ארכיון

my evalin night

New member
ארכיון../images/Emo143.gif

שם: כינוי אהוב: איזור מגורים: גיל: פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? מאוהב? היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתול? יש חבר/ה? זרקו אותך? אתה זרקת? אוהב את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות? דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? גובה: משקל: הפאדיחה הגדולה של החיים: מה תעשה מחר? להקה שאת/ה אוהב/ת: מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? הצבע השולט בארון שלך: מי האשה הכי יפה בארץ? שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ממה את/ה הכי מפחד/ת? האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? נישקת בחורה? נישקת בחור? אתה סטרייט/ית? חושב שעישון זה: איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: שם אהוב לכלב: מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? הבן אדם שהכי חשוב לך: הבן אדם שאתה הכי אוהב: הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: הבן אדם הכי מצחיק: הבן אדם הכי מוזר: הבן אדם הכי יפה: הבן אדם הכי קרוב: הבן אדם שאתה סומך עליו: הבן אדם שסומך עליך: הבן אדם שהכי השפיע עליך: הבן אדם הכי כשרוני: הבן אדם הכי מניאק: הבן אדם הכי אמיתי: הבן אדם הכי מצליח: הבן אדם הכי צפוי: הבן אדם הכי לא צפוי: הבן אדם הכי חכם: הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): הבן אדם הכי מסטול: הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: הבן אדם הכי וותרן: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הבן אדם שהכי מבין אותך: הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? אופי או יופי? פריקים או פקאצות? בעד ההתנתקות או נגד? מתמטיקה או ספרות? להקות או זמרים? כלב או חתול? מחשב או טלוויזיה? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר? אסוציאציות: אהבה? שלום? מתנחלים? יהודים? מוות? חיים? כבוד? מים? בצפר? חופש? חו"ל? עבודה? הצלחה? השראה? מלאכים? תנ"ך? סוכר? נשיקה? השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? הכי אוהב? חבל ש...? הלוואי והיה לי? אין דבר העומד? אם תרצו? מי ששונא אותי מצדי ש...? אחרי השאלון אני? לא הייתי צריך? אני חייבת לומר תודה ל? אני חייבת לומר סליחה ל? למה אני אף פעם לא? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? יומולדת זו סיבה ל? העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: הערבים הם: בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?

my evalin night

New member
עונה../images/Emo39.gif

שם: קרולינה כינוי אהוב: מאמי?:) איזור מגורים: פ"ת גיל: 16 פריט הלבוש האהוב עליך? 2הסקינים שלי, חולצת דמוי מחוך שחורה התקופה הכי אהובה עליך בחיים? עכשיו לאן היית רוצה לחזור? לא הייתי רוצה כמה פעמים עברת דירה? הרבה אוהב את המקום שאתה גר בו? כן:) היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? ממש לא מאוהב? כן:) היית מאוהב? אני עכשיו חווית אהבה נכזבת? לא בדיוק בתול? לא יש חבר/ה? כן (כבר 5 חודשים!) זרקו אותך? לא אתה זרקת? לא אוהב את עצמך? כן מה היית משנה בך? את האדישות המוגזמת לעיתים מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? שניהם? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? אה? כמה מחשבים יש לך בבית? 2 רגילים ו-1 נייד כמה טלוויזיות? 2 דבר נחמד שהיה לך היום: לא הלכתי לביה"ס וישנתי עד 9 וחצי ומסתבר שהחבר שלח לי "בוקר טוב" בשבע וחצי דבר לא נחמד שקרה לך היום: אני תפוסה S: מתי התעוררת היום? 9 וחצי גובה: 1.56 מ' (נראה לי) משקל: 40 ק"ג הפאדיחה הגדולה של החיים: מה תעשה מחר? ביה"ס ואתחיל ש"ב במתמטיקה ואולי עוד שברים אבל לא יודעת... להקה שאת/ה אוהב/ת: yeah yeah yeahs מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? כלום הצבע השולט בארון שלך: כחול מי האשה הכי יפה בארץ? אני
, סתם-מאיפה לי שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ממה את/ה הכי מפחד/ת? העבר האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? בלי סקס-כן, אבל בלי להתחרמן בכלל.... נישקת בחורה? לא נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: לא משהו טוב איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא יודעת, תנו עצה באמת שם אהוב לבן: ולד שם אהוב לבת: אוולין, איילין שם אהוב לכלב: אנערף מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? לא משהו שנחמד לזכור מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? ממ...לא יודעת יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא הבן אדם שהכי חשוב לך: חברים, משפחה הבן אדם שאתה הכי אוהב: צחי שלי:) הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: צחי הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: ^ ועוד הרבה הבן אדם הכי מצחיק: לינוי הבן אדם הכי מוזר: ^ הבן אדם הכי יפה: מאיפה לי הבן אדם הכי קרוב: צחי הבן אדם שאתה סומך עליו: ^ הבן אדם שסומך עליך: אני מניחה שהוא והחברים שלי הבן אדם שהכי השפיע עליך: לא יודעת הבן אדם הכי כשרוני: שני הבן אדם הכי מניאק: הבן אדם הכי אמיתי: שון הבן אדם הכי מצליח: הבן אדם הכי צפוי: הבן אדם הכי לא צפוי: הבן אדם הכי חכם: הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): הבן אדם הכי מסטול: הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: הבן אדם הכי וותרן: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הבן אדם שהכי מבין אותך: הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: החבר? למרות שאני לא יודעת.... הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי עד כמה קטן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מתעצבנת אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא ולא זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? שניהם? פריקים או פקאצות? בעד ההתנתקות או נגד? מתמטיקה או ספרות? ספרות להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? חתול
מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? תלוי לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? שניהם:) התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול? קול dude לבכות או לצחוק? לצחוק
גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסן אסוציאציות: אהבה? צחי שלום? היי מתנחלים? יהודים? פה מוות? נצח חיים? טובים כבוד? לאנשים מים? חיים בצפר? אנשים חופש? כיף חו"ל? רוצה להיות שם פעם עבודה? משהו שצריך הצלחה? טוב השראה? לכתוב מלאכים? הילה תנ"ך? חנה סוכר? תה נשיקה? צחי שלי השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? דניאל מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? להיות עם החבר הכי אוהב? את החבר:) חבל ש...? עוד שבוע הלוואי והיה לי? כסף אין דבר העומד? בפני הרצון? אם תרצו? אין זו אגדה? מי ששונא אותי מצדי ש...? ימשיך אחרי השאלון אני? שותה תה לא הייתי צריך? לעשות כמה שטויות אני חייבת לומר תודה ל? הורים שלי כי בזכותם אני מכירה את הקטן שלי אני חייבת לומר סליחה ל? נטע למה אני אף פעם לא? שמה לב אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? ת יומולדת זו סיבה ל? תלוי העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: לחשוב אבל בלי להגזים הערבים הם: עם בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אני מאוד מאוהבת

mictut

New member
יאללה זריז

שם: מיכל כינוי אהוב: מיכ איזור מגורים: רחובות גיל: 14.9 פריט הלבוש האהוב עליך? סקיני אולי התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לא יודעת לא עכשיו לאן היית רוצה לחזור? ממ לקורס כמה פעמים עברת דירה? פעמיים אוהב את המקום שאתה גר בו? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? רק אני מאוהב? אין לי מושג היית מאוהב? ברור חווית אהבה נכזבת? כן בתול? יאפ יש חבר/ה? לא זרקו אותך? נגיד ש.. בפעם הראשונה חזרנו אחרי שבוע, ופעם אחרת עם מישהו שהבנתי לא נכון :\ אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? בגדול כן מה היית משנה בך? קצת במראה וקצת באופי, תמיד יש מה לשפר מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא לא כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות? 5 דבר נחמד שהיה לך היום: ציון טוב במת' דבר לא נחמד שקרה לך היום: גשם מתי התעוררת היום? 7 וחצי גובה: 1.65 משקל: 46 ומשהו הפאדיחה הגדולה של החיים: לא עולה לי עכשיו מה תעשה מחר? בי"ס, התרמה, חברה, אקרא.. יש מה להקה שאת/ה אוהב/ת: RHCP מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? לא הולכת להופעות איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? לא מתנגן.. הטלוויזיה הצבע השולט בארון שלך: צבעוני לחלוטין מי האשה הכי יפה בארץ? יש מלא בתכלס שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? לא דעת ממה את/ה הכי מפחד/ת? חושך ודבורים האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן נישקת בחורה? לא נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: רעל איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק? אין מה להגיד להם חוץ משזה הורס את החיים.. שם אהוב לבן: תומר וגיא שם אהוב לבת: שקד וענבל שם אהוב לכלב: חח אין לי מושג מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? שחגגתי יום הולדת בגן הראשון שלי :) מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? ממ לא יודעת יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? כן הבן אדם שהכי חשוב לך: אח שלי הבן אדם שאתה הכי אוהב: אח שלי הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: הוא הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: חברים, משפחה.. הבן אדם הכי מצחיק: מאיה הבן אדם הכי מוזר: הדר? הבן אדם הכי יפה: מאיה ואליה (מהחברים) הבן אדם הכי קרוב: אמא הבן אדם שאתה סומך עליו: כולם הבן אדם שסומך עליך: גם? הבן אדם שהכי השפיע עליך: הוא הבן אדם הכי כשרוני: טולי הבן אדם הכי מניאק: היא הבן אדם הכי אמיתי: היא הבן אדם הכי מצליח: יוב הבן אדם הכי צפוי: לילוש הבן אדם הכי לא צפוי: לא יודעת הבן אדם הכי חכם: יוב הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): נטלי הבן אדם הכי מסטול: טל הבן אדם הכי חרמן: :S הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: לילוש הבן אדם הכי וותרן: טולי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הוא הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: הרבה הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הרבה :) הבן אדם שהכי מבין אותך: דריה הבן אדם הכי עשיר: לא יודעת הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: טולי ואליה הבן אדם שהכי הרבה מקלל: תום הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: כולם הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: כולם:) הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: חח אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נפרד ממנו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי במצב... זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? לא יודעת לא אוהבת שניהם בעד ההתנתקות או נגד? מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה!!!!!!11 להקות או זמרים? זמרים כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? טלויזיה ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? נשיקה התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול? להיות קול חח לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסן אסוציאציות: אהבה? הוא שלום? אחווה>< מתנחלים? ערבים יהודים? ישראל מוות? גיהנום חיים? מים כבוד? אנושיות מים? קולה בצפר? חרא חופש? טואוב חו"ל? נופש עבודה? כסף הצלחה? כסף השראה? מוזה מלאכים? שמיים תנ"ך? אלוהים סוכר? מלח נשיקה? אהבה השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? הוא מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? כל מיני הכי אוהב? שוקולד! =] חבל ש...? לא יודעת הלוואי והיה לי? אין דבר העומד? בפניי :) אם תרצו? תצליחו מי ששונא אותי מצדי ש...? יכול לקפוץ לי אחרי השאלון אני? משהו עם אמא:) לא הייתי צריך? לעשות כל מיני שטויות אני חייבת לומר תודה ל? לאנשים שאני הכי אוהבת בעולם אני חייבת לומר סליחה ל? לאדעת למה אני אף פעם לא? אסרטיבית מספיק.. אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? בול מה שעבר לי בראש יומולדת זו סיבה ל? מ ס י ב ה העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תחייכו בכל מצב, אלא אם החיוך שלכם באמת לא משהו הערבים הם: .. בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אני ממש עייפה!

אני רעבה -_-" ../images/Emo101.gif

שם: טל :) כינוי אהוב: טולי
איזור מגורים: ק"ש. גיל: 14.7. פריט הלבוש האהוב עליך? מעילון מדהים מ-IRIT ועוד מעיל מדהים מ-FOX ומלא מלא בגדים שקניתי מקנדה ואיטליה :) התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אממ נראה לי כיתה ז' והשנה. לאן היית רוצה לחזור? לקנדה. כמה פעמים עברת דירה? פעמיים. אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד ^^ היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא. מאוהב? לא. היית מאוהב? לא. חווית אהבה נכזבת? לא. בתול? כן. יש חבר/ה? לא. זרקו אותך? אולי, לא זוכרת
אתה זרקת? כן. אוהב את עצמך? כן. מה היית משנה בך? באופי - יותר בטחון עצמי נראה ובחיצוניות - הייתי מוסיפה לי גובה. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה כבר יש לי ברוך השם [בלי להיות שחצנית
] אז אין לי בעיה להוסיף יופי :) יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? אף אחד מהם. כמה מחשבים יש לך בבית? 2 רגילים, לפ טופ אחד ועוד אחד שלא בשימוש. כמה טלוויזיות? 4 ועוד אחת שלא בשימוש. דבר נחמד שהיה לך היום: חזרתי הבייתה ב-10 ועשרים :) דבר לא נחמד שקרה לך היום: אני לא מרגישה טוב
מתי התעוררת היום? 7 ורבע בערך. גובה: 1.65 נראה לי. משקל: אין לי מושג, לא נשקלתי כבר מעל לשנה וחצי. הפאדיחה הגדולה של החיים: יש יותר מדי
מה תעשה מחר? אלך לביה"ס ואעשה מבחן בספרות ואחרי ביה"ס לסטודיו עד 9 :) להקה שאת/ה אוהב/ת: MCR
מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? בחנוכה. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? David Cook - Billie Jean
הצבע השולט בארון שלך: אפור, כחול ולבן. בעיקר אפור. מי האשה הכי יפה בארץ? בר רפאלי ואסתי גינזבורג. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? כל הקאסט שחקניות של חברים ודקוטה פיינינג. ממה את/ה הכי מפחד/ת? כרישים, לא להגשים את החלומות שלי. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן. נישקת בחורה? לא. נישקת בחור? לא. אתה סטרייט/ית? כן. חושב שעישון זה: חרא של הרגל. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא יודע, אני בעצמי מנסה להבין איך לשכנע את אמא שלי להפסיק. שם אהוב לבן: טום. שם אהוב לבת: לירי, נועה ונועם. שם אהוב לכלב: קוקו D: מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? יש הרבה. מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש מלאאא
יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא. הבן אדם שהכי חשוב לך: המון אנשים, בעיקר משפחה וחברים. הבן אדם שאתה הכי אוהב: אי אפשר לבחור רק אחד. הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: נראה לי לבת דודה שלי - מיקה. הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: יש הרבה, בעיקר אחותי. הבן אדם הכי מצחיק: רוחה ונירית
הבן אדם הכי מוזר: צחי. הבן אדם הכי יפה: נירית וניטי. הבן אדם הכי קרוב: כרגע פיזית - נועה ונירית. הבן אדם שאתה סומך עליו: אדוה ויש עוד אבל עליה הכי. הבן אדם שסומך עליך: יש הרבה. הבן אדם שהכי השפיע עליך: אחיות שלי. הבן אדם הכי כשרוני: עדי. הבן אדם הכי מניאק: דור. הבן אדם הכי אמיתי: מאיה נראה לי. הבן אדם הכי מצליח: מאיה. הבן אדם הכי צפוי: שלי נראה לי. הבן אדם הכי לא צפוי: לא יודעת
הבן אדם הכי חכם: נועה. הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): רוחה 333> הבן אדם הכי מסטול: ימית. הבן אדם הכי חרמן: עומרי
הבן אדם הכי רומנטי: לא יודעת
הבן אדם הכי זיין שכל: עומרי
הבן אדם הכי וותרן: דשה. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: המורים שלי למחול D: הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: המשפחה ורוחה וניטי :) הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: ניטי, רוחה במיוחד
, אחיות שלי. הבן אדם שהכי מבין אותך: אחותי. הבן אדם הכי עשיר: מלאאא בנות מהסטודיו
אבל הכי נראה לי ליאור וגם דור. הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: עמית. הבן אדם שהכי הרבה מקלל: אורי. הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הרבה, אין לי בעיה שאנשים יישנו אצלי :) הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: אין מישהו בינתיים
הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: עמית ועדי. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אני לא מאחלת את זה לאף אחד, רק לאנשים רעים D: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? עוזבת אותו. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה כבר קרה לכמה חברות טובות שלי וכל עוד זה לא מפריע לי אני אשמור על קשר. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפס. אופי או יופי? אופי. פריקים או פקאצות? פריקים. בעד ההתנתקות או נגד? נגד. מתמטיקה או ספרות? ספרות. להקות או זמרים? להקות. כלב או חתול? כלב. מחשב או טלוויזיה? מחשב. ללכת או לנסוע? תלוי. לישון או לקום? לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
לכתוב או להקליד? להקליד. חיבוק או נשיקה? חיבוק. התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון. להיות נבוך או להיות קול? תלוי באיזה מצב. לבכות או לצחוק? לצחוק והרבה. גיטרה או תופים? גיטרה. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים ממני. אייסיקיו או מסנג'ר? לא יודעת. אסוציאציות: אהבה? חבר. שלום? ישראל. מתנחלים? התנתקות. יהודים? עם. מוות? פחד, קבר. חיים? שמחה. כבוד? הערכה. מים? כוס. בצפר? מת'. חופש? כיף. חו"ל? עוד יותר כיף D: עבודה? קשה. הצלחה? שמחה. השראה? ריקוד. מלאכים? לבן. תנ"ך? שמואל
סוכר? לבן. נשיקה? ראשונה. השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? דניאלוש מהלהקה :) מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לרקוד
הכי אוהב? לרקוד. חבל ש...? שאני לא משקיעה יותר בלימודים. הלוואי והיה לי? נעלי פויינט
אין דבר העומד? בפני הרצון. אם תרצו? אין זו אגדה. מי ששונא אותי מצדי ש...? יילך לקיבינמט. אחרי השאלון אני? הולכת להתקשר למזכירה של הסטודיו ואז לאכול. לא הייתי צריך? להגיד\להעליב כמה אנשים ולדחות דברים. אני חייבת לומר תודה ל? הרבה אנשים. אני חייבת לומר סליחה ל? אמא נראה לי. למה אני אף פעם לא? עושה דברים בזמן. אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? גךל'ידכילעריעףךגילכףכיע. יומולדת זו סיבה ל? מסיבה DDDDDDDD::::::::: העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: אף פעם אל תדחו דברים ותעשו תמיד אבל תמיד מה שאתם אוהבים. הערבים הם: חראות של אנשים. בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? רקדנית, מצחיקה ו.. טל.

dana136

New member
עונה

שם: דנה כינוי אהוב:דני איזור מגורים: גיל:17 וחצי פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים?עכשיו לאן היית רוצה לחזור? כמה פעמים עברת דירה?0 אוהב את המקום שאתה גר בו?כה היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא מאוהב?כה נראה לי היית מאוהב?כה חווית אהבה נכזבת?כה בתול?לא יש חבר/ה?כה זרקו אותך?כה אתה זרקת?כה אוהב את עצמך?לא ממש מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית?4 כמה טלוויזיות?3 דבר נחמד שהיה לך היום:כלום דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום?8:55 גובה:1.63 משקל:חחחחחחחחחחחחח הפאדיחה הגדולה של החיים: מה תעשה מחר?לא יודעת להקה שאת/ה אוהב/ת:לאמב אופ גאד מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?לאזוכרת איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? הצבע השולט בארון שלך:שחור נראה לי מי האשה הכי יפה בארץ?בר רפאלי שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ממה את/ה הכי מפחד/ת? האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?כה נישקת בחורה?כה נישקת בחור?כה אתה סטרייט/ית?כה חושב שעישון זה:חרא איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: שם אהוב לבן:עידו שם אהוב לבת:שחר שם אהוב לכלב: מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? הבן אדם שהכי חשוב לך:יש הרבה.. הבן אדם שאתה הכי אוהב:יש הרבה הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו:אממממ לא יודעת הבן אדם שעושה לך טוב על הלב:הרבה הבן אדם הכי מצחיק:נועם ובועז הבן אדם הכי מוזר:נדב XD הבן אדם הכי יפה:יש כמה הבן אדם הכי קרוב:כמה הבן אדם שאתה סומך עליו:כמה הבן אדם שסומך עליך:לא יודעת הבן אדם שהכי השפיע עליך: הבן אדם הכי כשרוני:שרה נראה לי הבן אדם הכי מניאק:יובל :p הבן אדם הכי אמיתי:בועז הבן אדם הכי מצליח: הבן אדם הכי צפוי:אלי הבן אדם הכי לא צפוי: הבן אדם הכי חכם: הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה):נועם הבן אדם הכי מסטול:גיא הבן אדם הכי חרמן:נועם הבן אדם הכי רומנטי:בועז הבן אדם הכי זיין שכל:יובל הבן אדם הכי וותרן:דקל הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:אלי הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד:דקל הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:כולם הבן אדם שהכי מבין אותך:שרה הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם:אלי הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך:אלי הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו:ניר P: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם:ניר הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?תלוי כמה קטן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?זורקת אותו ~_~ אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?מנסה זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?ביסלי אופי או יופי? פריקים או פקאצות?פריקים בעד ההתנתקות או נגד? מתמטיקה או ספרות? להקות או זמרים?להקות כלב או חתול? מחשב או טלוויזיה?מחשב ללכת או לנסוע?לנסוע לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?לקליד חיבוק או נשיקה?נשיקה התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות להיות נבוך או להיות קול?קול לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?תופים אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר?מסנ אסוציאציות: אהבה? שלום? מתנחלים? יהודים? מוות? חיים? כבוד? מים? בצפר? חופש? חו"ל? עבודה? הצלחה? השראה? מלאכים? תנ"ך? סוכר? נשיקה? השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? הכי אוהב? חבל ש...? הלוואי והיה לי? אין דבר העומד? אם תרצו? מי ששונא אותי מצדי ש...? אחרי השאלון אני? לא הייתי צריך? אני חייבת לומר תודה ל? אני חייבת לומר סליחה ל? למה אני אף פעם לא? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? יומולדת זו סיבה ל? העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: הערבים הם: בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?

דנדוש 3

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo203.gifעונה../images/Emo8.gif:

שם: דנה כינוי אהוב: דנונה איזור מגורים: מרכז גיל: 15.7 פריט הלבוש האהוב עליך?: ג'ינס התקופה הכי אהובה עליך בחיים?: בין ה19/10-4/2/09 לאן היית רוצה לחזור?: לתקופת הפלמ"ח כמה פעמים עברת דירה?: 5 אוהב את המקום שאתה גר בו?: מאוד היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?: לא רוצה להיות אפחד.. רוצה להיות עצמי:p מאוהב?: לא היית מאוהב?: כן חווית אהבה נכזבת?: כן, יותר מידי בתול?: כן יש חבר/ה?: לא זרקו אותך?: לא אתה זרקת?: לא אוהב את עצמך?: כן
מה היית משנה בך?: קנאה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?: שאלה קשה... קצת מכל דבר יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?: מה זה?
כמה מחשבים יש לך בבית?: 1 כמה טלוויזיות?: 2 דבר נחמד שהיה לך היום: הייתי מאושרת דבר לא נחמד שקרה לך היום: כלום מתי התעוררת היום?: 7:10 גובה: 1.76 משקל: 57 הפאדיחה הגדולה של החיים: לא זןכרת מה תעשה מחר?: אלך לבי"ס עד 3 להקה שאת/ה אוהב/ת: לינקין פארק מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?: כיתה ה' איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?: a decir que si- casi angeles הצבע השולט בארון שלך: שחור מי האשה הכי יפה בארץ?: שילגיה:p חחח שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?: יש הרבה.. אבל אני אוהבת את קיירה נייטלי ואיה קורן ממה את/ה הכי מפחד/ת?: מחטים האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?: בטח נישקת בחורה?: לא נישקת בחור?: ברור אתה סטרייט/ית?: לא חושב שעישון זה: מגעיל ולא בריא איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: כן שם אהוב לבן: אורי שם אהוב לבת: שירה שם אהוב לכלב: נייקי מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?: לא זוכרת כעת מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?: כל מיני פאדיחות מצחיקות שקרו יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?: כן^^ הבן אדם שהכי חשוב לך: אין יש בהכללות.. החברות והמשפ' הבן אדם שאתה הכי אוהב: עניתי סעיף קודם הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: אקס הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: חברות הבן אדם הכי מצחיק: יובל הבן אדם הכי מוזר:הרבהה יש יותר מידי הבן אדם הכי יפה: אורי הבן אדם הכי קרוב: יערה הבן אדם שאתה סומך עליו: יערה הבן אדם שסומך עליך: הרבה כאלה המוןןן הבן אדם שהכי השפיע עליך: אורי הבן אדם הכי כשרוני: ירדן הבן אדם הכי מניאק: דיויד הבן אדם הכי אמיתי: רותם הבן אדם הכי מצליח: יערה הבן אדם הכי צפוי: אור הבן אדם הכי לא צפוי: לא יודעת הבן אדם הכי חכם: אורי הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): אור הבן אדם הכי מסטול: שיכור הבן אדם הכי חרמן: אני הבן אדם הכי רומנטי: אורי הבן אדם הכי זיין שכל: אני הבן אדם הכי וותרן: אמא הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אין הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: לא יודעת הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: אורי הבן אדם שהכי מבין אותך: אורי הבן אדם הכי עשיר: בנג'אנו וגל הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: ליהי הבן אדם שהכי הרבה מקלל: חן הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: כולם חחחח הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: אורי הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: לא יודעת הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: דיויד אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?: אחרי הצבא אולי אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?: זורקת אותו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?: מדברת איתו על שינוי זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?: ביסלי אופי או יופי?: אופי פריקים או פקאצות?: פריקים בעד ההתנתקות או נגד?: נגד מתמטיקה או ספרות?: ספרות להקות או זמרים?: זמרים כלב או חתול?: כלב מחשב או טלוויזיה?: מחשב ללכת או לנסוע?: לנסוע לישון או לקום?: לישון לכתוב או להקליד?: להקליד חיבוק או נשיקה?: נשיקה התכתבות או שיחת טלפון?: שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול?: קול לבכות או לצחוק?: לצחוק גיטרה או תופים?: גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?: גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?: מסנג'ר אסוציאציות: אהבה?: חיבה שלום?: שלווה מתנחלים?: אדמה יהודים?: ערבים מוות?: סוף חיים?: המשכיות, תחייה כבוד?: הדדיות מים?: כחול בצפר?: כלא חופש?: נופש חו"ל?: כיף עבודה?: ביסוס הצלחה?: הרגשה טובה השראה?: מיקוד מלאכים?: חמודים תנ"ך?: משעמם סוכר?: מתוק נשיקה?: מושלמת השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את?: פפרמן מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?: למצוא חבר הכי אוהב?: חברות חבל ש...?: נגמר היום הלוואי והיה לי?: 100 במתט' אין דבר העומד?: בפני הרצון אם תרצו?: אין זו אגדה מי ששונא אותי מצדי ש...?: ימות אחרי השאלון אני?: אענה על עוד לא הייתי צריך?: לבכות אני חייבת לומר תודה ל?: חיים [שם עצם] אני חייבת לומר סליחה ל?: חברים קרובים למה אני אף פעם לא?: מי אמר? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?: ברור יומולדת זו סיבה ל?: חגיגה העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: Be good to each other
הערבים הם: אחלה בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?: תורמת לזולת, ילדה שמחה, שומרת סוד מעולה

0OמומיןO0

New member
../images/Emo3.gifבזמן האחרון אני נרדמת מה זה מאוחר

שם: אורטל כינוי אהוב:אורטלי איזור מגורים:צפון הארץ גיל:15 פריט הלבוש האהוב עליך?מעיל התקופה הכי אהובה עליך בחיים?ממרום גילי אני עוד לא יודעת לאן היית רוצה לחזור?לגיל שנה כמה פעמים עברת דירה?פעמיים אוהב את המקום שאתה גר בו?כן
היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא מאוהב?לא היית מאוהב?לא חווית אהבה נכזבת?לא בתול?כן יש חבר/ה?לא זרקו אותך?לא אתה זרקת?לא אוהב את עצמך?כן מה היית משנה בך?
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?שאלה יותר מידיי קשה.שניהם. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?וואט
כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?4 דבר נחמד שהיה לך היום:שאלה חמודה
אהה היה צחוקים עם חברה בטלפון דבר לא נחמד שקרה לך היום:פורים
מתי התעוררת היום?7:20......בזמן האחרון אני נרדמת מאוחר ואז אני גם קמה יותר מאוחר כי בדרך כלל אני קמה ב-7:00 גובה:מטר שישים וקצת משקל:לא יודעת שנים לא נשקלתי הפאדיחה הגדולה של החיים:חח לא יודעתת מה תעשה מחר?אלך לבצפר בע"ה להקה שאת/ה אוהב/ת:ד"ר קספר מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?לפני שנתיים איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?בואי נפרד-חמי רודנר הצבע השולט בארון שלך:כל הצבעים
מי האשה הכי יפה בארץ?מלאני פרס שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?לירון וייסמן ממה את/ה הכי מפחד/ת?ממחלות האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? איזה שאלה ברור שכן נישקת בחורה? נישקת בחור? אתה סטרייט/ית?כן חושב שעישון זה:לא עישנתי אז לא יודעת איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:אין לי כוח לשכנע אותם שיעשו מה בא להם שם אהוב לבן:מאור שם אהוב לבת:ליטל שם אהוב לכלב:בולי ויש שם ממש דומהההה ששכחתייייי ואני יותר אוהבת אותוווווו יו שכחתי מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?שאבא שלי מרים אותי ואני מנסה לגעת בתמונה מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?חחחחחחחחחחחח יש מלא
יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?מה זה אומר? אבל יש לי זיכרון טוב
הבן אדם שהכי חשוב לך:לא עונה על החלק הזה.......לא אוהבת כאלה שאלות..... הבן אדם שאתה הכי אוהב: הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: הבן אדם הכי מצחיק: הבן אדם הכי מוזר: הבן אדם הכי יפה: הבן אדם הכי קרוב: הבן אדם שאתה סומך עליו: הבן אדם שסומך עליך: הבן אדם שהכי השפיע עליך: הבן אדם הכי כשרוני: הבן אדם הכי מניאק: הבן אדם הכי אמיתי: הבן אדם הכי מצליח: הבן אדם הכי צפוי: הבן אדם הכי לא צפוי: הבן אדם הכי חכם: הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): הבן אדם הכי מסטול: הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: הבן אדם הכי וותרן: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הבן אדם שהכי מבין אותך: הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?כן אם אני ממש אוהבת אותו אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?צורחת עליו וגומרת איתו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?קרה לי...מנסה לשנות אותו(דרך אגב זה לא הלך בסוף אז ניתקתי קשר) זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?ביסלי אופי או יופי?אופי פריקים או פקאצות?פקאצות בעד ההתנתקות או נגד?נגד מתמטיקה או ספרות?ספרות להקות או זמרים?זמרים למרות שהשירים הכי טובים של הזמרים זה כשהם בלהקות כלב או חתול?כלב מחשב או טלוויזיה?טלוויזיה ללכת או לנסוע?לנסוע לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?לכתוב חיבוק או נשיקה?חיבוק התכתבות או שיחת טלפון?שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול?להיות קול לבכות או לצחוק?שניהם גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר אסוציאציות: אהבה?לב שלום?יונה מתנחלים?כתום יהודים?היהודים
מוות?
חיים?אושר כבוד?כיבוד
מים?ענבים בצפר?איכס חופש?החופש הגדול חו"ל?איטליה עבודה?משרד הצלחה?תעודה השראה?גיטרה מלאכים?תנ"ך תנ"ך?יוווווווווווווווו!!!!!!!!! מלאכים הזכיר לי תנ"ך!!!!!!!!!!1 ואז היה תנ"ךךךךךךך!!!!!! אמאל'ה
ולענייננו>>>תהילים סוכר?חום נשיקה?שפתיים השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את?אלון דה לוקו מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?שיהיה כיף בפורים הכי אוהב?לישון חבל ש...?כבר 22:41 הלוואי והיה לי?פלייסטיישן אין דבר העומד?בפני הרצון אם תרצו?אין זו אגדה מי ששונא אותי מצדי ש...?ילך יחפש אחרי השאלון אני?יחפש עוד שאלון ואני מקווה שהוא יהיה יפה לפחות כמו זה!
לא הייתי צריך?לאכול כל כך הרבה היום אני חייבת לומר תודה ל?אלוקים אני חייבת לומר סליחה ל?אמא ואבא למה אני אף פעם לא?מסתגלת אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת יומולדת זו סיבה ל?מסיבה העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם:אל תשימו על אף אחד ותהיו עצמכם.ואל תפחדו מאף אחד כי אף אחד לא יותר טוב מכם! הערבים הם:אנטישמים בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? תמיד נשאר אני

raptor89

New member
עונה

שם: שמעון כינוי אהוב: אין איזור מגורים: רמת הגולן גיל:20.1 פריט הלבוש האהוב עליך? מדי ב'
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? הפנימייה לאן היית רוצה לחזור? לפנימייה כמה פעמים עברת דירה? 7 אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא מאוהב? לא היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? לא בתול? לא יש חבר/ה? לא זרקו אותך? לא אתה זרקת? אפשר להגיד אוהב את עצמך? מסתדר עם עצמי מה היית משנה בך? כמה שטויות קטנות מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 3 דבר נחמד שהיה לך היום: הורדתי משחק חדש למחשב דבר לא נחמד שקרה לך היום: לא היה מתי התעוררת היום? 10 בערך גובה: 1.77 משקל: בערך 80 הפאדיחה הגדולה של החיים: שלחתי את החייל הלא נכון למרפאה בבסיס אחר מה תעשה מחר? אסע לב"ש לאזכרה של סבתא שלי להקה שאת/ה אוהב/ת: פינק פלויד מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? לפני חצי שנה נראה לי איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? epiphany, מתוך הפסקול של סוויני טוד הצבע השולט בארון שלך: כחול ושחור מי האשה הכי יפה בארץ? לוידע שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? לוידע ממה את/ה הכי מפחד/ת? עיוורון ושאר מוגבלויות פיסיות האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כם נישקת בחורה? כן נישקת בחור? לא אתה סטרייט? כן חושב שעישון זה: דוחה איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק? לוידע שם אהוב לבן: שלו, נועם שם אהוב לבת: ספיר שם אהוב לכלב: לוידע מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? מלחמת המפרץ מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? לוידע יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא נראה לי הבן אדם שהכי חשוב לך: אין אחד הבן אדם שאתה הכי אוהב: אין אחד הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: אבישג, מיכל הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: כנ"ל הבן אדם הכי מצחיק: לוידע הבן אדם הכי מוזר: כולם הבן אדם הכי יפה: שונא שאלות כאלה הבן אדם הכי קרוב: אבישג הבן אדם שאתה סומך עליו: כנ"ל הבן אדם שסומך עליך: תשאלו טותם הבן אדם שהכי השפיע עליך: מיכל הבן אדם הכי כשרוני: לוידע הבן אדם הכי מניאק: אין הבן אדם הכי אמיתי: אין אחד הבן אדם הכי מצליח: אנחנו עדיין בצבא... הבן אדם הכי צפוי: אני
הבן אדם הכי לא צפוי: אינה הבן אדם הכי חכם: לוידע הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): נאור הבן אדם הכי מסטול: אינה הבן אדם הכי חרמן: לוידע הבן אדם הכי רומנטי: לוידע הבן אדם הכי זיין שכל: נאור הבן אדם הכי וותרן: לוידע הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אבישג הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: מיכל, אבישג, נאור, מונין ואולי עוד כמה הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: אם כבר אז אני זה שגורם להם להישאר ערים הבן אדם שהכי מבין אותך: מיכל הבן אדם הכי עשיר: לוידע הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: כולם הבן אדם שהכי הרבה מקלל: לוידע הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: כולם הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: אין, בינתיים הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: כולם הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אין אם.... אם היית נדלק על מישהי שקטנה ממך, היית נותן לזה להמשיך למשהו רציני? למה לא אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מרחיק אותו ממני אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? הייתי מנסה להסתגל לשינוי קודם כל זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפס אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? נגד מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? נשיקה התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גם וגם אייסיקיו או מסנג'ר? מסן אסוציאציות: אהבה? אקסית שלום? יונה מתנחלים? א"י השלמה יהודים? ישראל מוות? קבר חיים? כיף כבוד? שטות מים? כנרת בצפר? לישון חופש? לישון חו"ל? פולין עבודה? כסף הצלחה? פרסום השראה? אומנות מלאכים? כנפיים תנ"ך? ספר סוכר? מתוק נשיקה? שפתיים השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? אחד שהיה איתי בסגל של הפלוגה מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? מישהי הכי אוהב? מוסיקה חבל ש...? לא עשיתי כלום יומיים הלוואי והיה לי? ביטחון עצמי אין דבר העומד? בפני הרצון אם תרצו? אין זו אגדה מי ששונא אותי מצדי ש...? יקפוץ לי אחרי השאלון אני? אמשיך לתהות מה לעשות לא הייתי צריך? לעשות הרבה דברים אני חייב לומר תודה ל? כל החברים שלי אני חייב לומר סליחה ל? לוידע למה אני אף פעם לא? מוצא מה לעשות אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת יומולדת זו סיבה ל? תסכול העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: אל תמעיטו בערך של החברים שלכם הערבים הם: ? בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה

שם: חנה/אנה. כינוי אהוב: לא יודעת... איזור מגורים: ירושלים. גיל: 14. פריט הלבוש האהוב עליך? אין לי מושג. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? עוד לא הגעתי לשם. לאן היית רוצה לחזור? קיץ 07'. כמה פעמים עברת דירה? ארבע פעמים ככה. אוהב את המקום שאתה גר בו? המקום כן, הבית פחות. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא. מאוהב? כן >< היית מאוהב? מניחה שכן. חווית אהבה נכזבת? כן. בתול? כן. יש חבר/ה? לא עכשיו. זרקו אותך? בערך.. אתה זרקת? כן. אוהב את עצמך? לא ממש. מה היית משנה בך? הרבה. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? כישרון. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? שו? כמה מחשבים יש לך בבית? ארבעה (שלושה רגילים ונייד). כמה טלוויזיות? אחת, שמתפרקת. דבר נחמד שהיה לך היום: כלום. דבר לא נחמד שקרה לך היום: אני טיפשה. מתי התעוררת היום? מוקדם >< גובה: 156.2, איזה קקי. משקל: לא רוצה. הפאדיחה הגדולה של החיים: אין לי כוח לחשוב. מה תעשה מחר? כלום, כמו תמיד. ובערב יציאה. להקה שאת/ה אוהב/ת: נירוונה, רדיוהד, ביטלס וכו' וכו'... מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? לפני קצת פחות משבוע. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? Last quarter של יות' גרופ. הצבע השולט בארון שלך: המ, לא חושבת שיש כזה. אולי שחור. מי האישה הכי יפה בארץ? שאלה קשה. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? שאלה עוד יותר קשה. ממה את/ה הכי מפחד/ת? וואלה, לא יודעת. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? ברור. נישקת בחורה? כן. נישקת בחור? כן. אתה סטרייט/ית? כן. חושב שעישון זה: לא בריא. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא הייתי. כל אחד והבחירות שלו. חוץ מזה שאי אפשר לגרום לאדם שלא רוצה להפסיק - להפסיק. שם אהוב לבן: תום, לא יודעת. לא ממש סגורה על זה. שם אהוב לבת: נועה, אלה, אנערף... שם אהוב לכלב: לא חשבתי על זה ואני לא רואה סיבה לחשוב על זה עכשיו. מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? לא ממש יש. מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? הממ. יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא. (מדלגת על הכל פה:) הבן אדם שהכי חשוב לך: הבן אדם שאתה הכי אוהב: הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: הבן אדם הכי מצחיק: הבן אדם הכי מוזר: הבן אדם הכי יפה: הבן אדם הכי קרוב: הבן אדם שאתה סומך עליו: הבן אדם שסומך עליך: הבן אדם שהכי השפיע עליך: הבן אדם הכי כשרוני: הבן אדם הכי מניאק: הבן אדם הכי אמיתי: הבן אדם הכי מצליח: הבן אדם הכי צפוי: הבן אדם הכי לא צפוי: הבן אדם הכי חכם: הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): הבן אדם הכי מסטול: הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: הבן אדם הכי וותרן: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הבן אדם שהכי מבין אותך: הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי בכמה הוא קטן ממני. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מחכה קצת ואז כנראה מסיימת את זה. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? הייתי ממשיכה להיות חברה שלה/שלו, אלא אם כן השינוי הוא ממש לרעה ואז הקשר פשוט היה מתנתק באיזשהו שלב. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? לא מתה על שניהם. אופי או יופי? שילוב. בעיקר אופי אבל. פריקים או פקאצות? נו באמת >< בעד ההתנתקות או נגד? נגד. מתמטיקה או ספרות? ספרות. להקות או זמרים? להקות, נראה לי. כלב או חתול? כלב. מחשב או טלוויזיה? מחשב. ללכת או לנסוע? תלוי.. לישון או לקום? לישון. לכתוב או להקליד? להקליד. חיבוק או נשיקה? חיבוק. התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות. להיות נבוך או להיות קול? אמממ.. לבכות או לצחוק? לבכות, אני שונאת את הצחוק שלי. גיטרה או תופים? גיטרה. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. אסוציאציות: אהבה? קירבה. שלום? אוטופיה. מתנחלים? כתום. יהודים? מגן דויד. מוות? קבר. חיים? אהבה. כבוד? סמכות. מים? חיים. בצפר? חרא. חופש? רוח. חו"ל? נופש. עבודה? כסף. הצלחה? שמחה. השראה? צבע. מלאכים? גן עדן. תנ"ך? ספר. סוכר? קפה. נשיקה? הוא. השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? אחי הגדול. מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? חיבוק. הכי אוהב? לאהוב. חבל ש...? אתה לא כאן. הלוואי והיה לי? אומץ. אין דבר העומד? בפני השיכור. אם תרצו? באסה. מי ששונא אותי מצדי ש...? ישנא. אחרי השאלון אני? אמשיך לעשות כלום. לא הייתי צריך? לוותר על הכל. אני חייבת לומר תודה ל? ארז. אני חייבת לומר סליחה ל? עצמי. למה אני אף פעם לא? חושבת בהגיון. אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת. יומולדת זו סיבה ל? מתנות. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: לא לוותר על הלימודים ולא לוותר באופן כללי. הערבים הם: ערבים. בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? חסרת כל תועלת.

1Shir

New member
../images/Emo225.gif

שם: שיר כינוי אהוב: "מותק" איזור מגורים: מרכז גיל: 26 פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס התקופה הכי אהובה עליך בחיים? נוכחית לאן היית רוצה לחזור? צבא כמה פעמים עברת דירה? 3 אוהב את המקום שאתה גר בו? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא מאוהב? כן היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? לא יש חבר/ה? כן זרקו אותך? כן אתה זרקת? לא אוהב את עצמך? כן מה היית משנה בך? יותר ביטחון עצמי / שלמות עצמית מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה כי יופי תמיד יכול להיות יותר טוב יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא יודעת מה זה כמה מחשבים יש לך בבית? 1 בקושי כמה טלוויזיות? 3 בקושי דבר נחמד שהיה לך היום: אנשים נחמדים דבר לא נחמד שקרה לך היום: התעוררתי מוקדם מדי מתי התעוררת היום? עשר גובה: 1.65 משקל: 42 הפאדיחה הגדולה של החיים: שטויות שאני מדברת לפעמים מה תעשה מחר? מקווה שבחופש! להקה שאת/ה אוהב/ת: הקראנבריז מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? לפני שבועיים בערך איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? אנטוני והג'ונסונס הצבע השולט בארון שלך: אולי כחול מי האשה הכי יפה בארץ? יעל בר זוהר שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ג'וליאן מור ממה את/ה הכי מפחד/ת? מהפחד האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן נישקת בחורה? לא נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: די מגעיל איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק? ריח ועלות שם אהוב לבן: מיקי שם אהוב לבת: נילי שם אהוב לכלב: שוקו מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? גני שעשועים מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? צחוקים עם חברים יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא הבן אדם שהכי חשוב לך: החבר הבן אדם שאתה הכי אוהב: אני הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: החבר הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: אני הבן אדם הכי מצחיק: אמא אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? תלוי כמה רחמים וכמה הייתי רוצה להיות איתו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנתקת תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? אופי מתמטיקה או ספרות? ספרות להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? חתול מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לקום לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה

מחר יום אחרון ואז חופש פורים אעע [:

פריט הלבוש האהוב עליך? ג'קט מושלם :] התקופה הכי אהובה עליך בחיים? עכשיו!! שמריחים את סיום התיכון... ל=ת=מ=י=ד :| בע"ה!! אעע ^_^ לאן היית רוצה לחזור? לשום דבר חח כמה פעמים עברת דירה? אף פעם אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לאאא אוהב את עצמך? טו מאצ' חח מה היית משנה בך? כלום יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מזה? כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 2 דבר נחמד שהיה לך היום: שעברתייייי את המבחן הזה סופסוף ! דבר לא נחמד שקרה לך היום: המבחן חח מתי התעוררת היום? 7 פי דיכאון :| מה תעשה מחר? ת"א :] יום אחרוןןןן לפני חופש פוריייים אעע 3> להקה שאת/ה אוהב/ת: מלאלא מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? מזמן איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? N sync - it's gonna be me הצבע השולט בארון שלך: שחור מי האשה הכי יפה בארץ? בר רפאלי שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? טלי שרון ממה את/ה הכי מפחד/ת? ג'וקים ]; שם אהוב לבן: ריאן שם אהוב לבת: אדיה יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא, אבל אני יכולה לזכור כמויות אדירות של חומר 555 :] אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? ברור חח אני בקטע של קטנים אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? חחחח איך קורה דבר כזה? לא יודעת זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אבל תלוי איזה אופי או יופי? שילוב של שניהם.. קצת יותר יופי פריקים או פקאצות? פאקצות דעע =] מתמטיקה או ספרות? ספרות!!! להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? זה משתנה.. חח שיהיה כלב מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה ללכת או לנסוע? לנסוע כמובן לישון או לקום? לישוןןןןןן! וכמה שיותר לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? תלוי ממי חח התכתבות או שיחת טלפון? תלוי להיות נבוך או להיות קול? קול :] לבכות או לצחוק? לבכות מצחוק D: גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? קטנייייים בטח קטנים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אסוציאציות: אהבה? שנאה שלום? מלחמה מתנחלים? כתום? יהודים? שואה מוות? חיים חיים? עושר כבוד? אזרחות חח מים? בריכה בצפר? ס=ב=ל חופש? כייייייייף כיף כיףףףףףףףףף! חו"ל? שוודיה
עבודה? כסף
הצלחה? אושר השראה? נוף מלאכים? לבן תנ"ך? משעמם סוכר? נס קפה השלימו את החסר: מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? מיליון דולר וחופש הכי אוהב? לאכול חבל ש...? עכשיו זה כבר לא סוף מרץ הלוואי והיה לי? מיליון דולר מי ששונא אותי מצדי ש...? ימות? אחרי השאלון אני? אראה טלוויזיה לא הייתי צריך? הרבה דברים אבל הכל לטובה! יומולדת זו סיבה ל? באסה חח גודלים בשנה.. לא כייף בכלל

אילנייש

New member
עונהה

שם:אילנה כינוי אהוב:אילניש איזור מגורים:צפון גיל:17 פריט הלבוש האהוב עליך?גופיה התקופה הכי אהובה עליך בחיים?החופש הגדול האחרון,כיתה ו' חח לאן היית רוצה לחזור? ^ כמה פעמים עברת דירה?3 אוהב את המקום שאתה גר בו?בערך היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא מאוהב?לא היית מאוהב?נראה לי חווית אהבה נכזבת?לא כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?3 דבר נחמד שהיה לך היום:שום דבר נחמד,אפילו הצילומים היו מעפנים דבר לא נחמד שקרה לך היום:ביצפר,מבחן,צילומים מתי התעוררת היום?רבע לשבע גובה:1.72 הפאדיחה הגדולה של החיים:לא חסר מה תעשה מחר?אשן כל הבוקר כנראה,ב-2 אלך לביצפר..ואח"כ נראה כבר להקה שאת/ה אוהב/ת:מארון 5,mcfly מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?מזמן איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?חחח בדיוק התחלף ל-מרסנדס בנד-המחלקה להלבשה תחתונה הצבע השולט בארון שלך:חום מי האשה הכי יפה בארץ?ענארף ממה את/ה הכי מפחד/ת?לאבד קרובים חס וחלילה
האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?יס אתה סטרייט/ית?יס חושב שעישון זה:הרגל איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:לא הייתי משכנעת,שכל אחד יעשה מה טוב לו שם אהוב לבן:יוני,יונתן,כפיר,מתאו שם אהוב לבת:ליאל שם אהוב לכלב:פחח מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?איזה יום בחופש הגדול כשהייתי בת 5 ככה מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?כשסבתא שלי יצאה שניה לשכנה,ואני נשארתי לבד לאיזה חמש דקות יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?אני חושבת אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?לא חושבת אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?מעיפה אותו ממנו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?אולי הייתי מנסה,תלוי אם לטובה או לרעה..תלוי בסיטואציה זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?ביסלי אופי או יופי?שניהם פריקים או פקאצות?פריקים בעד ההתנתקות או נגד? מתמטיקה או ספרות?מתמטיקה להקות או זמרים?גם וגם כלב או חתול?שום דבר מחשב או טלוויזיה?מחשב ללכת או לנסוע?לנסוע :) לישון או לקום?גם וגם לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?שניהם התכתבות או שיחת טלפון?תלוי להיות נבוך או להיות קול?חח לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר אסוציאציות: אהבה?3> שלום?מלחמה מתנחלים?כתום יהודים?פולין מוות?חיים חיים?מוות כבוד?ריספקט מים?פטל בצפר?צבא חופש?גדול חו"ל?ספרד עבודה?money :) הצלחה? השראה? מלאכים?כמעט מלאכים תנ"ך?מבחן סוכר?קפה נשיקה?חיבוק השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את?מישהו מהשכבה מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?לסיים ביצפר חבל ש...?יולי נראה כ"כ רחוק הלוואי והיה לי?כסף אין דבר העומד?בפנים הרצון אם תרצו?תשיגו מי ששונא אותי מצדי ש...?שימשיך אחרי השאלון אני?אלך? לא הייתי צריך?להתחיל לענות עליו אני חייבת לומר תודה ל? לו אני חייבת לומר סליחה ל? לה למה אני אף פעם לא?מרוצה אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת יומולדת זו סיבה ל?מסיבה העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם:נצלו את הרגע הערבים הם:עם בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?אוף נמאס לי

ייויוו

שם: סיון כינוי אהוב: סיוו איזור מגורים: חיפה גיל: 14 פריט הלבוש האהוב עליך? כובעים וגרביים התקופה הכי אהובה עליך בחיים? ילדות לאן היית רוצה לחזור? לרומא כמה פעמים עברת דירה? 3 אוהב את המקום שאתה גר בו? לא היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? החיים קצרים מידי להיות מישהו אחר מאוהב? בערך היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? כן יש חבר/ה? לא זרקו אותך? כן אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? כן מה היית משנה בך? שיניים ואוזניים מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמת חיים נחשב ? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? בורינג כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות?2 דבר נחמד שהיה לך היום: אני נסיכה :) דבר לא נחמד שקרה לך היום: הייתי צריכה להדביק סלוטייפ על המסטיקים שיש מתחת לשולחן מתי התעוררת היום? ב6 גובה: 1.60 ?! משקל: לא יודעת ,אבל קצת שמנה הפאדיחה הגדולה של החיים: D: לא חסר מה תעשה מחר? מחר ? יישנה ,מסיבת הפתעה לחברה ,קניון להקה שאת/ה אוהב/ת: שבק ס', בית הבובות ,הדג נחש ,שייגעצ, מלכת הפלקט , יש הרבה להמשיך . מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? בנובמבר האחרון איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? שיר בעיפרון - בית הבובות הצבע השולט בארון שלך: כחול מי האשה הכי יפה בארץ? בר רפאלי שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? שרה ג'סיקה פראקר ממה את/ה הכי מפחד/ת? מהנסיך הקטן האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן נישקת בחורה? כן נישקת בחור?כן אתה סטרייט/ית?כן חושב שעישון זה: סבבה איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא הייתי שם אהוב לבן: עמרי שם אהוב לבת: משהו עם משמעות שם אהוב לכלב: בלקי מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? הבית מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יום עם הבוסית של אמא שלי , יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? כן הבן אדם שהכי חשוב לך: חברים הבן אדם שאתה הכי אוהב: משפחה וחברים הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: אלון הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: כל החברים שלי הבן אדם הכי מצחיק: אמא הבן אדם הכי מוזר: אריאל הבן אדם הכי יפה: סוף הבן אדם הכי קרוב: שני הבן אדם שאתה סומך עליו: שני הבן אדם שסומך עליך: שני ,וכולם בערך הבן אדם שהכי השפיע עליך: ירדן הבן אדם הכי כשרוני: רומי הבן אדם הכי מניאק: אלון הבן אדם הכי אמיתי: שחר הבן אדם הכי מצליח: שני הבן אדם הכי צפוי: לירון הבן אדם הכי לא צפוי: סוף הבן אדם הכי חכם: עדי הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): שיר ושחר הבן אדם הכי מסטול: אני ,ושחר וסוף הבן אדם הכי חרמן: אלון הבן אדם הכי רומנטי: אלון הבן אדם הכי זיין שכל: עומר הבן אדם הכי וותרן: ניצן הבת הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: ניצן הבן הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: ... הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: כל אחד , הבן אדם שהכי מבין אותך: שחר הבן אדם הכי עשיר: לי הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: לירון הבן אדם שהכי הרבה מקלל: נופר הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: כולם הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: יוני הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: בן הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: יונתן אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?ביסלי אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? אף אחד בעד ההתנתקות או נגד? נגד מתמטיקה או ספרות? ספרות להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? נשיקה התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים :) אבל זאת סטייה אישית שלי אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אסוציאציות: אהבה? חבר שלום? בומבמלה מתנחלים? כתום יהודים? ישראל מוות? בית קברות חיים? רביבו כבוד? אושר מים? הפרסומת של אין לנו מים לבזבז בצפר? מגמה חופש? ים חו"ל? איטליה עבודה? בייביסטירר הצלחה? לימודים השראה? אוויר מלאכים? כמעט מלאכים תנ"ך? שמות סוכר? בצק סוכר נשיקה? חבר השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? דור דניאל הזמר מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? חבר הכי אוהב? לישון חבל ש...? אנשים לא מוצאים אושר הלוואי והיה לי? חבר אין דבר העומד? בפני הרצון אם תרצו? אין זו אגדה מי ששונא אותי מצדי ש ...? יילך להזדיין אחרי השאלון אני? עונה על אחד אחר לא הייתי צריך? להגיש מבחן ריק היום אני חייבת לומר תודה ל? ילדה שענתה לי על כל המבחן במתמטיקה אתמול אני חייבת לומר סליחה ל? זה שקיבל ממני נשיכה היום למה אני אף פעם לא? מצליחה ללמוד אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת יומולדת זו סיבה ל? מסיייייייבה העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: האושר מתחת לאף שלכם ,אל תחפשו רחוק הערבים הם: כל עוד הם טובים אז הם אחלה בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אני בת אדם

m B L O N D A

New member
../images/Emo108.gif

שם: מרינה . כינוי אהוב:בלונדה \ בלונדי . איזור מגורים:בת ים . גיל:באפריל 13 . פריט הלבוש האהוב עליך?יש הרבה באמת , בעיקר UGG ונייק גבוהות . התקופה הכי אהובה עליך בחיים?כיתה ו' ה' . לאן היית רוצה לחזור?לילדות . [ לא שעכשיו אני לא ילדה D: ] כמה פעמים עברת דירה?4 . אוהב את המקום שאתה גר בו?כן . היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?בר רפאלי נגיד ?
מאוהב?לא היית מאוהב?כן חווית אהבה נכזבת?אני כולה בת 13 עוד מעט לא היה לי משהו כזה . בתול?כן ! יש חבר/ה?לא זרקו אותך?כן אתה זרקת?כן אוהב את עצמך?בערך מה היית משנה בך?חיצוני - נקודות חן אוזניים , פנימי - להיות יותר עקשנית . מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?גם וגם
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?ספיי . כמה מחשבים יש לך בבית?1. כמה טלוויזיות?2. דבר נחמד שהיה לך היום:סתם שלא היה קר D: דבר לא נחמד שקרה לך היום:שהיה לי ממש חם XD מתי התעוררת היום?8 גובה:1.67 משקל:45 ניראלי. הפאדיחה הגדולה של החיים:שהייתי בפיצריה וחברות שלי היו מאחורי והזה שעבד בפיצה היה חתיך אז הבאתי לו את הכסף וחשבתי הוא הלך להביא לי את הפיצה והסתובבתי לחברות שלי שהוא מאחורי ואמרתי " יאו איזה חתי הוא דומה לדייויד בקהאם ** " ואז אני מסתובבת ואני רואה אותו צוחק ומחייך אליי
מה תעשה מחר?לונאפארק !3> להקה שאת/ה אוהב/ת:סופרצ'יק , סימפל פלאן SUM41 מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?ואי מזמן איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? יואר לוב יס ליי - סימפל פלאן . הצבע השולט בארון שלך:שחור ניראלי . מי האשה הכי יפה בארץ?בר רפאלי אסתי
אין לי כוח להמשיך XDDD

למעלה