אריק ורידג'

S c a r l e t t

New member
אריק ורידג'../images/Emo35.gif

טוב, אחרי מחשבה מרובה על העניין (וכמה שעות טובות של שיעמום מול המחשב
) עדיין לא הצלחתי להבין את אריק. בואו נגיד, לצורך הדיון, שפעם רידג' היה המועדף עליו מכיוון שהוא הבכור (לא שזה מקובל אבל...) ואז הוא גילה שרידג' בכלל לא הבן שלו, אני הייתי מצפה שפה תיגמר האפליה הברורה וכל הילדים יקבלו יחס דומה, לא? אז זהו שלא. רידג' היה ותמיד יהיה המועדף (עכשיו אולי יותר מתמיד) שתי האחיות לבית פורסטר כנראה מזמן קיבלו שכל, הבינו שאור הזרקורים לעולם לא יהיה עליהן ועזבו, אבל תורן המסכן תמיד נשאר עם התקווה, וכולנו חשבנו לרגע שהנה הוא יקבל את מה שמגיע לו, כאשר התמנה לנשיא של פוסטר, עלה קומה ועזב את המשרד במרתף. אבל אריק שוב מעדיף את רידג' בעיניים עצומות, לא משנה שהקו לא מתאים לפורסטר, לא משנה שהחברה עלולה להפסיד ולאבד את המוניטין, לא משנה שהבן השני סובל ומתנגד לעניין, לא משנה כלום- רידג' אמר זה ה שיהיה. מה בעצם הרקע לזה
למה אריק ממשיך להעדיף את רידג', עכשיו שהוא כבר לא הבן שלו

girlontop

New member
כי זה לא משנה

אריק גידל את רידג' מגיל אפס. הוא תמיד האמין שהוא הבן שלו (וגם אנחנו
) ולכן אין סיבה שבגיל 60+ הוא יפסיק לאהוב אותו באותה צורה שהוא אהב מאז ומתמיד. זה דומה לאב מאמץ שאוהב את הילד שלו בכל לבו אפילו שהוא לא באמת שלו, רק שפה אריק תמיד האמין שרידג' הבן שלו. את זהות האב אפשר לשנות, מסתבר, אבל את האהבה אי אפשר ולמען האמת זה מאוד הגיוני שהמצב ישאר כמו שהוא היה. רק רידג' מסוגל להתאהב במי שפעם נחשבה הבת שלו...

S c a r l e t t

New member
טוב אבל...

הייתי מצפה שלפחות תורן יקבל קצת יותר תשומת לב שלא נדבר על הקשבה ויחס קרעת אותי עם ההערה על רידג' וברידג'ט

girlontop

New member
אם צד אחד של המשוואה לא משתנה

אין סיבה שהצד השני ישתנה... זוכרת את התיאוריה שלי לגבי ברוק-ברידג'ט? שם בהחלט היה שינוי: כשברוק גילתה שברידג'ט הבת של אריק ולא של רידג' היא התחילה להעדיף את ריק על פניה. אבל אם אריק ממשיך לראות ברידג' את בנו בכורו יורשו האמיתי, אין סיבה שהיחס שלו לת'ורן ישתנה.

NarihS

New member
וואי איזה הודעה יפה רשמת../images/Emo13.gif

ממש אהבתי מה שכתבת, ואני מסכימה בכל מילה :)

למעלה