אריק ומירי

ady18

Well-known member
אריק ומירי

היום יוצא הדיסק של מירי ואריק כתב למירי כמה מהלחנים מי שקנה אהבתם? מה כדאי היה שיהיה שונה? וכול הערה שיש לכם לגבי הביצועים תכתבו

אני אקנה תדיסק בדרך להופעה

בקמלוט..
את השירים שאריק כתב לה כבר אמרתי מלא פעמים שאני אוהבת..אני מקווה שבאלבום הם אותו דבר ושלא עשו מלא שינויים

רק שכחת להוסיף

שבאלבום הנוכחי של מירי אריק כתב לה את השירים שוב
עכשיו אתה חוזר בחזרה תודות ופה זה המקום לדוגמא להשוות בין הביצוע ששמענו בהופעה בכפ"ס (חלקנו) לביצוע באלבום

Rony 05

New member
השירים הם כ"כ של אריק

כל כך הסגנון שלו... אפילו הקול של מירי לא מצליח להסתיר את זה... אבל למה כל הדיסק עצוב כ"כ...

hilali1

New member
שמעתי עד כה 2 שירים

חוזר בחזרה ושוב תודה. שניהם אני בטוחה יהיו יותר טובים בהופעה
הכתיבה - כמו תמיד מעולה

אפילו אריק שאל אותנו היום אם קנינו

את הדיסק החדש של מירי
בטח רצה לדעת מה חושבים על השירים שלו.. אני אשמע מחר את הדיסק שלה ואכתוב מה דעתי.. ממה ששמעתי אמרו ששוב תודה יותר איטי בדיסק.. ממ זה מוזר..הוא גם ככה די איטי אז עשו אותו עוד יותר איטי?

ady18

Well-known member
אני הכי אהבתי

"את שוב תודה" וגם שאר השירים לא רעים אבל התחברתי לשוב תודה הלחנים של אריק גאונים לגמרי ממש מוכשר והעיקר שיהיה בהצלחה

טוב אז אחרי ששמעתי את הדיסק

הוא פשוט דיסק מאכזב!! כמובן שהשירים של אריק הם די היחידים שאהבתי..אהבתי גם את "בנות" של קרן פלס וזהו.. כל השאר פשוט לא משהו.. שוב תודה ממש יפה!וגם תודות
! חוזר בחזרה נחמד..אהבתי יותר תביצוע של יעל נחשון..לדעתי מירי קצת הרסה אותו

I מ י ר ב I

New member
עכשיו תורי...

שוב תודה-שיר ממש ממש טוב,בדיסק קצת חסר לו משהו אבל שמעתי אותו פעמיים בביצוע של מירי בהופעה ולדעתי בהופעה הוא ממש מרגש!!! עכשיו אתה חוזר בחזרה-אני מאוד מאוד אהבתי דווקא את הביצוע של מירי(שמעתי 3 פעמים את השיר),מאוד מאוד אהבתי!!! תודות-אהבתי ששמו אותו בסוף,מירי החליטה כנראה להיפתח ולספר סיפור אישי שלה והוא יותר סיפור מאשר שיר אבל אני אוהבת.

eve88

New member
שמעתי קצת מהדיסק

החדש של מירי....השכנה נכנסה ומיד חטפתי לה מהיד ובקשתי לשמוע.....קודם כל את חוזר בחזרה. השיר כל כך מרגש, המילים כל כך פוגעות בדיוק איפה שצריך. יש למירי קול מהמם אבל היה חסר לי החספוס והקצת איבוד שליטה בביצוע של יעל נחשון בפרלמנט. קצת מלוקק מדי הביצוע של מירי לדעתי, ושוב אומר שיש לה קול פשוט מושלם. נקווה לביצוע יותר מלהיב בהופעה. עוד לא הספקת ילשמוע את השאר. שיהיה למירי בהצלחה.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifהביצוע של יעל בפרלמנט

היה פשוט מדהים!! למירי יש קול מושלם וזהו.. אבל בשיר הזה יעל הייתה יותר טובה!

hilali1

New member
יעל היתה טובה כי זה היה בהופעה

אני בטוחה שגם הביצוע של מירי בהופעה יהיה דרמטי לא פחות..

שוב ../images/Emo51.gif

אחח איזה מילים
עכשיו אתה חוזר בחזרה- מעולם לא שמעתי את הביצוע של יעל נחשון כל כך עצוב איך נהיה פתאום קצבי איך הכל מסתדר לי המילים עם הקצב עם הקול של מירי הרי בסך הכל המילים הן על משהו שכמעט כל אחת עוברת (לצערנו או שלא) תודות- אהבתי היא כאילו מדברת מספרת ופחות שרה לקח לי כמה שמיעות כדי להתאהב הוא כל כך שונה בזה שהוא שקט בזה שהיא כמעט לא שרה אלא יותר מדברת אבל אהבתי אני בסך הכל חושבת שאלו שירים שהרבה יוכלו להתחבר אליהם שמדברים לכולם

I מ י ר ב I

New member
חוזר בחזרה...

אני שומעת אותו בלופ כבר איזה שעה.... שמתי לב אבל שהחסירו בסוף 2 בתים... שמתם לב?

ady18

Well-known member
חוזר בחזרה

מדהים ומרגש השיר בדיסק לדעתי

Nimrod121

New member
קניתי את האלבום והנה הדעה שלי.

עכשיו אתה חוזר בחזרה- המילים והלחן עוצמתיים. זה אחד מהשירים האהובים עליי באלבום. אני לא מפסיק לשמוע אותו. אריק עשה עבודה מעולה! שוב תודה- המילים מדהימות, הלחן מרגש והביצוע של מירי פשוט סוחף אותי למקומות אחרים. הוא פשוט כל-כך יפה. תודות- אהבתי את הצורה בה אריק כתב את השיר. הוא הצליח להעביר יפה את הסיפור שהשיר עצמו צריך להעביר, במילים יפות. חוץ-מזה, בכל השירים הללו אהבתי את הביצועים של מירי. יחד עם זאת אני חייב לציין שניכר בשירים שהם ממש הסגנון של אריק. ראשית כל מבחינת המילים וכששומעים גם את המגינה אפשר למצוא איזשהו דמיון לשירים שלו. בקיצור, אהבתי מאוד את שלושת השירים אותם הוא כתב לאלבומה של מירי.

למעלה