אריק הקנאי .............!!!

אריק הקנאי .............!!!

שימע'לה לגם מהקפה לגימה אחרונה וגיחך בקול.......על זה שהכלב של מר פוירשטיין נשך אותך בתחת בשעה שרצת את ריצת הבוקר שלך, כולם כבר שמעו אבל ספר,ספר להם על אריק הקנאי........! אתם רואים את הצלקת הגדולה שעל מצחי,שאלתי. את הצלקת הזו ארגן לי אריק,החבר של צילה. היה זה בימים הראשונים שלי בקיבוץ משגב עם שבצפון. נבחרתי על ידי מרכז הדרכה להיות הראשון להתנסות בעבודה החדשה שיועדה לי. הדרכה של בנות המשק החינניות........... מדי יום היה עלי לארגן את בנות המשק,לצאת איתם לטיול בוקר קצר ולאחר מכן לקבצן לחדר גדול ולהנעים להן במשחקי חברה למניהן,וכמו כן לדאוג להן לדבר מאכל. רצו להכשירני כמדריך מחליף. אני זוכר את אריק החבר של צילה,נעמד מעבר לגדר ומציץ במעשי, אריק חשש שמא אני מתעסק עם חברתו היפה ולכן הקפיד לעמוד ולבחון את מעשי. כל מאמצי להסתיר את חיבתי העזה לצילה עלו בתוהו מפני שהחור בגדר היה גדול דיו כדי שאריק יבחין איך מדי פעם אני שולח ידיים אל שדיה של צילה שלו רחמנא לצלן........... גם אני מאוד אהבתי את צילה ,משום ששדיה היו גדולים ונעימים למשוש, לעומת שדיהן של יודית או שלומית, שרונה, דניאלה,ברברה,או אפילו של עליזה הקטנה.......... זה לא שלא אהבתי למשש גם את שדיהן של שאר הבנות,אך מה לעשות וגם אני נמשכתי לשדיה של צילה דווקא? כהרגלו מדי יום,היה נעמד אריק כשעיניו רושפות אש בשעה שנגעתי או סתם טפחתי קלות על ישבנה של צילה. ראיתי בעיניו את אש הנקמה היוקדת שבו. היה רוקע ברגלו בזעם ומסנן קללה עסיסית מבעד לגדר. ויום הנקמה אכן הגיע,וכאן הצבעתי על הצלקת שלי במבוכה קלה,והמשכתי לספר. בוקר אחד יצאתי עם הבנות לטיול בשדה הפורח,כשבדרך אני מרבה לטפוח בעונג על ישבנה של צילה היפה,כשאיני בוחל גם מלהושיט יד אל שדיה הגדולים,באין רואים.......... לא שיערתי עד כמה חמתו של אריק בערה בו ,ולא חשתי שמזה ימים הוא פורץ חור בגדר,כל יום במעט,כדי שגופו יוכל לעבור מבעדו ללא מאמץ. חמתו בערה בו משום שגם חבריו החלו מלחשים מאחורי גבו שחברתו מצמיחה לו קרניים. עוד אני מתענג על ישבנה של צילה,שמעתי רחש קל וחשתי שהאדמה תחת רגלי רועדת.......היה זה אריק שהגיח במרוצה והחל לרדוף אחרי במטרה להכותני. פתחתי במנוסה שלא הייתה מביישת אצן אולימפי,ברחתי אל השדה שמעבר לגדר הגדולה,כשמאחורי אני שומע את נשיפותיו הכבדות של אריק שהלך וסגר בצעדיו האימתניים את המרחק ביננו. נפלתי אפיים ארצה ומכנסי נשמטו להם וכל ישבני נגלה בהדרו לעיניו של אריק שעט על המציאה כמוצא שלל רב,והחל לבעוט ולרמוס בעוז את ישבני העדין....... אריק!! תעזוב בחייך......אני נשבע לך שאני רק מתלוצץ,הרי אתה רואה שאני מרבה לטפוח על ישבני כל הבנות ,ולא רק על ישבנה של צילה שלך.........בחיי שזו פעם אחרונה......די ,די אריק .......!! הוא שב וגלגל אותי על העשב כאילו הייתי חבילת חציר מצוייה. הוא לא הרפה,והמשיך לדרוך עלי עם רגליו ולסטור על פני תוך שהוא פולט ריר כבד מפיו......פחד אלוהים נפל עלי,ועוד לפני שהתעלפתי אריק דרך בגסות על מצחי ברגלו המסוקסת, העשויה ללא חת. עכשיו אתם מבינים מאיפה הצלקת שעל מצחי,שאלתי. מה, זהו? אז מה מצחיק פה שימע'לה , נו,הסתכל עלי שימע'לה בתימהון..... אהה, אמרתי,כן כן,שכחתי לספר לכם שאריק זה, היה השור הגאה של הרפת בקיבוץ......... שימש כפר הרבעה ראשי,ומה לעשות והוא לא הבין שאני חייב לנקות את עטיניה של צילה לפני החליבה............???

חחחחח קונןןןןן

מזל שסיפרת שאריק הוא פר הרבעה. ואני כבר דימיינתי לעצמי את כל אותן הבנות שציינת קודם שאת שדיהן מיששת חחחחחחחחח

חחחחחחח../images/Emo80.gif

ואני כבר דמיינתי לי וחשבתי לי!!! חחחחח ככה קוננילה מתחיל עם צילות?? הא!!!
ואני לתומי תמיד חשבתי שקוראים להן רוחמה לא יודעת למה רק טוב!!!

פנינת וגחלולה..............!

חחחחחחחחחחחח,למען האמת ,בין יתר שמות הפרות השמנות היו גם שמותיכן,חחחחחח..... ולא הוספתי אתכן מפני שהשמות שלכן לא אופיניים לפרות. אל דאגה,גם יומכן יגיע. זה יהיה משהו עם מחראות וכאלה......חחחחחח

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום תקוות גדולות במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

למעלה