אריזה משפחתית, 1+1

Forum User

New member
אריזה משפחתית, 1+1

אחרי הפסקה מתודית (גל בישולים ביתיים) יצא לנו לאכול עם הילדים "בחוץ" גם בשבת וגם בראשון, והרי ממצאינו. פרק ראשון: שבת בצהריים, ולרי בתחנת "פז חופית" במחלף ינאי (קומה שניה, מעל למפלס התחנה, לא מרגישים בתחנת דלק ב-כ-ל-ל). המשתתפים: 4 מבוגרים ו-4 ילדים מתחת לגיל 9, בדרגות שונות של סבלנות ורעב, ששרדו פורימון בקרבת מקום. (התירוץ: בקויה לא היה מקום עד ארבע וחצי (!)) בשעה שתיים וחצי, קצת אחרי הלחץ של אחת וחצי-שתיים, כבר היו כמה שולחנות פנויים אבל עדיין הורגש הלחץ של שבת-בצהריים. כל המנות שהוזמנו (כנפי עוף, לינגוויני פירות ים, קלמרי, קטפיש אנד צ'יפס, אנטריקוט, פרגית בגריל, סלט ולרי ומנת ילדים של פסטה ברוטב עגבניות) היו טעימות למדי ונאכלו עד תום (בכ"ז, שמונה סביב שולחן
...) אף מנה לא היתה יוצאת דופן, אולם המחירים סבירים ביותר והמנות נדיבות
מים צוננים הוגשו בקנקנים שמולאו ביעילות כשהתרוקנו.
שהוזמנה הגיעה תוססת וקרה מאוד. בערב היה המזמין מתבאס מכ"כ הרבה גזים בכוס, אבל בצהריים זה עבר בכיף
החריקות המועטות (פירה שהגיע במקום צ'יפס שהוזמן, מנה שהגיעה 10 דקות אחרי כל השאר) ניתנות לייחוס למגבלות השעה וקהל, והן טופלו בזריזות ובחיוך. התפריט לא מכיל גדולות ונצורות, ולא הייתי באה לפה במיוחד, או בערב, אבל לארוחת צהריים על הדרך (15% הנחה על התפריט בעסקיות א'-ה'), או למקומיים, וגם לארוחת ערב עם ילדים - זו בחירה הגיונית ביותר. (אדגיש כי, כמקומיים, ביקרנו במסעדה פעם-פעמיים כשנפתחה ולא התלהבנו. בעקבות הביקור הנוכחי סביר שנבוא שוב.) קב"א
בגלידריה "ארלקינו", במפלס משאבות הדלק, היה נחמד מאוד אף הוא.
פרק שני ואחרון: ראשון אחה"צ, שניה אחרי השקיעה, צרוף נסיבות תמוה מכנס שני הורים ושני ילדים בהרצליה וכמובן ששמים פעמינו לטרסה (ננה f - שוב
). פס אדום של שאריות שקיעה מקשט את הרווח בין השמיים לבין הים, ובדרך למסעדה אנחנו צופים בשחקני הטניס ואני שמחה לגלות שהשירותים שופצו מאז ביקורי האחרון, והם עכשיו מאוד נעימים ונקיים
הילדים מאוכזבים לגלות שהשניצל בו חשקו נעדר מן התפריט (למה? מה כ"כ אקזוטי בשניצל?) ואחרי משבר קצר (שכמעט שולח אותנו למחוזות זוזוברה) מתנחמים כ"א בנתח של חזה עוף בגריל עם צ'יפס (וכדור גלידה לקינוח - 32 ש"ח ל"ארוחת ילדים"). העוף עשוי במדוייק, עסיסי וטעים; הצ'יפס, מדגם הגפרורים, טריים מאוד. באופן כללי מנה מוצלחת שנותנת כבוד לסועד הצעיר
ההורים מנשנשים פוקצ'ה שמוגשת עם טפנד וטחינה לטבילה (15 ש"ח), סלט אנדיב
מצטיין (20 ש"ח), וקרפצ'יו
נפלא (20 ש"ח) - כולם מהתפריט המוזל של ראשון בערב, כולם טעימים ונדיבים. עם שתי כוסות מיצלימון (שמתומחרות ב-13 ש"ח האחת) מגיע החשבון ל-145 ש"ח משתלמים ביותר. השירות אגב, קצת פחות מוקפד מהאוכל - יש מקום לשיפור.
חגשמח!

ננה f

New member
נו נחת עשית לי. ממש נחת -:)

מעצבן לגבי השירות. מה בדיוק היה? אני אוהבת את המקום בכל שעה משעות היום והתפריט יש לו קסם משלו.

Forum User

New member
הרבה קסם למקום ולתפריט, בהחלט

השירות היה סתם סתמי. מלצרית שלוותה בעוד אחת, כמו צל, ואח"כ היתה עסוקה עם שולחן אחר ומלצר אחר טיפל בנו. ישבנו בשולחן הקרוב ביותר לבר ממנו מוציאים את המנות, ובכל פעם נשמעו משם שאלות "למי מנת הילדים הזו?" "למי הגלידה?" - לא לעניין. היתה גם שערה על אחד מכדורי הגלידה, שמיד שוגר בחזרה למטבח, ולא ממש היתה התנצלות, סתם "אז אני אביא לכם אחד אחר" מהמלצר. נכון שזו לא "אשמת" המלצר שיש שערה על המנה, אבל זה כן תפקידו להתנצל בשם המטבח. ועדיין נחזור, כי המקום שווה.

האם לננה f יש אינטרסים בטרסה ?

האם לננה f יש אינטרסים בטרסה ? או אולי זו המסעדה היחידה שהיא מכירה / מפרגנת (מחק את המיותר). כל היום: טרסה, טרסה, טרסה .....

ננה f

New member
לא.לננהf אין כאלה למרבה הצער.מי אתה

ומדוע הניק החדש דנדש? בדוי?יח"צן? ממש לא. אני שמחה כשאני יכולה לדווח על מסעדה באיזור המשלבת את כל המרכיבים כשרמתם סבירה+ ולעיתים יותר מ+. למשל, קח את רוקה - האוכל ירוד, השירות קלוקל, הנוף נהדר. קח את אודיאון- האוכל בסדר, השירות בינוני+, הנוף והמיקום בינוני( אם כי שאפו להם על החניה הפרטית) והניקיון בינוני מינוס, אם להמעיט. קח למשל את סבסטיאן - עיצוב יופי, מיקום ככה, חניה ניסבלת אוכל שלאחרונה זיפזפ לי מאוד בין ט"מ לרע, פעם אהבתי יותר, שירות לא משהו (כולל של מנהלי משמרת). אני מניחה שאוכל לסקור ככה את כל מתחם פיתוח. אין בנמצא בפיתוח מסעדה אחת, בוודאי שלא על החוף/מרינה, שבה המרכיבים כל כך מאוזנים ואפשר להוסיף לה בונוס של הנוף, הרומנטיות, אפילו פנגיאה הדגולה,הנוף בה ...פשוט לא נמצא, והיא לא רומנטית אלא אם כן מחשיבים הצצה לסופר בסירים כאינטימיות.-:) אז סליחה. אם התכוונת לנגח בי שיערב לך. אם אתה יחצ"ן או מטעם קלוקל אחר כאן, והתכוונת להוריד בערך ההמלצה שלי, יצאת בהפסד. גם נמוך, גם פירטתי למה ומדוע טרסה ראויה לכל שבח שלי, לעומת כל מה שזז מסביב. אגב, וממש לא באותה הקטגוריה כלל,גם ברוקוס החדשה ממול בדקתי, איפה שהיתה האגווה על הים, וממש לא התרשמתי. הנוף יופי, האקוסטיקה גרועה, האוכל היה בינוני, הפיצה הדקיקה עולה 40ש"ח לאישית שזה לא ממש זול.

גסטרו

New member
תודה ננה שבדקת לי את רוקוס - חסכת

לי ! הפרסומות שלהם כל כך מפתות...וסבסטיאן נוסף לכל מה שמנית לעיל גם מושיבים את הלא מעשנים במעבר בכניסה למסעדה- בושה ! מסכימה עם כל מה שכתבת על טרסה !

ננה f

New member
זה לא שהם רעים או גרועים

אבל אם כבר מגיעים עד לשם... את כבר יודעת מה אומר הרי... העיסקיות שלהם ברוקוס משתלמות. הנוף לים בסדר, ככה שאם באים עם נוער זה בהחלט בסדר, ואז זה דווקא טוב עם הפיצה. אוכל טוב יש ממול בצד השני של הכביש בדיוק, וגם הים קרוב יותר.

smartblonda

New member
../images/Emo45.gif ננה הטרסה הינה אופציה מצויינת

ואיכותית,מכל בחינה (הנוף,האוירה,העיצוב וכמובן האוכל) לכל ארוחה בכל שעות היום,החל מא.בוקר וכלה בארוחת ערב מושקעת וטעימה(שרימפסים בחמאת עגבניות,לדוגמא
) את רוקוס החדשה עדיין לא דגמנו ,ולפי ביקורתך ,כפי הניראה שגם לא נידגום. ולגבי המכשפה ,יש לי רעיון ,מיזו יכולה להיות

meravbr

New member
../images/Emo43.gif אני מבקשת להמנע ממתקפות

אישיות. הודעות נוספות כאלו ימחקו.

mars4

New member
הגיע הזמן ללכת לטרסה הזו...

נשמע אחלה! שמעתי שבשישי בבוקר יש בופה בופה.

ננה f

New member
לדעתי זה היה אי אז בימים. בזמנו של

ה"שטייניץ". לדעתי כרגע בשישי בבוקר גם ככה עסוק עד כדי הזמנת מקום ו... א.ב. לא רעה בכלל לחמים מענגים. איפשהו חשבתי שכתבתי ביקורת. אני בכזה איחור בכתיבתן שהספקנו גם יום א' מענג מאוד עת ערב ממש עם השקיעה ומן הסתם אבקר שם שוב לפני שאמצא זמן לכתוב את הביקורות ...

Forum User

New member
לא יודעת, לא חובבת בופאים אנוכי

תן לי מנה-שתיים מוקפדות וכוס יין נחמדה או פלגרינו צונן ליד - ודי לי. אבל באמת הגיע הזמן.

meravbr

New member
נשמע נחמד מאד בטרסה,

מקווה לנסות בקיץ... מישהי יודעת איך ארוחות הבוקר שם?

ארוחת הבוקר סטנדרטית לגמרי.

דה יוז'ואל, חביתה/שקשוקה, כמה סלטים משעממים וסלט פירות לא ממש קשור (שמגיע לפני הביצים). עדיף לבוא בצהריים/אחה"צ. המיקום עולה על רמת האוכל פי כמה וכמה, אבל נחמד לנשנש שם ראשונות, בייחוד ביום שמש אביבי. ההתלהבות מהאוכל כאן קצת מוגזמת לטעמי וללא המיקום המדהים לא הייתה שום סיבה לבוא במיוחד, אבל אי אפשר לקחת את הים מהמסעדה.

ננה f

New member
מסכימה כי מה יש בא.ב. מלהיב באמת?

א.ב זה דבר משעמם ביותר בדרך כלל. שם היא היתה טובה וטרייה מאוד, הלחמים מצויינים (עשויים במקום לדעתי) הסתפקנו בא.ב. של יחיד , לשנינו והיה מקסים מול הים (הוספנו קפה). ולגבי שאר היום: היו גם מנות טובות+. רובן נעו מסביב לטובות. השילוב כמו שאמרתי, בעיני,מנצח, במשוואה של מזון#מחיר#אווירה ונוף#שרות. זה הכל. על כמה מקומות ליד הים אפשר לומר את זה?

למעלה