה אוכלת יושביה.....

טללוי11

New member
פניה לעו"ד משה ימין

אני מציעה לעו"ד ימין לפרסם את דעתו בפורום בנוגע לסיכויים ולאפשרות להגשת תביעה קולקטיבית בנוגע לארנונה בקדימה-צורן.

mref

New member
מאבק ציבורי

לא נראה שיש התעוררות בנושא גם בפורום דנו בזה ולא הצליחו לגרום לאנשים לנסות לשנות את רוע הגזירה לאנשים לא כל כך אכפת

טללוי11

New member
פשוט לא מובן

התושבים כאן נאבקים וממורמרים על כל מיני נושאים חלקם זניחים, אבל כשמעלים את הארנונה בעשרות אחוזים הם שותקים. אני גם לא מבינה איך נבחרי הציבור הסכימו להעלאת הארנונה הזאת זה פשוט נשגב מבינתי.

תותח9

New member
תרימי את הכפפה

לדעתי (האולי-לא-פופולרית) - זו לא הבעיה העיקרית של הישוב

mref

New member
ארנונה

זאת הדרך הפשוטה לסתום בורות בתקציב שמעתי ביום העצמאות שכמה תושבים מבנה ביתך התאגדו ושכרו עו"ד שיטפל להם בבעיה אולי זו הדרך

טללוי11

New member
רעיון מצוין

אם תוכל להוסיף פרטים ניצור עימם קשר. לא להאמין: העלו את הארנונה ב 9% ועוד 9 בדרך. הכניסו את המרתף, החניה והפרגולה לארנונה בתעריף מגורים וכך אני רואה לתדהמתי שהתשלום למועצה גדל בעשרות אחוזים. זה פשוט לא יאמן.

shavitmass

New member
ארנונה

קבוצה לא קטנה של תושבים החלה לטפל בנושא הארנונה מזה מספר חודשים. יש לנו 2 חוות דעת של עו"ד בנושא. על מנת שהמאבק יהיה אפקטיבי החוק מחייב מספר שלבים לפני כל פניה לבית משפט. 1. הגשת השגה על הארנונה למנהל הגביה ( גזבר המועצה) - חובה לעשות זאת עד 90 יום לאחר קבלת השינוי בשומה! 2. תשובה ממנהל הארנונה חייבת להגיע בתוך 60 יום מיום הגשת ההשגה! לא הגיע תשובה בתוך 60 יום ההשגה התקבלה! 3. קיבלתם תשובה שלילית לגבי ההשגה ? יש לפנות לוועדת הערר לעינייני ארנונה ולהגיד ערר. את הערר יש להגיש בתוך 30 יום ממועד קבלת התשובה ממנהל הארנונה. 4. לאחר קבלת התושבה מוועדת הערר ניתן לפנות לערכאות. כרגע חלקנו בשלב הראשון וחלקנו בשלב השני. לאחר מיצוי השלבים הללו ובמידה וההשגות לא תתקבלנה נפנה לערכאות נגד המועצה. מי שמעוניין במידע נוסף או סיוע מוזמן לפנות אלי. 0544511322

yosid11

New member
משלמים יותר ומקבלים פחות

לפני כחודש כתבתי לשר הפנים בנושא, ולפני כשבועיים קבלתי תשובה שהנושא הועבר לבדיקתו של הממונה על הרשויות המקומיות ולמנהל לשכת השר. מקווה לקבל תגובה במהרה. כמו כן פניה לנציב תלונות הציבור בתהליך. במישור היישובי הרבה תושבים מתלוננים אך אין מי שיוביל את המאבק במרוכז, אכן מתארגנת קבוצה להגשה של תביעה ייצוגית................

טללוי11

New member
זה נראה כאילו יש כאן מועצה רעה.

הרי אנחנו התושבים שלטובתם קיימת המועצה הזאת ואותה מועצה החליטה להתעלל בנו!! כיצד ניתן בבת אחת להעלות את תשלום ארנונה בעשרות אחוזים? ישנם תושבים שתשלום הארנונה "קפץ" להם בכ 40% !!!! .

למעלה