אריחים מצוירים

טלטוש

New member
אריחים מצוירים

בעבר היתה קיימת חנות בשם טינטן שמכרה אריחים מצוירים. התקשרתי לשם היום ומסתבר שהם סגרו (לא יכלו לחכות עד שאסיים את בניית הבית? בכל אופן מישהו מכיר חנות לאריחים מצוירים במחירים נורמליים? אני צריכה אריחים המתאימים לחדר אמבטיה לילדים, זאת אומרת עם צבעים חזקים ומוטיבים ילדותיים (כבר קבלתי הצעה של 3,000 ש"ח למ"ר - מחיר מופרח לכל הדעות)

איריסג

New member
אני הספקתי לקנות לפני שהם סגרו....

נסי לעשות חיפוש בגוגל אחרי אריחים מצויירים - עלו לי שם כמה תוצאות מעניינות. מעבר לזה - יש את הסטודיו של רוחמה שרון בפתח תקווה. שווה לעבור אצלה.

טלטוש

New member
מצאתי כמה תוצאות מעניינות

האחת בקשה ממני 3,000 ש"ח למ"ר נראה "קצת" יותר מדי עבורי - למרות שזה בהחלט הכיוון שלי. כל השאר אכן עושים אריחים מצוירים אבל משום מה אין לזה את הזוהר של טינטין. האם לרוחמה שרון יש גם בסגנון הזה? כי באתר שלה לא ראיתי דוגמאות. אין לי בעיה גם עם אריחים מצוירים מתועשים (לא מחפשת מקוריות) הם גם יותר זולים. הייתי באור באבן קנינו משם "שטיח" - אבל גם הצבעוניים שבהם לא מזכירים את טינטין וחבל. האם מישהו יודע היכן ייצרו את האריחים שלהם?

איריסג

New member
טינטן ייצרו את האריחים שלהם בעצמם

בחנות... תאמיני או לא... אני יודעת כי א. הייתי בחנות - ובכניסה לחנות עמד התנור שלהם וב. כי אחת המוכרות, שגם היתה מציירת את האריחים - היא חברה שלי. 3000 ש"ח למ"ר - זה מופרע. טינטן, על אריחים בעבודת יד, לקחו 70 ש"ח (מחיר מלא) לאריח של 20 על 20 ס"מ. משמע למ"ר זה היה יוצא 1750 ש"ח. ומ"ר זה המון אריחים - זה 25 אריחים גדולים - לרוב השטיחים שלהם לאמבטיה (נניח כמו משהו שאני קניתי) היו 40 ס"מ על מ"ר - משמע - 10 אריחים. ולשדרג פלאים מראה של אמבטיה ב 700 ש"ח - זה כבר ממש שווה בעיני. האתר של רוחמה שרון מאד לא משקף את מה שיש אצלה. חייבים ללכת לשם. זה ממש לונה פארק!!! יש שם הכל!

טלטוש

New member
700 שקל זה כבר שפוי..

טוב כנראה צריך לקפוץ לרוחמה שרון הבעיה שאני חוזרת לעבוד ביום ראשון אחרי חודש של חופשה מאולצת (בן שהיה מאושפז 10 ימים בבית חולים) שהשאירה לי קצת זמן לחפש קרמיקות.

נחלולית

New member
אנ זכרי כי ילדים גדלים מהר...

ולכן מה שנראה מקסים היום יהפוך בעינהם ל"של ילדים קטנים" לכן אני במקלחת ילדים הייתי נותנת את הטאצ' הילדותי באביזרים, שאותם אין בעיה להחליף.

איריסג

New member
לא חייבים משהו ממש ילדותי

לא עושים שם הולי הובי... יש דברים (כמו שהיו לטינטן) שהם מאד מתוקים - אבל מתאימים גם לאמבטיות של גדולים. אני למשל קניתי שם כמה "שטיחי" אריחים - שעוד לא החלטתי איפה כל אחד מהם ימוקם.

רשר

Well-known member
מנהל
אולי תצירי בעצמך?

קורס קצר, חומרים זולים, ניתן לצייר על כל מרצפת שתרצי, במקום ניתן לשרוף במחיר סביר, לא חייבים את כל השטח, מספיק קישוט, בצילום מטבח שצויר בבית בצבע שנקנה במקום ונשרף אצלם,

טלטוש

New member
אני מאותגרת גרפית

או בקיצור חסרת כשרון מינימלי לציור.

edgaromer

New member
סיגל לשמן גבעון בזכרון יעקב

מחירים שפויים עבודה נהדרת. כבר בית שני שלנו איתה. בהצלחה

מקווה26

New member
יש סטודיו

באניעם בגולן עם אריחים מצוירים מדהימים http://www.aniam.org.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=130088&depart_id=19925

למעלה