ארמון

glayzmer

New member
ארמון

אפשר לעשות כמה ארמונים בשחקן אחד? כלומר יש לי בכפר א' ארמון אני רוצה לעשות בכפר ב' גם ארמון ויש לי בכפר ב' שגרירות אני יכול לעשות?

dealex

New member
ארמון זה בדרך כלל לבירה.

אתה יכול שיהיה לך ארמון ואז להגיד את הבירה בכפר אחד בלבד. אלא אם אתה משנה באמצע בירה (לא מומלץ ) אבל אם זה להתיישבות מומלץ מגורים.

glayzmer

New member
אני מסביר שוב:

יש לי בכפר אחד ארמון ואני לא רוצה לעשות באותו הכפר את הבירה שלי אני יודע עשיתי טעות לא מחקתי את הארמון מאותו הכפר פשוט המשכתי וחשבתי שאני יוכל לעשות את ארמון בכפר הבא שלי, שאני רוצה שהוא יהיה הבירה שלי, עשיתי עכשיו שגרירות בכפר ב' לחצתי על אחד אתרי הבניה ואני לא מוצא שם את הארמון מופיע לי המגורים אך הארמון לא מופע. שאלות: 1. אפשר לעשות 2 ארמונות בשחקן אחד? {לא בכפר בשחקן} 2. כפר ראשון יש בו מגורים
כפר שני יש בו ארמון לא רצוי
כפר שלישי אני רוצה לבנות ארמון. אני יכול למחוק את הארמון שבכפר 2 בלי שכפר 3 ימחק לי? תודה רבה.

InterCept

New member
תשובות;

ארמון אתה יכול להחזיק אך ורק בכפר אחד. מגורים מלכותיים אתה יכול להחזיק בכל כפר שהוא לא הבירה שלך. כלומר אתה צריך לבחור, ארמון או מגורים. אם כבר יש לך ארמון בכפר מסוים, שהוא גם הבירה שלך ואתה רוצה להעביר את הבירה לכפר אחר - אתה פשוט נכנס לבניין מרכזי (שלב 10 מינימום כדי להרוס מבנים), והורס לאט לאט את הארמון. שום דבר אחר חוץ מהארמון לא יפגע לך. במקביל אם יש לך מגורים מלכותיים בכפר שאתה רוצה להפוך אותו בעתיד לבירה, אתה צריך להרוס גם את המגורים. ברגע שתגיע למצב הזה, תהיה לך האפשרות לבנות מחדש ארמון / מגורים באיזה כפר שתבחר.

glayzmer

New member
אוקי,

אז רק נראה אם הבנתי נכון: אני יכול למחוק את הארמון שלי ולא לעשות במקומו מגוריים כלומר אשאר לי משבצת פנויה? כפר 1 מגוריים
כפר 2 ארמון שנמחק
כפר 3 ארמון עתידי. ** אני יכול לותר הארמון/מגורים בכפר 2 בלי שכפר 3 ימחק לי {כי עם הארמון שבכפר 2 יצרתי מתישבים לכפר 3}?

CAT4

New member
זה מה שאתה עושה

אתה בונה בנין מרכזי רצה 10 מינמיום בשני הכפרים הורס את הארמון ואת המגורים הלחותיים בשני הערים שלך בונה ארמון ומגורים איפה שאתה רוצה

למעלה