אריק ברמן המדהים!!

supershir

New member
אני מצהירה בזאת...

שאני מאוהבת באריק ברמן! והוא לא יוצא לי מהראש. ואני מרגישה כמו ילדה בכיתה ד'! אני מאוהבת בו. וזהו :)

I מ י ר ב I

New member
שיר היקרה,

כרגע נכנסת לתור ארוך,המספר שלך הוא-3056336547411458966. עד שיגיע תורך את מוזמנת להישאר איתנו בפורום. בקיצר-ברוכה הבאה

supershir

New member
מירב, :)

1. כל כך צחקתי מההודעה שלך, חחחחחחחחח את גאון :) 2. לידיעתך אני לא כל כך חדשה פה. אני כבר בפורום מאז שהיתה תחרות על קבלת הסינגל מה עוד ביקשת. ולא, לא ניצחתי בתחרות :] אני פשוט לא מגיבה פה הרבה, אבל קוראת בערך 200 פעמים ביום. 3. אני מרגישה כל כך מטומטמת להגיב בפורום שלו, את לא מאמינה. כאילו, רק מעריצות בנות 4 עושות את זה. ואני כבר כלכך עברתי את זה. חוץ מזה, שיש פה המון בנות שנראות לי מאוד קטנות, גם המון שגיאות כתיב ואני לא אוהבת. (אני בטח נשמעת ממש סנובית, אבל אני לא, באמת:) ) 4. את לא יודעת כמה דברים עשיתי כדי להגיע אליו, אני חושבת שאני יודעת אפילו איפה הוא גר, אני די בטוחה. אין, אני פשוט מאוהבת בו, למרות שאי אפשר לאהוב מישהו שבחיים לא ראית. בכל מקרה, רשמתי כבר די הרבה, אולי אתחיל להגיב פה מדי פעם, רק כי את נשמעת לי בחורה לעניין עם חוש הומור מעולה. שיר.

I מ י ר ב I

New member
תודה רבה!!

1.תודה. 2.אני מקווה שיהיו עוד תחרויות,את מוזמנת להשאר ולהשתתף. 3.אני בת 28,אם זה יעודד אותך. 4.לא צריך לעשות כ"כ הרבה דברים כדי להגיע לאריק,פשוט בואי להופעה.מיותר ללכת אליו הביתה. ושוב-את מוזמנת להשאר,שוב תודה!!!

supershir

New member
28,

אוקי, אז אני 9 שנים פחות ממך. אם זה מנחם? לא יודעת. את כזה, נחשבת מעריצה שלו? או שאת חברה טובה שלו? בקשר לסעיף 4, חחחחחח אני לא באמת אלך אליו הביתה, עדיין לא פסיכית. הייתי בשתי הופעות עד עכשיו, רק בשתי הופעות, כנראה אבוא גם להופעת צהריים. אבל את לא מבינה, יש לי שגעון כזה, שאסור לי ללכת לדבר איתו אחרי הופעות, כי אז אני אהיה מעריצה כביכול, ואני לא רוצה שיראה אותי כמעריצה! :) חייבת להיות דרך להגיע אליו, impossible is nothing, כמו שאומרים. את ממש נחמדה אבל, שוב. ובטח שאשאר בפורום, מעולם לא עזבתי :)

I מ י ר ב I

New member
גם אני באה לזאפה,תבואי-יהיה כיף.

אני מאוד אוהבת את המוסיקה של אריק והיא באמת משהו שונה שלא שמעתי מזמן וזה תפס אותי. אני לא חברה טובה שלו אני בדיוק כמו כל אחד ואחת בפורום הזה. אני לא כ"כ מבינה, למה התכוונת שאת רוצה להגיע אליו?

supershir

New member
מירב, את מעירה בי את הצורך לדבר :)

התכוונתי, שלא בא לי כלכך להיות עוד אחת ממליוני המעריצות שהוא רואה אחרי הופעות ושניה אחרי זה לא זוכר אותן. זה הכל. וכן, גם לי ממש לא מתאים לאהוב את המוסיקה שלו. אני אוהבת אמנים כמו גבע אלון, ג'ירפות, יוני רכטר. לא יודעת, אריק לא ממש הסטייל שלי. אבל הוא פשוט מקסים, ו..לא יודעת, שמעתי גם המון תגובות לא טובות עליו וזה פשוט זרק אותי, אני ממש אוהבת אותו. הוא משהו מיוחד. כרגע הדרך היחידה שלי, אממ.. איך אנסח את זה, אולי.. להרגיש אותו איכשהו, היא דרך המוסיקה שלו. לכן אני יודעת כל מילה וכל פסיק בשירים שלו. כולל הלחנים והעיבודים השונים. גם הייתי בשירימון השנה, והיה ממש נחמד, הזכיר לי את אריק. וזהו, כיף לי לשמוע אותו פשוט. תודה על ההקשבה שלך :) ד'א, איך בגיל 28 יש לך זמן להתעסק עם פורומים וכל שאר דברי 'אריק ברמן' למניהם?

I מ י ר ב I

New member
אני שמחה שאני גורמת לך לצטט שורות של אריק

כמו שאמרתי לך,את מוזמנת להשאר פה ולדבר תמיד... שרוצים,יש זמן להכל

keren1 האחת

New member
אריק ברמן המדהים!!

אני חושבת שאריק ברמן הוא אחד היוצרים היותר ראויים להערכה שצמחו בארצנו בשנים האחרונות . קולו המדהים מצליח לרגש. השירים שלו עם קצב, מצחיקים,משעשעים,ובנוסף אריק מצליח לשלב את הידע שלו בהם כמו למשל בשיר המקסים "אהבה באור וצל". אריק, במקרה אם אתה רואה הודעה זו, רציתי לומר לך שאתה אחד האנשים המוכשרים בארצנו. תמשיך להיות כזה מדהים ומוכשר עם שירים מופלאים. אתה האחד אריק!!

למעלה