אריאל זילבר

lilmoe

New member
אריאל זילבר

פעם מזמן היה שיר שכתב אריאל זילבר, וגלי עטרי הפלאתה לשיר אותו. איזו אגדה נפאלית, בנפאל הרחוקה..מעבר להרים, וכדומה. אבדו עקבותיו של השיר היפה הזה. ------------------------------------------------- ליל מו

אבדו עקבותיו? השיר "נפאל" מופיע בדיסק "צעד

אחד לפני הנהר" וגם באוסף "רק אתמול". כשיצא האלבום "צעד אחד לפני הנהר" השיר "נפאל" היה אחד הלהיטים הגדולים של אותה תקופה, והוא זכה לאינספור השמעות ברדיו. נכון שכיום הוא כבר לא מושמע ברדיו כפי שהיה באותה תקופה אבל עדיין ניתן לשמוע אותו בדיסקים.

עדי 345

New member
הוא הלחין גם את "אסמלרדה" (מתוך "אמצע ספטמבר)

וגם שיר פחות מוכר: "מה שהיה" (מתוך "ביום שאחרי")

lilmoe

New member
נפאל נעלמה ואריאל זילבר נאלם

צורמת השתיקה שאופפת אותו אמן ומלחין בעל שיעור קומה, שה"מערכת" עושה לו עול. ואני, ואנחנו משלמים את המחיר. ------------------------------------------------------ לא הייתי רוצה לטפטף לכאן פוליטיקה, אני רק רוצה לשמוע אותו מפי גלי עטרי גם ברשת גימל וגם בשאר התחנות -------------------------------------------------------------------- ליל מו

צריך לקחת בחשבון שהשירים האלה הם משנות

השמונים. מאז עברו לא מעט שנים, ובינתיים עלו לקדמת הבמה זמרים חדשים ושירים חדשים. כנראה שעורכי הפלייליסטים למיניהם בתחנות הרדיו חושבים שהשירים האלה הם פאסה, וזה באמת חבל. מבלי להכנס לדיעותיו הפוליטיות, לאריאל זילבר יש שירים נהדרים. אחד האהובים עלי הוא "מסך עשן" שגלי בצעה אותו לפני מספר שנים במופע בתאטרון חולון. חבל שהביצוע הזה לא הוקלט ולא הועלה על דיסק.

lilmoe

New member
זמר ישן

אין לי אלא להלל ולהנות מתכניות רשת גימל המעלות מנבכי העבר, הרחוק והפחות רחוק, שירים מלהיבים גם שירים מתקופות קודמות ל"נפאל" צורמת השתקתו של אמן כאריאל זילבר, ועל כך אלין. אסור לערבב אמנות עם דיעות פוליטיות, זה לא הוגן, זו פגיעה באמן אבל גם בקהל, בנו. ( מלבד זכותו של האמן עצמו לדיעותיו) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- כבדרך אגב עלית על נושא חזק, אותם ביצועים שבחלקם כלל לא הוקלטו, של שירים המושרים על ידי זמרים ידועים אך גם מזדמנים. אני תר ומלקט אותם בעינין רב. לדוגמה: "מסך עשן" המושר על ידי גלי עטרי , שאותו טרם איתרתי "ריסים" של אריאל אחר, מאיר אריאל, מושר על ידי שלומית אהרון, ללקק את הצבעות..... ויש עוד רבים ויחודים. ליל מו

למעלה