אריק חייט ברדיו

עמית ע

New member
אריק חייט ברדיו

ביום ראשון בין 01:00 ל-03:00 יתארח אריק חייט בתכנית הרדיו "פרוגראסי" בתחנת "קול הקמפוס 106FM". על הפרק: סצינת הפרוג הישראלית, עם מתן דגש לנעשה בשלוש השנים האחרונות. את התחנה ניתן לקלוט בין ראשל"צ לרעננה, ומי שמחוץ לרדיוס יכול להאזין לתחנה דרך אתר האינטרנט של התחנה.

river man

New member
106

תחמת הרדיו הכי טובה ומעניינת שיש, עם מוזיקה מכל הסוגים והמיניפ. אני ממליץ על התוכנית "רחצה לילית" בימי שבת בלילה (נראה שיש גם באמצ"ש אבל אני לא בבית אז), שיש בה הרבה פסיכדליה וגם רוק מתקדם, ופרוייקטים אחרים ששווים האזנה. אגב, אני גר בצפון, ועדיין קולט את התחנה (בתדר 106), ולמרות שזה נראה לי מוזר בהתחלה, אני לא אתלונן.

orbiti

New member
יש לי תחושה

שאתה קולט תחנה אחרת שמשדרת על אותו תדר, כיוון שבאתר של 106fm אין שום זכר לתוכנית שאמרת...

עמית ע

New member
פרויקט הרדיו החינוכי של קול ישראל

106FM הוא תדר ששמור למוסדות חינוך שקיבלו אישור מהמדינה להפעיל תחנות רדיו. "קול הקמפוס" היא המוכרת מכולן בגלל מיקומה המרכזי ומדיניות חופש הפעולה שמספקים ראשיה לצוות השדרנים/עורכים, מה שמאפשר להם לספק אלטרנטיבה ראויה לפלייליסט השחוק של התחנות הממלכתיות. התחנה צברה בשנתיים האחרונות פופולריות רבה בקרב תושבי גוש דן אניני הטעם במוסיקה. באיזורים אחרים בארץ, בכל אופן, יש עוד תחנות רדיו שמשתמשות בתדר הזה. חלקן שייכות לפרוייקט הזה, חלקן פיראטיות.

meandmeandme

New member
הכוונה ל1-3 בלילה?

כי אם אני לא טועה היום יום ראשון. ועכשיו 1.. אבל יש לימונענע או משהו מטומטם כזה. מישהו יכול להסביר?

למעלה