אריזה מגוחכת

regex

New member
אריזה מגוחכת

הנה תמונה של משחק, שמישהו על BGG קיבל, באריזתו המקורית...

מגוכח!

ycyclop

New member
יכול להיות יותר גרוע

כמו משחקים שפותחים את הקופסא ו-90% מנה זה אויר. כל הרכיבים נכנסים בחלקיק מגודל הקופסא ואתה מרגיש מרומה.
בתור אחד שיש לו מחסור מקום זה די מרגיז אותי ולא מעט משחקים בהחלט ניתן להכניס לקופסא הרבה יותר קטנה.
דוגמאות:
kingsburg: המשחק + ההרכבה נכנסים בקופסא של ההרכבה שהיא חצי גובה מהקופסא המקורית
el caballero: הכנסתי לקופסא שהיא שמינית גודל מהמקור (חצי בכל מימד.
אבל יש עוד המון משחקים שפשוט ניתן להכניס לקופסאות חצי גודל

Pentax

New member
לא מסכים לגבי Kingsburg

נכון שאפשר להכניס את המשחק בקופסה של ההרחבה שהיא טיפה דקה יותר, אך לא ניתן משמעותית לצמצם את גודל הקופסה בגלל הלוח של המשחק.
לעומת זה לדוגמה ההרחבה של Saint Petersburg יצא בקופסה כמעט בגודל של המשחק המקורי שמכילה בפנים חבילת קלפים קטנה וכמה סמנים מעץ.
ויש עוד דוגמאות כמובן...אבל בואו לא נשכח שלפעמים את גודל הקופסה מכתיב הלוח של המשחק ואין מה לעשות עם זה.

ycyclop

New member
גובה קופסא הוא גם חשוב

לא רק ממדי רוחב ועומק ולכן kingsburg הוא דוגמא לגיטימית. המשחק המקורי נכנס בקופסא שליש גובה מהקופסא המקורית (אולי אפילו רבע) וזה הרבה. תחשוב אם כל המשחקים באוסף שלך היו תופסים שליש גובה כמה מקום הם היו תופסים עכשיו על המדף?

Pentax

New member
אני לא מבין על מה התלונה?

בתמונה מופיע משחק קלפים Hanabi במהדורה הצרפתית בקופסת פח המקורית שלו שנשלח בקופסה גדולה מידי, כנראה ע"י חנות שבה נקנה המשחק..
אכן אפשר היה לשלוח את המשחק בקופסה קטנה יותר, אבל אני לא מבין מה הבעיה בדיוק?

regex

New member
תלונה?

אני טענתי שמדובר באריזה מגוחכת.

אולי אפשר בכ"ז להביא 2 טענות:

1. אם תשתמש בחברה כמו BUY2USA תשלם הרבה יותר על משלוח
2. אני לא יודע אם זה המקרה, אבל אם לא שמו ממש המון חומרי אריזה אזי המשחק עלול להיפגע בתוך החבילה הגדולה.

Pentax

New member
האם אתה מכיר את כל הפרטים?

אני אישית לא יודע מי פרסם את התמונה, איפה הוא גר, מאיפה הוא הזמין והאם היה חומר אריזה בפנים כדי שהמשחק לא ייפגע.
ולכן אפשר להעלות אלף טענות...
עובדה שהמשחק הגיעה ולא נפגע. אולי בגלל קופסת הפח ואולי כי כן היה חומר אריזה בפנים.
יכול להיות שבחברה ששלחה את המשחק יש כרגע רק אריזות גדולות... אין לי מושג.
מה שכן, אני הייתי זורק את האריזה הזאת ולא הייתי עושה מזה סיפור כמו זה שפרסם את התמונה ב - BGG. (כל עוד הסחורה לא נפגעה, כמובן)

אהבתי

למעלה