אריאלה!

אריאלה!

זו הודעה שניסיתי להכניס בתגובה למיכוש ולא הצלחתי, אולי כאן זה יכנס. קודם כל תודה! תקרא בבקשה את ההודעה של אריאלה בשרשור זה בתגובה למתנדב, נראה לך שעם התייחסות כזו יש טעם שאשאר בפורום?! אני לא רוצה לכתוב ב‰

נשמט מהודעה.

אני לא רוצה לומר ביי! ואח"כ לחזור. אם יש עוד מישהו שרוצה להביע דעה, אקבל בשמחה. אגב, זו באמת השמטה מקרית ולא מכוונת..׀.׀

אין לי בעיה שתוסיף כמה הודעות שתרצה

באמת, כל עוד הן הודעות ענייניות ולא הודעות שטויות שמציפות את הפורום לחינם (נחזור לדוגמאות של "חחחחח" ו "בדיקה" ו"ו" בכפולות של מיליון פעם כמעט, לא צריך נכון?) וכל עוד אתה משרשר את ההודעות שלך ולא פותח הודעות ראשיות חדשות על תגובות במקום לשרשר אותם. אז בוא נתחיל מהתחלה: ברוך הבא לפורום
נא להקפיד על כללי הפורום נא ללמוד איך להשתמש במכשיר הסלולארי שלך לפני שאתה מכניס הודעות לפורום כדי למנוע הצפות בפורום. תודה

תלמד איך לכתוב בפורום מהסלולארי

בלי להציף את הפורום. תלמד לא להכניס לפורום הודעות סרק רק כדי לכתוב יותר הודעות כדי שהניק שלך יאושר. תלמד איך משרשרים ולא פותחים הודעה ראשית חדשה במקום להגיב בשרשור הקיים מכיוון שאחרת ההודעות שלך ימחקו וחבל. ואז נשמח לקבל אותך בברכה בפורום. בעצם, אם עכשיו נשמח לקבל אותך בברכה בפורום פשוט אם תמשיך כך ההודעות שלך ימחקו או לא יכנסו לפורום וחבל.

למעלה