ארמנה קרידה

tsiporganeden

New member
ארמנה קרידה

מונצ'אס לאגרימאס יה קאיירון, דה אל דיאה קה טה חואיטס דה אסטה מונדו, סאבמוס קה אל דיו בגניאה אה לוס ארמוזוס, בואנוס, אי סאנטוס, אמה טומארטה אטי דה טו בביקה, דה טו פאמיה קה טה קריאה מונצ'ו, דה טוס אמיגוס קה אראן מונצ'וס, אסטו מוס אזה מוי טריסטה, ארמניקה מיה, מה דסקאריניו מונצ'ו, אינלה אן אסטוס דיאס אנטס דה מואה, דה פסיז'ו דה אניו, פורקה אן אסטוס דיאס אסטאבאס מוי חאזינה, אי נו טה קז'יטס איר אל אוספיטל, פארא נו אזר טריסטה אה לה פאמיה, סופרייטס אן קאזה, פין אל מינוטו קאבו, לה ממוריה אס מוי טריסטה, אי אל דסקאריניו מאס מונצ'ו, נו טה פואדו אולבידאר, קדי סולה, אן אסטה מונדו, נו טה פואדו אולבידאר, אישאללה קה ונגה אל משיח פרסטו אלומאנקו טה וורה אינה, אמן אי אמן.

Sarika

New member
אן גן עדן קי אסטי ../images/Emo16.gif

קרידה פשריקה, מי אראנקאטס אל קוראסון אי מי איזיטס יוראר, נו איי פלאב'ראס די קונסולאסיון, סולו און
גרנדי די מי, טו קי ביבאס.

SARAH B

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifקרידה מה איזיטס יוראר דה

מלדר לו אקסקריביטס אן גן עדן קה סארפוזה אי טו קה ביבס מונצ'ו אניוס קון סנדה טה אברסון דה מי קוראסון

ר ח י לו

New member
../images/Emo7.gifפשריקה ב'וזוש קה ביב'אס

מאיזיטס יוראר, אן גן עדן קה אסטה טו ארמניקה, דיזן קה לוס מוארטוס ב'יאן טודו דה אריב'ה, אי מוס קודיאן. סאנה קה אסטס קרידה אי מואה אלגרה

SuzieRS

New member
פאשאריקה קירידה../images/Emo24.gif

טו ארמאניקה סאלב'ו די לאס סופ'ריאנסאס,אגורה אסטה קודיאנדוב'וס אין לוס סיילוס. נו איי באסטאנטי פאלאב'ראס די קונסולאסייון קירידה. איל דיו קי נו טי די מאס איזאפליקיס. טי אבראסו די טודה מי אלמה פאשריקה קירידה.

קרידה אמיגה פשריקה משתתפת בצערך

ריגשת אותי עד דמעות מתוקה שלא תדעי עוד צער חיבוק ענק לבנה

ש ח ר ש

New member
פאשריקה פאסינסיאה קה טדה איל דיו אי

לו קה טודוס סאבמוס צריך להמשיך הלאה כי אין ברירה הכאב תמיד איתנו לכל מקום שנלך ואחות זה דבר יקר אני יכולה להבין כי לי אף פעם לא היתה אחות תזכרי אותה תמיד ושתנוח על משכבה בשלום המילים שלך שנכתבו מהלב מראות כמה אהבת אותה, ואת יקרה תנוחמי משמים ושיהיה לך טוב

מירי88

New member
|נר קרידה סוברינה .

טו ארמנה ארא 1 אין אל מונדו .יו נו קונוסקו סיגונדה .אל דאיו טומה אל לוס סאנטוס אי קרידוס .לה פאמיה פריו אל קורסיון . יהי זכרה ברוך

tsiporganeden

New member
גראסיאס קרידוס, מירי אן וורדה קה נו

איי סיגונדה דה איה, אן גן עדן קה אסטה.

rifka1

New member
קרידה פשריקה - תנוחמי משמים ושלא

תדעי עוד צער הקינה רגשה אותי עד לדמעות ואתך אני בצערך היי חזקה והמשיכי אלו הם החיים ומשפחתך זקוקה לך. Un abrazo

aviev1

New member
קרידה פשריקה..אן גן עדן טו ארמה

אסתה מרחוק מרגישים את כאבך העצום על האובדן וזה נורא עצוב לכולם שלא תדעי עוד צער ושאף פעם לא תרגישי לבד.

רותי ב.

New member
איייייי סטו מלדאנדו אי מי אסטה

טויינדו אל קוראסון ........ מי אמוסיונו קומו לו אסקריב'טס, טאן דה אריינטו דה טו אלמה .. אי אנטס דוס דיאס לו מלדי, אי נו פודי טופאר טיימפו פארה רספונדר, פרדונה מה. אין גאנדם אסטה טו ארמאניקה, סין דואלוס אגורה .. אי ריפוזאדה .. לוס דולורס דה לוס אסקאריניוס קדארון קון סו פ'אמייה .. אבראסו גראנדה אטי

למעלה