אריק מול ג'קו

1shiran1

New member
טחח הם באמת משווים ביניהם? ../images/Emo122.gif

שער שש שיר רע?
נגיד .... אריק ניצח בכל מקרה
חחח תודה :)

ady18

Well-known member
תודה

העקיר נצחנו אריק מדבר על זיונים הרבה ומזין הרבה פחות שיהיה להם לבריאות:p

I מ י ר ב I

New member
קראתי

וממש התרגשתי,אפילו הזלתי דימעה(סתם). מה יש לכולם עם הזיונים האלה? אריק כבר לדעתי אמר 10 פעמים שהשיר אמנם נכתב בגוף ראשון אבל זה לא עליו ספציפית... בתור אוהדת בית"ר אני מאוד אוהבת את שער 6,שיהיה רגוע!! בסופו של דבר אריק גבר על ג'קו.כל הכבוד!!!

../images/Emo51.gif

" ברמן לא כותב נגד המדינה, אבל את הזונה הוא משאיר. רק שהוא לא זוכר אם קוראים לה הדס או הדר. ככה זה ברוקנ'רול גירסת ברמן. סקס סמים ומירי מסיקה." עכשיו אני אמורה לצחוק? לא מספיק חרשנו את ההשוואה לשלומי שבן ומאיר אריאל?אריק הוא בפני עצמו למרות הדברים שמעצבנים הם עדיין מפרגנים לאריק וזה מה שחשוב. " ברמן, מצידו, הוא הפרובקטור האינטלקטואל הרגיש שכותב שירים על ריקנות וזיונים. ו...נו טוב, על עוד זיונים. ואז מתנצל. ומספר שהוא בעצם בחור רגיש. ואם כבר מדברים על זה אז הוא לא מזיין כל כך הרבה. ואם אפשר אז הוא מחפש אהבה. זה בעצם כל הסיפור כאן. מדובר במקרה רפואי מוכר במוזיקה הישראלית המכונה דוקטור פרובקטור ומיסטר סמייל. יורים ומתנצלים. צועקים ואז מחייכים במבוכה ורצים לחיבוק של הממסד. " נו מה נשאר? עכשיו נכנסים לו גם למיטה? ואחר כך מתפלאים למה אריק שר בהופעה בינואר על הכתבים.

Nimrod121

New member
העיקר שהוא ניצח../images/Emo47.gif

לא מעניינות אותי השטויות שכתובות בתוכן (לפחות ממה שהבנתי ממה שציטטתן וכתבתן). ו"שער 6" מעולה!

Miss Menta

New member
נצלש.. קניתי תדיסק של אריק!1 ../images/Emo109.gif

אההההההההההההההההההההה, כזה דיסק יפה.
*נרגעת*

למעלה