ארינה יקרה ...

מלאני

New member
ארינה יקרה ...

שלום לך ארינה ! מה שלומך יקירתי...?מזמן לא ביקרתי כאן..
אני בקושי מצליחה להתקרב למחשב אחרי כל עבודות הבית...הבעל..הילדים... יקירתי,לפני מספר ימים פרסתי לעצמי קלפים ע"פ הפריסה הקלטית: השאלה היתה:האם נעזוב במהלך השנה הקרובה את בלגיה?(והאם זה יהיה טוב עבורי?). להלן הפריסה שיצאה: 1.ארבע חרבות 2.מלך חרבות 3.הכח 4.תשע מטבעות 5.שמונה גביעים 6.שש חרבות 7.שמונה מטות 8.חמש חרבות 9.שש מטות 10.נסיך מטבעות הפרוש לפריסה דיי ברור לי למעט הקלף שיצא אחרון לא ממש הבנתי כיצד לפרש אותו... אשמח להעזר בנסיונך העשיר ולשמוע את חוות דעתך על הפריסה בכלל ועל הקלף האחרון בפרט. תודה מראש יקירתי (אגב,מרדכי ביקש ממני למסור לך לבדוק את צ´אקרת הלב אצלך... וכמובן למסור לך ד"ש חמה) אור ואהבה בשפע... מלאני

ארינה

New member
היי מלאני

מה שלומך? באמת לא ראיתי אותך פה הרבה זמן. לפי מה שאני רואה כן יש עזיבה שתהיה די בקרוב, וזה לפי הקלפים שלך. לגבי הקלף של נסיך המטבעות, שבעצם זה נראה שאת מפספסת משהו, או שאת מסתכלת על דברים בצורה לא נכונה. אני הרשיתי לעצמי לשאול את השאלה והתשובה שקיבלתי היא שיש מחשבות ותכנונים לעזיבה, אך יש דחייה בגלל מאבקים בעבודה שכנראה לא שלך אלא של בעלך. את לא כל כך שלמה עם ההחלטות שנעשות. ייתכן והעיכוב יהיה שתעזבו את בלגיה עוד שנה וחצי ולא בשנה הקרובה. מקווה שעזרתי לך. מיסרי למורדכי תודה רבה, אני קצת הפוכה בזמן האחרון אז אני יודעת מה קורה אצלי בצ´אקרות וזה כבר בטיפול. תודה רבה רבה ודרישת שלום ארינה

מלאני

New member
ארינה יקרה...

שבת שלום,ארינה חביבה... ראשית תודה לך על התשובה ועל הרצון הטוב (פריסה נוספת,משלך...)! העניין הוא בדיוק בנוגע לקלף האחרון שיצא לי בפריסה-נסיך מטבעות...לגביו ממש כתבתי לך כי הוא לא ברור לי...(
) ועכשיו אני חושבת שבכלל אני מבולבלת...מה בדיוק אני מפספסת(לדעתך)??? על מה(לדעתך) אני מסתכלת בצורה לא נכונה??? נסי להאיר לי יותר את הדרך,ארינה יקרה,בבקשה. אני ממש לא מתלהבת להישאר כאן ואולי בעזרתך אני אסתכל על הדברים בצורה אחרת-שתעזור לי לשמור על שלווה(...אם אפשר). אני כן רוצה לחזור לארץ אבל אני מלאה בחששות...מצב בטחוני,מסגרת הלימודים של הבנות,העבודה של הבעל...ואני.(כן,בסוף אני שמה את עצמי)
אני ממש אובדת עצות.. נסי בבקשה לומר לי(כשיהיה לך זמן יקירה)מה אני מפספסת...??? כמובן-רק אחרי יום שבת... בינתיים אמתין לתשובתך בסבלנות ו...בתודה מראש
שבת שלום ומבורך שפע אור ואהבה מלאני

ארינה

New member
מלאני היקרה, ענית לעצמך על התשובה

את מסתכלת על התפל ולא על העיקר, העיקר פה הוא החזרה לארץ לשורשים. התפל הוא המצב הבטחוני, הלימודים, העבודה. מצב בטחוני יש בכל העולם. לימודים-מחליפים בית ספר, ועבודה אפשר למצוא. מקווה שפתרתי לך את הבעיה ארינה

מלאני

New member
היי ארינה ....

ערב טוב לך יקירתי ממש לא נעים לי...ניסיתי כבר כמה פעמים להעביר לך הודעה בה אני מביע את תודתי ופשוט אני לא מבינה מה קרה למחשב שלי... בכל מקרה אם זה סוף סוף יצליח לי אז אני ממש מודה לך,מתוקה,על העזרה ועל הרצון הטוב... ובהזדמנות זו חג חנוכה שמח שפע אור ואהבה מלאני

למעלה