אריק השמן

עופר 123

New member
אריק השמן ../images/Emo13.gif

באוניברסיטת תל אביב מתקיים כל שנה פסטיבל SMALLבמה - הצגות תיאטרון של הסטודנטים ובוגרי האוניברסיטה. השנה ראיתי את המודעות על האודישנים והחלטתי לנסות ולהצטרף. באופן מפתיע, התקבלתי, ואני לוקח חלק בהפקה בשם "קפה תיאטרון" - אוסף של סצינות קצרות. אחת הסצינות שבהן אני משתתף בקפה-תאטרון היא מונולוג שנכתב פה בעבר בפורום ועבר הסבה על מנת שיתאים לבמה. הקטע עוסק בבחור בשם אריק שכל חייו נאלץ להתמודד עם היחס החברתי כלפי שמנים, עד שיום אחד קרה מקרה שגרם לאריק לצאת למלחמה. כל ערב בשבוע הקרוב אשחק את "אריק השמן" פעמיים - בשעה 19:00 ובשעה 21:00, ועם קצת מזל הקטע הקצר הזה (5 דקות פחות כמה שניות) הזה יגרום למישהו מהצופים לחשוב קצת על נקודת המבט שלנו. בכל מקרה, אם מישהו ירצה לקפוץ לביקור בפסטיבל - הכניסה חופשית, וצפויות הפתעות
עופר, שמה-זה מתרגש לקראת מחר

בהצלחה עופריקו, שחק אותה ב"ענק"!../images/Emo8.gif

חחחח אהבתי את משחק המילים הזה שלי...
נו טוב, זה העייפות...
כשתיהיה משופשף היטב בעניינים תיידע אותנו, אני אשמח לבוא בכל אופן
, זה בטח הולך ליהיות משעשע... אגב, מה עם לעלות באחת הסצינות את הסיפור "לצבוע את סבתא"? חחחח
אוי זה היה ענק!!! שוב- המון הצלחה, סומכת עליך!

אם ייצא לי להיות באיזור-אני אבוא!

וכל הכבוד על התעוזה. שיהיה המון בהצלחה, ואין לי ספק שתעשה את זה על הצד הטוב ביותר. כל הכבוד
~לינע~

chicka

New member
break a leg ../images/Emo57.gif

בובי, אחרי שראיתי אותך על הבמה, אין לי ספק שזה יגע באנשים. זה קטע חזק... שיהיה בהצלחה ואל תשכח להנות, זה הכי חשוב.
נוגי

עופר / נוגה

אני מזדמנת לשם השבוע וארצה לבוא לראות. תוכלו בבקשה לכוון אותי למקום הספיציפי שבו הבמה מתקיימת ??? תודה דורית

chicka

New member
גם אני אהיה שם מחר בשעה הזו...

תזהי אותי לפי הפונפונים וחצאית המעודדת

דריה27

New member
כל הכבוד על התעוזה ../images/Emo24.gif

שיהיה המון בהצלחה, אני בטוחה שאתה תעשה את זה הכי טוב שאפשר. אני אגיע
דריה.

עופר יקר,

Break a leg או בעברית: שבור רגל
המון בהצלחה ותהנה מכל רגע על הבמה! שהדמות אותה משחק תיגע בכמה שיותר אנשים בקהל. אשתדל להגיע

polegra

New member
קולה כבוד../images/Emo70.gif ../images/Emo50.gif ולא לשכוח

להנות מההופעה :) טלי

למעלה