אריאל-מזל טוב

אריאל-מזל טוב

בסיעתא דשמיא אריאל, המון המון המון מזל טוב ליום ההולדת שלך:) אנשים אריאל כבר בן 18- וואי אתה לא מרגיש זקן?

beckham17

New member
תודה רבה...

אבל תירגעי, כי היום הולדת שלי רק מחר... תני לי עוד יום אחד של 17...!! וזקן? האמת, קצת... אבל יש פה אנשים שהזקנה כבר בולטת עליהם... האם... האם....

אריאל

בסיעתא דשמיא אריאל, היום הולדת אצל היהודים מתחיל מהערב ועכשיו לפנות ערב אבל ניתן לך את ה5 שעות האחרונות של ה-17 לחגוג בנחת ובשקט

LadyTitania

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo141.gifיום הולדת שמח../images/Emo49.gif|בל

מזל טוב ובשעה מוצלחת אריאל
עד מאה עשרים ואחת שנה
אגב:"יש פה אנשים שהזקנה כבר בולטת עליהם..." אתה מנסה לרמוז משהו?...
הדסה

נו שיהיה

יא גדול אחד, מה קרה להיות בן 17 כבר קטן עליך?
אריאל חמוד, מז"ט עד מאה כ-20 תהיה בריא, שתדע לשמוח מכל דבר ולאהוב את כולם, שתדע להבין,להקשיב להתבגר בכבוד :) וזה נוגע לכולם שיהיה ערב נעים ובאמת כל איחוליי

מזלטוב!!!!!!!!!!!!!!

אריאל מזלטוב ענקי!!!!! וחוצמזה זקנה היא דבר יחסי....... בכולופן שיהיה לך רק טוף!!! וכל האיחולים הרגילים... והאמוטיקונים לא עובים אז תחשוב שיש כאן בלונים וחייכנים...

מוצארט

New member
אני אצטרף בשמחה

לאיחולי המזל"ט!!! שיהיה לך הרבה כיף, בריאות, ורצון לחיות! שתחיה עד הגיל שיימאס לך! (איזה כיף שלא שמו לי שמירה ביומולדת!!!!!)

מוצארט

New member
אז אם היית מסתכלת בשירשור

הכרות שנכתב לפני שבוע-שבועיים היית יודעת על מה אני מדבר... :)

liaD15

New member
מזל"1!!!../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

מזל"ט-מטוס זעיר ללא טייס אני שונא את הבדיחה הזאת סתאאאאאאם שיהיה לך עם 120 ועשרים בלי עיין הרע

אריאל היקר!!!

בס"ד עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא! המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון מזל טוב, יהי רצון שיתמלאו כל משאלות לבך ותצליח בכל דרכיך...

למעלה