אריק בנאדו

• פותח הנושא SiC
  • פורסם בתאריך

SiC

New member
אריק בנאדו

לא כואב לכם לראות איך מתעללים בבלם הזה אחרי כל מה שנתן למכבי חיפה? לא מתאים להנהלה שנחשבת להיות "אירופה" להתנהג ככה לסמל שלהם ולקפטן כבר הרבה שנים רק כדי לחסוך עוד איזה 50 אלף דולר...

Megaslash

New member
מצד אחד מדובר בשחקן שנתן הרבה

למכבי חיפה... אבל מצד שני, מה שאתה מבקש בעצם זה יחס מועדף - שזה הכי לא "אירופה". לפי דעתי, מכבי חיפה נהגה נכון. עד כמה שידוע לי, בנאדו ביקש העלאה בשכר פעם אחת, ובמכבי חיפה נענו בחיוב לבקשתו, וגם הסבירו לו שמעמדו לא נפגע. לאחר מכן, הוא ביקש עוד העלאה בשכר ורק אז מכבי חיפה סירבה. ובנאדו, במקום להתנהג במקצועיות ולדרוש העברה לקבוצה אחרת, פשוט הפסיק לבוא לאימונים ואחר מכן, גם לא בא לוועדת המשמעת שלו. אם מכבי חיפה היו מעלימים עין מכל זה, זה היה הכי "שכונה" שיש וממש לא "אירופה".

SiC

New member
אני לא הבנתי את זה ככה

אני הבנתי שבמשך שתי העונות הקודמות קיצצו לו במשכורת וכשהוא ראה שמחתימים שחקנים חדשים במשכורות מפוצצות הוא ביקש העלאה. בהתחלה סירבו לו ואז הסכימו אבל הציעו לו נמוך מדי למה שהוא רצה (וזה לא שהוא רצה איזה חצי מיליון לעונה כמו גרשון... בסה"כ 110 אלף דולר...) איך שהוא התנהג זה גם כן לא מתאים ושכונתי אני מסכים, אבל המצב לא היה צריך להגיע לזה בכלל

שילך קיבינימט

בייחד עם ברקוביץ. עם כל הותק שלו עדיין אסור לו להחרים אימונים. שחקנים בארץ תמיד היו מפונקים, כמה שנותנים להם הם תמיד רוצים עוד. אם אריק רוצה לעזוב יש דרך לעשות את זה. חוץ מזה כבר לא צריך אותו, דקל קינן יחליף אותו ויהיה אפילו יותר טוב ממנו.

TomZiZi

New member
איפה המקצועיות של בנאדו?!?

אם בנדאו מצפה למקצועיות, שיבין שאם הוא חותם על חוזה עם מכבי חיפה, ואחרי שבוע 'פתאום בא לו' לעבור לנתניה זה פשוט לא עובד ככה. הוא לא בשוּק! ואם השיטה שלו היא להחרים אימונים- מחאה שממש לא מתאימה לקפטן הקבוצה, אז שישב, שיעלה חלודה מצידי. גועל נפש.

SiC

New member
בהחלט חוסר מקצעויות

אבל אפשר גם להבין אותו... להחתים את מליקסון שחקן שלא עשה כלום בכדורגל שלנו, מפוצץ כשרון אבל כל עונה נחשב כאכזבה קלה, על חוזר יקר ולריב עם בנאדו שנתן המון לחיפה על 10 אלף דולר זה מעליב וכולכם הייתם נעלבים גם כן אם הייתם במקומו כי פשוט ככה לא מתנהגים.

למעלה