אריחי רצפה ורובה

ringol

New member
אריחי רצפה ורובה

יש לנו אריחים לבנים עם רובה לבן ביניהם, אך למרות שמנקים באופן קבוע - הרובה הופך לאפור.
באיזה חומר ניתן לנקות את הרובה, מבלי לפגוע באריחי הקרמיקה?

למישהו יש עצה?

אוצה

New member
לדלל מים וחומץ (1:1)

לשפשף את הרובה עם מברשת שיניים.
השחור ירד.
בעיקרון- הרובה תמשיך להתלכלך.

ringol

New member
האם יש חומר מניעה כמו סילר או משהו דומה?

הרצפה כל כך יפה, וחבל שהרובה האפור יעיב את יופיה...
ובינתיים - תודה עבור ההצעה הזו.

אוצה

New member
לא יודעת לגבי סילר לרובה

הייתי מתייעצת עם איש מקצוע שיראה מה שי לך בדיוק בבית.
אני יודעת שהורי שמו סילר על אריחי אבן, אחרי ניקוי בחומצה, אז אני מניחה שבטח יש סילר לרובה.
תתייעצי עם איש מקוצוע אל תסתמכי על עצות באינטרנט.

אמא שלי שואבת לפני כל שטיפה, ומחליפה מים כמה פעמים במהלך

השטיפה,
פעם בכמה חודשים אין ברירה, יורדים על 4 ומשפשפים - עם ספוג פלא, למשל. אחרי טיפול כזה וכששואבים לפני, הרובה אצל אמא שלי כמו חדשה.
&nbsp
יש רובה שלא סופגת לכלוך (אפוקסית, אולי), אפשר לברר עם בעל מקצוע (רצף עם המלצות) אם אפשרה ליישם אותה על הרובה הקיימת.

a wild rose

New member
נצל"ש - כתמי רטיבות על התקרה

בעקבות חדירת מים מהתקרה נוצרו כתמים שחורים על התקרה בחדר האמבטיה. לא נראה לי שמדובר בעובש. אין לי מושג איך לנקות אותם - הם ממוקמים ממש מעל האמבטיה, אז אין לי אפשרות להגיע לשם עם סולם (בעיית יציבות). כתמים דומים שהיו במקומות נמוכים יותר ניקיתי עם ספוגית הקסם ומגבונים, אבל כאן אין לי איך להגיע. יש למישהו רעיון יצירתי? המציאו אולי מתקן מתכוונן שמתאים למצבים כאלו?
&nbsp

אוצה

New member
די פשוט.

קודם כל זה כן עובש. פטריה.
אם יש לך אפשרות- לקחת אקונומיקה (כלור) ולשים בשפריצר- להשפריץ (לשים משקפי מגן שלא יכנס לעינים ולהזהר משפריץ על הבגדים/ מגבות באמבטיה).
אם זה רחוק ממך- הטבילי מטלית באקונומיקה, לפפי על מגב ועם המקל של המגב תעברי על הקיר כך שהכתם יהיה ספוג באקונומיקה. אחרי כמה שעות זה יתייבש וייעלם. לפעמים צריך לעבור על זה שוב אם לא ניקית ו"הרטבת" את כל הכתם.
בהצלחה.

a wild rose

New member
תודה רבה

עם שפריצר יהיה בעייתי להגיע, מדובר על התקרה באזור שמעל האמבטיה. אנסה עם המגב.

למעלה