אריק בלב המדינה

היה ראיון ממש טוב!

הוא סיפר על אודי קראוס
הוא דיבר הרבה על אמא שלו..רואים איך הוא אוהב אותה! חמוד! הקלטתי את הראיון אבל משום מה המחשב החליט להיסגר באמצע אז כל ההתחלה נמחקה.. אבל לפחות יש חלקים..אז אם אפחד אחר לא הקליט אני אעלה את מה שיש לי עוד מעט.. היה ראיון ממש טוב! חמוד אריק

I מ י ר ב I

New member
אני כמובן לא שמעתי...

תודה לכולם שעדכנו אותי,אבל הייתי בדרך חזרה הביתה מהעבודה. אני אשמח אם תעלי מה שהקלטת...

1shiran1

New member
כעע היה לו ראיון ממש טוב!

הוא יצא מצחיק והתראיין ממש טוב.. יש לו תשובות לעניין :) אין מה לדבר, הבנאדם מלך !!

ady18

Well-known member
כן ראיון מיוחד

הספיקו את כול השירים על הסיפור שמאחורי השיר אם היה לזה סיכוי ואם הוא רוצה כבר ילד והוא ענה בהכי כנות שיש ממש מדהים הוא מראין מצוין ולא כול הזמן ההשוואות ושזה הוא שובינסיט וכול זה שכבר נמאס והכי חמוד שהמראין בסוף אומר לו שמסיים בשיר זה לא שאני אור אז מסיים במיילים אני מקווה שלא תבוא מישהי ממקום חשוך והפוך ורק שתבוא ממקום טוב ולא תהיה רק משהו חולף זה מה שאני מאחל לך ואריק אומר "ממש נהנתי איזה יופי שאתה עם דפים ממש הכנת עלי דברים והשקעת" והוא שאל מה היה רוצה אם הוא לא היה זמר אז ארכיטקיט ועל השיתוף מיוחד לבין משה לוי ואיחך נבנית עבודה על אלבום שזה לא קל להעביר את התחושות לדיסק לעומת הופעה וממש אחד מהראיונות היותר טובים ממש היה שווה לשמוע

perrinat

New member
שמעתי משעה 3 בערך

הייתי ברדיו ופתאום שמעתי את בין אלון לאזרכת והתלהבתי ששמים אותו ברדיו, אח"כ הבנתי שאריק בתוכנית שמוקדשת לו.

למעלה